Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar kaç aydır ya da kaç yıldır bekliyorsunuz?rabbim hepimizin kucaklarını doldursun

Amin inşallah 3 yıl olacak Eylül'de evleneli bı süre korunduk iki yılı grcgindir istiyoruz nasip bekliyoruz inşallah olacak
İnşallah olur biz de 3 yıldır istiyoruz.bu 3 yılda 5 gebelik yaşadım ama hiçbiri yaşamadı ve hiç bir nedeni yok takdirilahi.hatta 2 ay önce 5aylık bebeğimi sezaryenle aldırmak zorunda kaldım.Henüz bebek için çalışma yapmıyoruz ne zaman başlarız bilmiyorum buraya da motive olmak için geldim.tekrar umutlanmak için.

Canım üzüldüm ağır şey yaşadıkların ama Allah büyük inan bı gün nasip edecek kucağına almayı bebişini

Canım üzüldüm ağır şey yaşadıkların ama Allah büyük inan bı gün nasip edecek kucağına almayı bebişini
Hepimize nasip etsin inşallah.her şerde bir hayır vardır zamanı geldiğinde olur.biraz okumaya çalıştım baştan msjları.ben deneyimlerimi aktarayım size.öncelikle tüm testleri yaptırın eşinizle birlikte.yalnız eşler için kruger testi olacak.morfoloji en doğru bunda çıkıyor.fsh tsh bunlara baktırmak lazım.eğer fsh yüksekse ya da diğer hormonlardan biri yüksekse testeredişli aslanpençesi ve hayıt tohumu.tabi bunları kafaya göre kullanmamak lazım hepsinin vakti var.Ayrıca arı sütü propolis karışımı.takviye olarak da prowomen omepaq10 impryl kullanılmalı.ben bunlar sonucunda hep hamile kaldım hepsinin vesilesi oldu.ayrıca eşler için keçiboynuzu ve çobançökerten ve cakşır çayı tabi bunlarda üstün körü değil kür olarak yapılıyor

Bı ara FSH yüksekti benim çok şükür iyi şuan her şey eşimde de sperm ileri hareket hızı düşük en son 6 ay oluyo takviye kullanıyor e vitamini ve çinko keçi boynuzu özü kuru yemiş öğüttp karışım yaptırıp yediriyorum Rabbime kalmış o ol derse olacak inanıyorum olacak bu ay ya da diğer ay hissediyorum çok hemde

Mutlaka rahim filmi çektir canım eğer tüpler kapalıysa gebelik oluşmuyor gerçi gebelik olmuş ama bence hem rahim filmi hemde histereskopi çektir canim

İnşAllah tez zamanda sağlıklı bir evlat alırsın kucağına sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…