- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.521
Nasılsın tatlımGünaydın canım
İyiyim canım bugün hiçbir isim yok orucluyumda bol bol dua okuyacağım hepimiz için inşaallah bugün edilen dualar kabul olurmus Allah ın izniyleNasılsın tatlım
Allah kabul eylesin dualarınıİyiyim canım bugün hiçbir isim yok orucluyumda bol bol dua okuyacağım hepimiz için inşaallah bugün edilen dualar kabul olurmus Allah ın izniyle
Ayy bende bugün dua edeceğim hepimiz için Allah büyük bizlerede inşallah taliş sağlıklı hayırlı uzun ömürlü sevgi dolu insanı değerleri yüksek zeki sosyal nur topu gibi evlatlar nasip eylesin tez zamanda aminAllah kabul eylesin dualarını
Allah kabul etsin canımİyiyim canım bugün hiçbir isim yok orucluyumda bol bol dua okuyacağım hepimiz için inşaallah bugün edilen dualar kabul olurmus Allah ın izniyle
Amin canım. Allah kabul etsinAyy bende bugün dua edeceğim hepimiz için Allah büyük bizlerede inşallah taliş sağlıklı hayırlı uzun ömürlü sevgi dolu insanı değerleri yüksek zeki sosyal nur topu gibi evlatlar nasip eylesin tez zamanda amin
Amin inşallah canimm Allah tez vakitte bu hasretligimizi bitirsinAyy bende bugün dua edeceğim hepimiz için Allah büyük bizlerede inşallah taliş sağlıklı hayırlı uzun ömürlü sevgi dolu insanı değerleri yüksek zeki sosyal nur topu gibi evlatlar nasip eylesin tez zamanda amin
Aramıza hoş geldin canım doktora gittin mi pekiSelam kızlarBende aranıza katıldım 1 yıllık evliyim 30 yaşındayım ve 9 aydır deniyoruz bebiş olmadı her türlü öneriye açığım denemediğim kalmasın
Hem de kaç kez en son tüp bebek dediler ama şuan beklemedeyim inşallah bu ay olurAramıza hoş geldin canım doktora gittin mi peki ☺
Amin canım inşallahAmin inşallah canimm Allah tez vakitte bu hasretligimizi bitirsin
Sen nasılsın canım yumurtalamayi degerlendirdin miAmin canım inşallah
Problem mi var peki insallah olur canım Allah ın gücü sonsuz dualarımız hepimiz içinHem de kaç kez en son tüp bebek dediler ama şuan beklemedeyim inşallah bu ay olur
Geçti mi baş dönmen canım nasılsınAmin canım inşallah
Geçti canım çok şükür boyunluk da yok artık oh beama bir ay çay kahve yasak birde sağ gözümde kaymayi artırdı malesefGeçti mi baş dönmen canım nasılsın
Kayma neden olmuş ki canım dr bişey demiş miydiGeçti canım çok şükür boyunluk da yok artık oh beama bir ay çay kahve yasak birde sağ gözümde kaymayi artırdı malesef
Zaten vardı ama az di feci bı donmeydi göz istemsizce çok hızlı hareket ediyormuş o anda bu göz Kasım zaten hasarliydi şimdi baya belirgin olmuş doktor görünce gözünü baya etkilemiş dedi çoğu kişide de oluyomus zaten üç gündür gözlerim hep yapış yapış ondanmiş hepKayma neden olmuş ki canım dr bişey demiş miydi
Canım kinci çizgi pempişse evet hamilesin kuruma çizgisi gibiyse malesef gebelik yok resmi cektisen atabilirmisinKızlar sizden yardım bekliyorum dün öğlen test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı akşama doğru tekrar yaptım yine ikinci çizgi çok silik çıktı bu sabah ilk idrarımla yaptım yine hayalet gibi zor görünen ikinci çizgi çıktı giderek silikleşiyomu başka başka markalar yaptığım içinmi böyle oldu anlamadım hamile olabilirmiyim lütfenyorumlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?