- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.261
Oldu mu
Oldu bu seferBu sefer oldu sanırım
Ben yapmadım canım soğan kürü ahsen yaptıYumurtlaman kaçıncı gün de oldu bide soğan kürü nu ben bıraktım artık sen devam ediyomusin
Şimdi oldu muCanım mesela benim yazdığım mesaja cevapla de cevabı yaz ama gönderme sonra yukarı çık larkanın mesajına cevapla de cevabını yaz sonra gönder
ahsene yazmistimBen yapmadım canım soğan kürü ahsen yaptı
Şimdi oldu mu
Ama yumurtlama gördüğünüzde bırakin diyenler var ben 9gün içtim bugün içmedimLarka ben soğan kürüne devam ediyorum canım 15 güne tamamlayacağım
Bana da 9 gün oldu canım. Evet öyle diyen de var 15 gün devam ettimde diyen var bilmiyorum yaniAma yumurtlama gördüğünüzde bırakin diyenler var ben 9gün içtim bugün içmedim
Bıraktım gitti artık şifa olsun inşallah vesilede olmuşturBana da 9 gün oldu canım. Evet öyle diyen de var 15 gün devam ettimde diyen var bilmiyorum yani
Benim dünden kalan yemekler var canım yanlızım zatenMenüde ne var kızlar
Aynen canım hayırlısı olsun şifa olsun inşallahBıraktım gitti artık şifa olsun inşallah vesilede olmuştur
Kürü fasulye pilav ayran salataMenüde ne var kızlar
Sen neler yaptinKürü fasulye pilav ayran salata
Canım dünden püreyle barbunya vardı. Buzlukta köfte vardı onu artım hemen fırına. Bişey yapacak halim yoktu bugünSen neler yaptin
Canım dünden püreyle barbunya vardı. Buzlukta köfte vardı onu artım hemen fırına. Bişey yapacak halim yoktu bugünsalata bile yapamıcam
Valla belim ağrıdı cam silmektwn bir de boydan bizim bütün camlarSalatasiz olsun da bugün brseycik olmaz canım
Ay uzat ayaklarini dinlen şimdi cam silme ışığı yorucuValla belim ağrıdı cam silmektwn bir de boydan bizim bütün camlar
Bende mi yapsam acabaKahvemi aldım geldim️
Çok güzel gitti vallaBende mi yapsam acaba
Afiyet olsun canımÇok güzel gitti vallayap yap
Sağol canımAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?