Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş geldin canım. Bende kızlara ,bizim kız görünmüyor kaynanasına gitti hearlde, dedim
Neyapiyosun
Amin canım inşallah en kısa zamanda hepimizin kucaklari dolar
İnşallah canım yarin kadir gecesi dua edelim Allah sana bana Life light @ Ahsen555 ve @Mucuzemm222 ve bu topikteki diğer tüm arkadaşlara sağlıklı hayırlı sosyal iman sahibi insani değerleri yüksek neşeli evlatlar nasip eylesin tez zamanda Amin

Ayy ne güzel dua etmişsin allah razı olsun iyiyim canım film izliyoruz sen napıosun

Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu tatdirsin

Kızlar bu mübarek gecede Meryem suresi okuyacağım hepimiz için ve tesbih namazı kılacağım duamızın kabulüne mani olan bir günahımız var ise affeylesin ALLAH diye niyet edeceğim hepimiz için
Allah razı olsun canım dualarımızı kabul etsin günahlarımıızı affetsin

Kızlar bu mübarek gecede Meryem suresi okuyacağım hepimiz için ve tesbih namazı kılacağım duamızın kabulüne mani olan bir günahımız var ise affeylesin ALLAH diye niyet edeceğim hepimiz için
Allah razı olsun canım benim Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…