- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.501
Hoş buldukHoş geldin canım
Çok şükür bugün daha iyiyim çok sağol canım
Oturyorum eşimle TV izliyoruz tabi birazdan gidecek ise sen neyapiyosunNapıyorsunuz kızlar
Amin inşallahMerhaba hanımlarkaç aydır ya da kaç yıldır bekliyorsunuz?rabbim hepimizin kucaklarını doldursun
Bende iyiym canım koltuğa yığıldımOturyorum eşimle TV izliyoruz tabi birazdan gidecek ise sen neyapiyosun
İnşallah olur biz de 3 yıldır istiyoruz.bu 3 yılda 5 gebelik yaşadım ama hiçbiri yaşamadı ve hiç bir nedeni yok takdirilahi.hatta 2 ay önce 5aylık bebeğimi sezaryenle aldırmak zorunda kaldım.Henüz bebek için çalışma yapmıyoruz ne zaman başlarız bilmiyorum buraya da motive olmak için geldim.tekrar umutlanmak için.Amin inşallah3 yıl olacak Eylül'de evleneli bı süre korunduk iki yılı grcgindir istiyoruz nasip bekliyoruz inşallah olacak
Canım üzüldüm ağır şey yaşadıkların ama Allah büyük inan bı gün nasip edecek kucağına almayı bebişiniİnşallah olur biz de 3 yıldır istiyoruz.bu 3 yılda 5 gebelik yaşadım ama hiçbiri yaşamadı ve hiç bir nedeni yok takdirilahi.hatta 2 ay önce 5aylık bebeğimi sezaryenle aldırmak zorunda kaldım.Henüz bebek için çalışma yapmıyoruz ne zaman başlarız bilmiyorum buraya da motive olmak için geldim.tekrar umutlanmak için.
Hepimize nasip etsin inşallah.her şerde bir hayır vardır zamanı geldiğinde olur.biraz okumaya çalıştım baştan msjları.ben deneyimlerimi aktarayım size.öncelikle tüm testleri yaptırın eşinizle birlikte.yalnız eşler için kruger testi olacak.morfoloji en doğru bunda çıkıyor.fsh tsh bunlara baktırmak lazım.eğer fsh yüksekse ya da diğer hormonlardan biri yüksekse testeredişli aslanpençesi ve hayıt tohumu.tabi bunları kafaya göre kullanmamak lazım hepsinin vakti var.Ayrıca arı sütü propolis karışımı.takviye olarak da prowomen omepaq10 impryl kullanılmalı.ben bunlar sonucunda hep hamile kaldım hepsinin vesilesi oldu.ayrıca eşler için keçiboynuzu ve çobançökerten ve cakşır çayıCanım üzüldüm ağır şey yaşadıkların ama Allah büyük inan bı gün nasip edecek kucağına almayı bebişini
Bı ara FSH yüksekti benim çok şükür iyi şuan her şey eşimde de sperm ileri hareket hızı düşük en son 6 ay oluyo takviye kullanıyor e vitamini ve çinko keçi boynuzu özü kuru yemiş öğüttp karışım yaptırıp yediriyorumHepimize nasip etsin inşallah.her şerde bir hayır vardır zamanı geldiğinde olur.biraz okumaya çalıştım baştan msjları.ben deneyimlerimi aktarayım size.öncelikle tüm testleri yaptırın eşinizle birlikte.yalnız eşler için kruger testi olacak.morfoloji en doğru bunda çıkıyor.fsh tsh bunlara baktırmak lazım.eğer fsh yüksekse ya da diğer hormonlardan biri yüksekse testeredişli aslanpençesi ve hayıt tohumu.tabi bunları kafaya göre kullanmamak lazım hepsinin vakti var.Ayrıca arı sütü propolis karışımı.takviye olarak da prowomen omepaq10 impryl kullanılmalı.ben bunlar sonucunda hep hamile kaldım hepsinin vesilesi oldu.ayrıca eşler için keçiboynuzu ve çobançökerten ve cakşır çayıtabi bunlarda üstün körü değil kür olarak yapılıyor
İnşallah hepimize Rabbim Tez zamanda saglikli hayırlı uzun ömürlü sevgi dolu tatliş bebişler nasip etsin AminAmin inşallah rabbim her isteyene versin
İyiyim canım sen nasılsın yoksunHayırlı geceler kızlar nasilsiniz
Mutlaka rahim filmi çektir canım eğer tüpler kapalıysa gebelik oluşmuyor gerçi gebelik olmuş ama bence hem rahim filmi hemde histereskopi çektir canimMerhaba arkadaşlar yavaş yavaş hayat normale dönerken ben de tedavi yöntemlerini tekrar araştırayım dedim. Düşük yaşayanlar var mı ? Düşükten sonra ne yapmamız gerek benim 6 ay oldu 4 aydır deniyoruz ama sonuç hüsran. Bizim sorunumuz morfoloji sinirdabebeğim de 1.5 yıl denemeden sonra hsg filmi çektirdikten sonra olmuştu. Sırf hamile kalabilmek için hsgye giren varmış sizden de var mı hsg deneyen ? Benim kafamda bir de bu var.. bekarken evlenince hemen çocuk yapmayacağım 2 sene dedim şimdi de çocuk yapabilmek için çabalıyoruz ve zaman çok hizli geçiyor yaş da geçiyor eskiden erken evlenenlere hayret ediyordum şimdi neden erken evlenmedim diye kızıyorum bazen kendime...
İnşAllah tez zamanda sağlıklı bir evlat alırsın kucağına sağlıkla.İnşallah olur biz de 3 yıldır istiyoruz.bu 3 yılda 5 gebelik yaşadım ama hiçbiri yaşamadı ve hiç bir nedeni yok takdirilahi.hatta 2 ay önce 5aylık bebeğimi sezaryenle aldırmak zorunda kaldım.Henüz bebek için çalışma yapmıyoruz ne zaman başlarız bilmiyorum buraya da motive olmak için geldim.tekrar umutlanmak için.
Günaydın canımGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?