- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.281
Hoş geldin canım. Bende kızlara ,bizim kız görünmüyor kaynanasına gitti hearlde, dedimHu huu kizlarr ben geldim
Hoşgeldin canımHu huu kizlarr ben geldim
Amin canım inşallah en kısa zamanda hepimizin kucaklari dolarcanım seni çok iyi anlıyorum üzme kendini dua et hep inan Allah büyük bizimde evlatlarimiz olacak inşallahkardesininde Allah evladına sağlık versin analı babalı büyüsün inşallah
NeyapiyosunHoş geldin canım. Bende kızlara ,bizim kız görünmüyor kaynanasına gitti hearlde, dedim
İnşallah canım yarin kadir gecesi dua edelim Allah sana banaAmin canım inşallah en kısa zamanda hepimizin kucaklari dolar
Ayy ne güzel dua etmişsin allah razı olsunNeyapiyosun
İnşallah canım yarin kadir gecesi dua edelim Allah sana banaLife light @ Ahsen555 ve @Mucuzemm222 ve bu topikteki diğer tüm arkadaşlara sağlıklı hayırlı sosyal iman sahibi insani değerleri yüksek neşeli evlatlar nasip eylesin tez zamanda Amin
Hoşgeldin canım
Amin canım bende abdest alıp başlayacağım şimdi dua etmeyeNeyapiyosun
İnşallah canım yarin kadir gecesi dua edelim Allah sana banaLife light @ Ahsen555 ve @Mucuzemm222 ve bu topikteki diğer tüm arkadaşlara sağlıklı hayırlı sosyal iman sahibi insani değerleri yüksek neşeli evlatlar nasip eylesin tez zamanda Amin
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu tatdirsinNeyapiyosun
Amin inşallah canım en büyük hasretimiz sona ersin insallahAmin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu tatdirsin
Allah razı olsun canımKızlar bende ya evvelü ya mucib ya semiu okudum hepimize allah kabul etsin şimdi 707 ya varis okuyup yatıcam. İyi geceler
Valla hepimize dua ediyorum gerçekten canimAmin inşallah canım en büyük hasretimiz sona ersin insallah
GünaydınnnGünaydın kizlarrr gününüz hayır olsun
Aminn canımGünaydın kızlar kadir gecemiz mübarek olsunrabbim bu gecenin hürmetine bizlere hayırlı evlat nasıp etsin inşallah ❤
Allah razı olsun canımKızlar bu mübarek gecede Meryem suresi okuyacağım hepimiz için ve tesbih namazı kılacağım duamızın kabulüne mani olan bir günahımız var ise affeylesin ALLAH diye niyet edeceğim hepimiz için
Allah razı olsun canım dualarımızı kabul etsin günahlarımıızı affetsinKızlar bu mübarek gecede Meryem suresi okuyacağım hepimiz için ve tesbih namazı kılacağım duamızın kabulüne mani olan bir günahımız var ise affeylesin ALLAH diye niyet edeceğim hepimiz için
Allah razı olsun canım benim Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah gönlümüze göre versinKızlar bu mübarek gecede Meryem suresi okuyacağım hepimiz için ve tesbih namazı kılacağım duamızın kabulüne mani olan bir günahımız var ise affeylesin ALLAH diye niyet edeceğim hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?