- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.421
Su çok icerimYok canım normal sık idrar belki ama su içerim ondandır neden sordunki
Ya böyle ağrılar enfeksiyondan falan da oluyor canımSu çok icerim
Senin acaba yeni mi çatlıyor yumurtanCanım sabahtan sol kasığimfa batmalar oluyodu şimdi de şeffaf kaygan akıntım oldu yine anlamadım hiç bide
Hiç bilmiyorum ki canım. Test yap istersenBilmiyorumki suanda cok asiri sekilde bir sanci gibi agri var alt bolgede
Ayy bilmiyorum ki ya 4gun önceki neydi acaba onda da şeffaf kaygan akıntım oldu hemde iki gün sürdü bugün akşam aynı akıntı başladıSenin acaba yeni mi çatlıyor yumurtan
Benimde aşırı belim ağrımaya başladı yani ne dmek adet geliyorEvet enfeksiyonda olabilir.Larka
4 gün önceki yumurtlama o zaman . Bilemedim yaAyy bilmiyorum ki ya 4gun önceki neydi acaba onda da şeffaf kaygan akıntım oldu hemde iki gün sürdü bugün akşam aynı akıntı başladı
Bu ay da bizden bişey çıkmadı deseneBenimde aşırı belim ağrımaya başladı yani ne dmek adet geliyor
Yumurta catliyotsada yeniden bu kez yürümem bile yasak ayyy boşa gidecekAyy bilmiyorum ki ya 4gun önceki neydi acaba onda da şeffaf kaygan akıntım oldu hemde iki gün sürdü bugün akşam aynı akıntı başladı
Öyle canım napalm alıştımBu ay da bizden bişey çıkmadı desene
Ama 4 gün öncede oldu dedin. Boşa geçti diye üzülme canım ya hayırlısı olsun. Belki üşütmüş olabilirsinYumurta catliyotsada yeniden bu kez yürümem bile yasak ayyy boşa gidecek
Ya umutluyum bizden biri hamiş kalacak hissediyorum garip ama öyle olacakBu ay da bizden bişey çıkmadı desene
Bende hep arka arkaya haber vercez diye hissediyorum. Birinden bi haber gelsin devamı gelcekYa umutluyum bizden biri hamiş kalacak hissediyorum garip ama öyle olacak
Aminn canım inşallahAllahım yüzümüze baksın artık
İnşallah canım çıkmadık candan umut kesilmez yine de adetler gelene kadar kesin bişey yokYa umutluyum bizden biri hamiş kalacak hissediyorum garip ama öyle olacak
Başla kuzum bende bu ay baya abarttım . Nasıl bi diyet yapcaksınBen oruç bitsin diyete başlıyorum kızlar
İf diyeti diye bişey varmış canım onu yapacağım. Çünkü ben ramazanda kilo alanlardanım aldım da yaniBaşla kuzum bende bu ay baya abarttım . Nasıl bi diyet yapcaksın
Aralıklı açlık dimi suymuştum hatta eşimle konuştuk onu mu yapsak diye dünİf diyeti diye bişey varmış canım onu yapacağım. Çünkü ben ramazanda kilo alanlardanım aldım da yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?