- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.301
Amin canım Allah tez vakitte müjdeleri haberlerimizi vermeyi nasip etsinGünaydın kızlar kadir gecemiz mübarek olsunrabbim bu gecenin hürmetine bizlere hayırlı evlat nasıp etsin inşallah ❤
Naber canimmmmKızlarrr
İyiyim canım günlük ev işleri anca bitti. Şimdi biraz oturdum sen napıyorsunNaber canimmmm
Bende ev işlerini bitirdim sayılır hemen bitirim dua okumaya başlayacağım bugün çok dua etmemiz lazımİyiyim canım günlük ev işleri anca bitti. Şimdi biraz oturdum sen napıyorsun
Allah yardımcınız olsun bu mübarek günde en içten dileklerimle dua ediyorum size , sorun eşinizden mi kaynaklı peki ?Selâm kizlar bende. 8senedir evlat hasretiyle yanip tutusanlardanim 1dusuk yasadim 2 asilama oldum ilac tedavisi gordum hayit otu denedim 1 ay gecen ayda clife macun kullandim hicbiri beni asretime yakinlastiramadi
Bugünü iyi değerlendirip bol bol dua edelim birbirimizeBende ev işlerini bitirdim sayılır hemen bitirim dua okumaya başlayacağım bugün çok dua etmemiz lazım
Aminn Canim esimde hiç problem yok bende yumurtam gelişiyor ama catlamiyorAllah yardımcınız olsun bu mübarek günde en içten dileklerimle dua ediyorum size , sorun eşinizden mi kaynaklı peki ?
Hoşgeldin canım ben de HGS çektirdim Allah a şükür tuplerim açık çıktı fakat 2 buçuk yıldır o duyguyu tadamadimMerhaba arkadaşlar yavaş yavaş hayat normale dönerken ben de tedavi yöntemlerini tekrar araştırayım dedim. Düşük yaşayanlar var mı ? Düşükten sonra ne yapmamız gerek benim 6 ay oldu 4 aydır deniyoruz ama sonuç hüsran. Bizim sorunumuz morfoloji sinirdabebeğim de 1.5 yıl denemeden sonra hsg filmi çektirdikten sonra olmuştu. Sırf hamile kalabilmek için hsgye giren varmış sizden de var mı hsg deneyen ? Benim kafamda bir de bu var.. bekarken evlenince hemen çocuk yapmayacağım 2 sene dedim şimdi de çocuk yapabilmek için çabalıyoruz ve zaman çok hizli geçiyor yaş da geçiyor eskiden erken evlenenlere hayret ediyordum şimdi neden erken evlenmedim diye kızıyorum bazen kendime...
Yemekler pişiyor canım iftara az kaldı o yüzdendirHuhu kimseden ses çıkmıyor
Bugun genel olarak bir sessizlik vardı canımYemekler pişiyor canım iftara az kaldı o yüzdendir
Yemekleri hazırladım canım iftarı bekliyorumBugun genel olarak bir sessizlik vardı canımneyse iftardan sonra şenlenir yine buralar
Ellerine sağlık canımYemekleri hazırladım canım iftarı bekliyorum
Dua edemedim okuyamdimda Allah bu topikteki herkese hepimize saglikli hayırlı uzun ömürlü mutlu umutlu imanı yüksek merhametli neşeli tatliş evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallahSelam canlar nasılsınızben bu Sabah acayip bı baş dönmesi ile uyandım çok kötüydm hiç böyle bukadar feci baş dönmesi yaşamadım eşim mesai kalmıştı üstelik yalnız taksi ile acile gittim serumm falan verdiler tomokrafi emar kan tahlili herşey temiz çıktı ama baş dönmem geçmedi hafifledi sadece
Geçmiş olsun canım. Neden olmuş bişey dediler miSelam canlar nasılsınızben bu Sabah acayip bı baş dönmesi ile uyandım çok kötüydm hiç böyle bukadar feci baş dönmesi yaşamadım eşim mesai kalmıştı üstelik yalnız taksi ile acile gittim serumm falan verdiler tomokrafi emar kan tahlili herşey temiz çıktı ama baş dönmem geçmedi hafifledi sadece
Çok sağol canim hiç birşey bulamadılar ama orta kulak iltihabı olabilir dedi kbb uzmanına gitmemi söyledi doktor şuan ilkfefa bugün için bı hafiledim saglik çok önemli bi kez daha anladımGeçmiş olsun canım. Neden olmuş bişey dediler mi
Geçmiş olsun canım tansiyonun falan mı düştü acaba neden öyle oldun kiSelam canlar nasılsınızben bu Sabah acayip bı baş dönmesi ile uyandım çok kötüydm hiç böyle bukadar feci baş dönmesi yaşamadım eşim mesai kalmıştı üstelik yalnız taksi ile acile gittim serumm falan verdiler tomokrafi emar kan tahlili herşey temiz çıktı ama baş dönmem geçmedi hafifledi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?