- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #3.561
Aynen bende oturuyorum canım
Güzel olurdu aslında instağram kullanmıyorumKizlar benim kadin dogum doktorum bugun aksam saat 10 da imstagramdan canli yayin yapicak sormak isyedigniz sorulariniz varsa hepsine cevap verir zaten en fazla 70 kisi falan katılıyor yayina istedignizi sorabilirsinizhesabi op.dr.eminekurtsuat
Adete kaç gün kaldı canım
3 gün kaldı canım.Adete kaç gün kaldı canım
Bişey kalmamış canım hayırlısı inşallah3 gün kaldı canım.
Ay az kalmış yumurtlama günlerini degerlendirmismiydin3 gün kaldı canım.
Öncesini ve sonrasını değerlendirmiştik canım nazlandığı için benim kiAy az kalmış yumurtlama günlerini degerlendirmismiydin
Umudum yok aslında olmayacağınında biliyorum ama insan bir heyecanlanıyorBişey kalmamış canım hayırlısı inşallah
İnşallah tutmusturUmudum yok aslında olmayacağınında biliyorum ama insan bir heyecanlanıyor
Zaten sperm iki üç gün canlı kalıyormuş canımİnşallah tutmustur
Hayırlısı olsun canım umut istiyorum ya şöyle 2 senin 3 senin sonunda ben hamile kaldım diyen olsa keşkeUmudum yok aslında olmayacağınında biliyorum ama insan bir heyecanlanıyor
Allahtan umut kesilmez canım. 7 sene sonra olan duymuştum hemde kendiliğindenHayırlısı olsun canım umut istiyorum ya şöyle 2 senin 3 senin sonunda ben hamile kaldım diyen olsa keşke
İnşallah canım da bilmiyorum ya hayırlıs neyse o olsun.Zaten sperm iki üç gün canlı kalıyormuş canım
Ne güzel canım inşallah darısı başımızı en kısa zaman daAllahtan umut kesilmez canım. 7 sene sonra olan duymuştum hemde kendiliğindenızaktan bir akrabamızda kaç kez tüp bebek denedi tutmadı son denemesinden 2 -3 ay sonra normal yolla hamile kalmıştı.
AminNe güzel canım inşallah darısı başımızı en kısa zaman da
İnşallah canım da bilmiyorum ya hayırlıs neyse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?