Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selâm kizlar bende. 8senedir evlat hasretiyle yanip tutusanlardanim 1dusuk yasadim 2 asilama oldum ilac tedavisi gordum hayit otu denedim 1 ay gecen ayda clife macun kullandim hicbiri beni asretime yakinlastiramadi
Allah yardımcınız olsun bu mübarek günde en içten dileklerimle dua ediyorum size , sorun eşinizden mi kaynaklı peki ?

Merhaba arkadaşlar yavaş yavaş hayat normale dönerken ben de tedavi yöntemlerini tekrar araştırayım dedim. Düşük yaşayanlar var mı ? Düşükten sonra ne yapmamız gerek benim 6 ay oldu 4 aydır deniyoruz ama sonuç hüsran. Bizim sorunumuz morfoloji sinirda bebeğim de 1.5 yıl denemeden sonra hsg filmi çektirdikten sonra olmuştu. Sırf hamile kalabilmek için hsgye giren varmış sizden de var mı hsg deneyen ? Benim kafamda bir de bu var.. bekarken evlenince hemen çocuk yapmayacağım 2 sene dedim şimdi de çocuk yapabilmek için çabalıyoruz ve zaman çok hizli geçiyor yaş da geçiyor eskiden erken evlenenlere hayret ediyordum şimdi neden erken evlenmedim diye kızıyorum bazen kendime...

Hoşgeldin canım ben de HGS çektirdim Allah a şükür tuplerim açık çıktı fakat 2 buçuk yıldır o duyguyu tadamadim

Selam canlar nasılsınız ben bu Sabah acayip bı baş dönmesi ile uyandım çok kötüydm hiç böyle bukadar feci baş dönmesi yaşamadım eşim mesai kalmıştı üstelik yalnız taksi ile acile gittim serumm falan verdiler tomokrafi emar kan tahlili herşey temiz çıktı ama baş dönmem geçmedi hafifledi sadece

Dua edemedim okuyamdimda Allah bu topikteki herkese hepimize saglikli hayırlı uzun ömürlü mutlu umutlu imanı yüksek merhametli neşeli tatliş evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah amin

Geçmiş olsun canım. Neden olmuş bişey dediler mi

Geçmiş olsun canım. Neden olmuş bişey dediler mi
Çok sağol canim hiç birşey bulamadılar ama orta kulak iltihabı olabilir dedi kbb uzmanına gitmemi söyledi doktor şuan ilkfefa bugün için bı hafiledim saglik çok önemli bi kez daha anladım şifa bekliyen bütün hastalara acil şifalar diliyorum

Geçmiş olsun canım tansiyonun falan mı düştü acaba neden öyle oldun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…