- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.441
Evet canımm sıvı tükete biliyorsun şekersiz çay kahve gibiAralıklı açlık dimi suymuştum hatta eşimle konuştuk onu mu yapsak diye dün
İzledim baya videosunu bende. Şekeri insülin direncini fln da kırıyormuş. Başla canım denersin faydasını gören çok varEvet canımm sıvı tükete biliyorsun şekersiz çay kahve gibi
Evet canım inşallah görürümİzledim baya videosunu bende. Şekeri insülin direncini fln da kırıyormuş. Başla canım denersin faydasını gören çok var
İyi akşamlar kizlar bugün hiç. Giremedim yine alışverişe falan giittik malum cumartesi yasak var kalabalığa kalmadaan haalledellim ddedik. Eşimle sizler neler yaptınızKızlarrr
İyi yapmışsın canım bende yarın çıkmayı düşünüyorumİyi akşamlar kizlar bugün hiç. Giremedim yine alışverişe falan giittik malum cumartesi yasak var kalabalığa kalmadaan haalledellim ddedik. Eşimle sizler neler yaptınız
Günaydın canım.Günaydın kizlarr
Günaydın canım.
GünaydınGünaydın kizlarr
Ben hep erken kalkıyorum canımGünaydınkızlar nekadar erkencisiniz öyle
Bende eşime kahvaltı hazırlıyorum her sabah erkenciyimGünaydınkızlar nekadar erkencisiniz öyle
Ben iyiyim kuzum sabahtan gittik bizde hem pazara hem markete çok kalabalıktı. Dikkat et vall insanlar virüs falan dinlemiyo üst üsteler
Maşallah eşim duymasin hep istiyo amaBende eşime kahvaltı hazırlıyorum her sabah erkenciyim
Bizimde pek bişe kalmadı evde ben çıkamıyorum eşimde çok anlamaz alsversten et yumurta meyve tatlı bunları alır bı tekk
Haksızlık etmim kocise birde peynir alırBizimde pek bişe kalmadı evde ben çıkamıyorum eşimde çok anlamaz alsversten et yumurta meyve tatlı bunları alır bı tekk
Bem geceden tabak hazırlıyorum sabah yiyor beniö kiMaşallah eşim duymasin hep istiyo ama
4 gün yasak var canım söyle tamamlasın eksikleriHaksızlık etmim kocise birde peynir alır
Gerçekten çok kabalalık canım helede kadının biri bi hapşırdı şok oldum kalakaldım ya cok saygısız insanlar var boğacaktım kadını eşim diyor öyle bir bakış attın ki kadın arkasına bakmadan kaçtı diyorBen iyiyim kuzum sabahtan gittik bizde hem pazara hem markete çok kalabalıktı. Dikkat et vall insanlar virüs falan dinlemiyo üst üsteler
Oda bişey canım olsunBizimde pek bişe kalmadı evde ben çıkamıyorum eşimde çok anlamaz alsversten et yumurta meyve tatlı bunları alır bı tekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?