- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.461
Kasa sırasında arkamızdaki yanımda duruyor çizmişler zaten oraya çizgiyi geçme bu kafar basit. Gerçekten saygısız herkesGerçekten çok kabalalık canım helede kadının biri bi hapşırdı şok oldum kalakaldım ya cok saygısız insanlar var boğacaktım kadını eşim diyor öyle bir bakış attın ki kadın arkasına bakmadan kaçtı diyor
Üfff sinirleniyorumKasa sırasında arkamızdaki yanımda duruyor çizmişler zaten oraya çizgiyi geçme bu kafar basit. Gerçekten saygısız herkes
Üfff sinirleniyorum
Markette çalışanlara gerçekten çok üzülüyorum allah yardımcıları olsunÜfff sinirleniyorum
Amin canım haklısın günde kaç kişinin ağız kokusunu çekiyorlarMarkette çalışanlara gerçekten çok üzülüyorum allah yardımcıları olsun
Zaten şu havada o maske boğuyor insanlara sözde geçiremiyorlar.sen napıyorsunAmin canım haklısın günde kaç kişinin ağız kokusunu çekiyorlar
Çay hazırladım canım çay içeceğiz işteZaten şu havada o maske boğuyor insanlara sözde geçiremiyorlar.sen napıyorsun
Afiyet olsun canımÇay hazırladım canım çay içeceğiz işte
Sağol canımAfiyet olsun canım
Bu ay acayip göğüslerim ağrıyor ya sütyensiz duramıyorumSağol canım ❤
Ben de bı yumurta hasloyorum gecedenBem geceden tabak hazırlıyorum sabah yiyor beniö ki
Ayy ben çayi da kahveyide çok severim ama yasakladi doktor yine de günde iki açık içiyorumÇay hazırladım canım çay içeceğiz işte
Baş dönmesi yapıyor sanırım kahve çayı bilmiyorumAyy ben çayi da kahveyide çok severim ama yasakladi doktor yine de günde iki açık içiyorum
Ayy hadi güzel haber müjdecisidir İnşallahBu ay acayip göğüslerim ağrıyor ya sütyensiz duramıyorum
Bilmiyorum da yasak bir ay icmiyceksoon dediBaş dönmesi yapıyor sanırım kahve çayı bilmiyorum
Sen varya sen beni umutlandırıyorsun boşu boşunaAyy hadi güzel haber müjdecisidir İnşallah
Yaaa hadi inşallahBu ay acayip göğüslerim ağrıyor ya sütyensiz duramıyorum
Düzelince içersin canım inşallahAyy ben çayi da kahveyide çok severim ama yasakladi doktor yine de günde iki açık içiyorum
Şuan burda yatsı ezanı okunuyor ve bizler için dua ettimSen varya sen beni umutlandırıyorsun boşu boşuna
İnşallahYaaa hadi inşallah
Allah kabul etsinŞuan burda yatsı ezanı okunuyor ve bizler için dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?