Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun vertiko olabilir çok büyük ihtimal Mevla afiyet versin ben de yaşadım onu 1 hafta sürdü çok rahatsız edici eğer oysa ama yine de kulak ilgilidir

Geçmiş olsun canım tansiyonun falan mı düştü acaba neden öyle oldun ki
Çok sağol canım tansiyonum genelde düşüktür bugün 13 bana yüksek geldi ama normal dediler benim hep düşüktür bu yüksek bi deger benim için dedim ama doktor emin olamadım dedi orta kulak iltihabı olabilir dedi yarın polikliniğe gidecem işte çok kotuydum hala donuyo ama sudedtli değil dönme dolap gibiydim sabah Allah yardımcımız olsun şifa versin bizlere amin

Canım çok geçmiş olsun vertiko olabilir çok büyük ihtimal Mevla afiyet versin ben de yaşadım onu 1 hafta sürdü çok rahatsız edici eğer oysa ama yine de kulak ilgilidir
Çok sağol canım doktor bı ilaç yazdı almadım pişman oldum artık sabahı bekliycem vertiko dedi evet şupeleniyorum.senin nasıldı belirtilerin tedavi gördün mü canim

Amin canım. Aşlah kimseyi hastalıkla sınamasın Bütün hastalara şifa versin. Borcu olana borç ödeme kolaylığı bizede bebiş versin inşallah

Bende varim yıllardır istiyoruz bubay sogan kürü yaptim reglim şu an 2 gün gecti kasiklarım.agriyor ara ara adet sancısı geliyor iste oluyorum diyorum ama yokkk dualarinizi banada yollayın kızlar

Bende varim yıllardır istiyoruz bubay sogan kürü yaptim reglim şu an 2 gün gecti kasiklarım.agriyor ara ara adet sancısı geliyor iste oluyorum diyorum ama yokkk dualarinizi banada yollayın kızlar
Aramıza hoşgeldin canım hadi inşallah bebişin gelmiştir

Kızlar meryem suresini de okudum.
Allah kabul etsin inşallah canım bende hepimizin niyetine 1000 tane ya varis ceektimm şimdi 1000 tane de ya mussavvir cekicem biirde kizzlar fetih suresinin son ayetini okuyorlardi dilek iciin biliyor musunuz onu onunda okuyacagim simdii araştırıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…