- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.401
Bu kez iki gün önce test yapacam karaliyimçok güldüm valla çok yaşa
Eşim hiç tüp bebek düşünmiyo çok inançlı doğal olacak diyo sen rahat olduğunda olacak diyor bu ay çok rahatım bendeyumurtlama günü oldu artk daha zor hareket yasak
Bende bi kere sormuştum eşime tüp bebeği ne gerek var demiştiBenim eşimde öyle ısrarla olacağına inanıyor ama ben yıldım bezdumm
Yine de inşallah onlar haklı çıkar ve olur allahın izniyleBende bi kere sormuştum eşime tüp bebeği ne gerek var demiştihepsi aynı demek ki. Gerçi benim eşim çocuk olmasada olur modunda takılıyor
Menü de ne var canımKızlar sonunda mutfak bitti ama bende bittim
Normalde dünden yemeğim var ama eşim onu yarın yemek istedi. Canı tavuk istemiş gidip aldı hemen attım fırına umarımMenü de ne var canım
Oh mis afiyet olsun canımNormalde dünden yemeğim var ama eşim onu yarın yemek istedi. Canı tavuk istemiş gidip aldı hemen attım fırına umarımyani tavuk mercimek çorbası ayran menümüz
Sağol canım. Sen neler yaptınOh mis afiyet olsun canım
Canım benim bilgim çok yok seni yanıltmak istemem ama adetten önce lekelenme iki şeyden olurmuş ya kist ya da bebek yerlesiyodur diye biliyorumKizlar ben daha cok yekiyim burda bana yardim edermisiniz ay basi 1 mayis iliskiye girdik ve suan adetime yaklasik 1 ucuk haftadan az vr ama benden dun kahverengi sümüksü halde bi akinti geldi sanki bise curumusde geliyo gibi bole parca gibi bisede vardi ve asiri sekilde cajinak kolgemde agri car sanki disari dokulcek gibi dunden berlide cok acik bi renkde kahverengi akiktim var halada agri devam ediyo.
Acaba hamilelik olabilirmi cokda sevinmek istemiyorum
Kaç günde adet oluyorsunKizlar ben daha cok yekiyim burda bana yardim edermisiniz ay basi 1 mayis iliskiye girdik ve suan adetime yaklasik 1 ucuk haftadan az vr ama benden dun kahverengi sümüksü halde bi akinti geldi sanki bise curumusde geliyo gibi bole parca gibi bisede vardi ve asiri sekilde cajinak kolgemde agri car sanki disari dokulcek gibi dunden berlide cok acik bi renkde kahverengi akiktim var halada agri devam ediyo.
Genelikle 26 gunde veyada 27 ile 28le degisiyoKaç günde adet oluyorsun
Olabilir canım gebelik o tarih yumurtlama tarihin miydi acabaGenelikle 26 gunde veyada 27 ile 28le degisiyo
Bilmiyorumki suanda cok asiri sekilde bir sanci gibi agri var alt bolgedeOlabilir canım gebelik o tarih yumurtlama tarihin miydi acaba
Gebelikte olablr kiste olablir enfeksiyon da en iyisi test yapmak SanırımKizlar ben daha cok yekiyim burda bana yardim edermisiniz ay basi 1 mayis iliskiye girdik ve suan adetime yaklasik 1 ucuk haftadan az vr ama benden dun kahverengi sümüksü halde bi akinti geldi sanki bise curumusde geliyo gibi bole parca gibi bisede vardi ve asiri sekilde cajinak kolgemde agri car sanki disari dokulcek gibi dunden berlide cok acik bi renkde kahverengi akiktim var halada agri devam ediyo.
Canım sabahtan sol kasığimfa batmalar oluyodu şimdi de şeffaf kaygan akıntım oldu yine anlamadım hiç bideGebelikte olablr kiste olablir enfeksiyon da en iyisi test yapmak Sanırım
İnşAllah gebeliktendir canım da acaba tekrar mı yumurta çatlıyorCanım sabahtan sol kasığimfa batmalar oluyodu şimdi de şeffaf kaygan akıntım oldu yine anlamadım hiç bide
Bilmiyorum ki 4 gün sora bidaha yumurtladim gebelik 4 günde olurmuki ay kafam karıştıİnşAllah gebeliktendir canım da acaba tekrar mı yumurta çatlıyor
Canımm artık benimde aklım almıyor ya vajinada kaşıntı yanma sık idrar durum var mıBilmiyorum ki 4 gün sora bidaha yumurtladim gebelik 4 günde olurmuki ay kafam karıştı
Yok canım normal sık idrar belki ama su içerim ondandır neden sordunkiCanımm artık benimde aklım almıyor ya vajinada kaşıntı yanma sık idrar durum var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?