- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 53
- 33
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.321
Canım çok geçmiş olsun vertiko olabilir çok büyük ihtimal Mevla afiyet versin ben de yaşadım onu 1 hafta sürdü çok rahatsız edici eğer oysa ama yine de kulak ilgilidirSelam canlar nasılsınızben bu Sabah acayip bı baş dönmesi ile uyandım çok kötüydm hiç böyle bukadar feci baş dönmesi yaşamadım eşim mesai kalmıştı üstelik yalnız taksi ile acile gittim serumm falan verdiler tomokrafi emar kan tahlili herşey temiz çıktı ama baş dönmem geçmedi hafifledi sadece
AmiiiiinnnDua edemedim okuyamdimda Allah bu topikteki herkese hepimize saglikli hayırlı uzun ömürlü mutlu umutlu imanı yüksek merhametli neşeli tatliş evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallahamin
Çok sağol canım tansiyonum genelde düşüktür bugün 13 bana yüksek geldi ama normal dediler benim hep düşüktür bu yüksek bi deger benim için dedim ama doktor emin olamadım dedi orta kulak iltihabı olabilir dedi yarın polikliniğe gidecem işte çok kotuydum hala donuyo ama sudedtli değil dönme dolap gibiydim sabah Allah yardımcımız olsun şifa versin bizlere aminGeçmiş olsun canım tansiyonun falan mı düştü acaba neden öyle oldun ki
Çok sağol canım doktor bı ilaç yazdı almadım pişman oldum artık sabahı bekliycem vertiko dedi evet şupeleniyorum.senin nasıldı belirtilerin tedavi gördün mü canimCanım çok geçmiş olsun vertiko olabilir çok büyük ihtimal Mevla afiyet versin ben de yaşadım onu 1 hafta sürdü çok rahatsız edici eğer oysa ama yine de kulak ilgilidir
Amin canım. Aşlah kimseyi hastalıkla sınamasınÇok sağol canim hiç birşey bulamadılar ama orta kulak iltihabı olabilir dedi kbb uzmanına gitmemi söyledi doktor şuan ilkfefa bugün için bı hafiledim saglik çok önemli bi kez daha anladımşifa bekliyen bütün hastalara acil şifalar diliyorum
Aramıza hoşgeldin canım hadi inşallah bebişin gelmiştirBende varim yıllardır istiyoruz bubay sogan kürü yaptim reglim şu an 2 gün gecti kasiklarım.agriyor ara ara adet sancısı geliyor iste oluyorum diyorum ama yokkk dualarinizi banada yollayın kızlar
Allah razı olsun canım Allah inşallah dualarımı kabul etsinKızlar hepimiz için tesbih çektim.Humeyrosssssss baban içinde ayrıca tesbih çektim canım şimdi hepimiz için meryem suresi okuyacağım allahım dualarımızıkabul eder inşallah
İnşallah aminAmin canım. Aşlah kimseyi hastalıkla sınamasınBütün hastalara şifa versin. Borcu olana borç ödeme kolaylığı bizede bebiş versin inşallah
Allah razı olsunKızlar hepimiz için tesbih çektim.Humeyrosssssss baban içinde ayrıca tesbih çektim canım şimdi hepimiz için meryem suresi okuyacağım allahım dualarımızıkabul eder inşallah
Hoşgeldin canim test yaptın mı inşallah bebişin gelmiştirBende varim yıllardır istiyoruz bubay sogan kürü yaptim reglim şu an 2 gün gecti kasiklarım.agriyor ara ara adet sancısı geliyor iste oluyorum diyorum ama yokkk dualarinizi banada yollayın kızlar
Evladimiz olmasi ile ilgili dua olsun canimKızlar okumak isteyipte okuuyamadiginiz dua varsa okuyabilirim sizin için abdestliyim şu an
Sanırım aklımdakilerin hepsini okudumKızlar okumak isteyipte okuuyamadiginiz dua varsa okuyabilirim sizin için abdestliyim şu an
Allah kabul etsin inşallah canım bende hepimizin niyetine 1000 tane ya varis ceektimm şimdi 1000 tane de ya mussavvir cekicem biirde kizzlar fetih suresinin son ayetini okuyorlardi dilek iciin biliyor musunuz onu onunda okuyacagim simdii araştırıpKızlar meryem suresini de okudum.
Sadece son ayetimi canım bende abdestliyim okuyabilirmAllah kabul etsin inşallah canım bende hepimizin niyetine 1000 tane ya varis ceektimm şimdi 1000 tane de ya mussavvir cekicem biirde kizzlar fetih suresinin son ayetini okuyorlardi dilek iciin biliyor musunuz onu onunda okuyacagim simdii araştırıp
Allah kabul eylesin canımKızlar meryem suresini de okudum.
Amin canımAllah kabul eylesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?