- 4 Aralık 2014
- 170
- 64
- 98
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.541
Canım kinci çizgi pempişse evet hamilesin kuruma çizgisi gibiyse malesef gebelik yok resmi cektisen atabilirmisin
Evet teste göre hamilesiniz.acile gidip kan verin bir an önce.adetiniz geçti mi peki?Hadi kızlar yorum bekliyorum
Evet maalesefProblem mi var peki insallah olur canım Allah ın gücü sonsuz dualarımız hepimiz için
O zman adetin geçmesini bekle canım daha kesin olsun adet olmazsan gider kan verirsin ne zmandır düşünüyordunAdetime 2 gün var sanırım devamlı değişiyo bakalum nasip
3 aydır neden olmuyo bilmiyorum ovulasyon testide kullandım ama sanırım nasip olmayınca olmuyoO zman adetin geçmesini bekle canım daha kesin olsun adet olmazsan gider kan verirsin ne zmandır düşünüyordun
Bu ay nasip olmuş canım 3 ay çok kısa bir süre zaten kafana takacak bir durum inşallah bebiş seninle3 aydır neden olmuyo bilmiyorum ovulasyon testide kullandım ama sanırım nasip olmayınca olmuyo
Allah büyük canım hepimizin vakti zamanı var üzülmeEvet maalesefeşim varikosel ameliyatı oldu çift taraflı Şubat ayında benim de yumurta rezervim az çalışmalara devam şimdilik
Ben biraz dua okudum şimdi TV bakıyorum ve akşama ne yapsam diye düşünüyorum canım sen nabiyosun
Doğru söylüyosun canım işte insan ister istemez takıyoBu ay nasip olmuş canım 3 ay çok kısa bir süre zaten kafana takacak bir durum inşallah bebiş seninle
Elimden geldiğince üzülmemeye çalışıyorum vardır bi hayır diyorum nasip artıkAllah büyük canım hepimizin vakti zamanı var üzülme
Allah kabul etsin canımBen biraz dua okudum şimdi TV bakıyorum ve akşama ne yapsam diye düşünüyorum canım sen nabiyosun
Çok geçmiş olsun canım tekrar.Zaten vardı ama az di feci bı donmeydi göz istemsizce çok hızlı hareket ediyormuş o anda bu göz Kasım zaten hasarliydi şimdi baya belirgin olmuş doktor görünce gözünü baya etkilemiş dedi çoğu kişide de oluyomus zaten üç gündür gözlerim hep yapış yapış ondanmiş hep
İyiyim canım ayaklarımı uzattım oturuyorum bugun
Aynen bende oturuyorum canımİyiyim canım ayaklarımı uzattım oturuyorum bugunsen napıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?