- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.281
burdayız :)Minnoşlar nerdesiniz
Napıyosun canım nasılsın yazamadım bende bugun pekMinnoşlar nerdesiniz
Alesveris yaptım geldim süt kaynatıyoruzmMinnoşlar nerdesiniz
Canım şimdi okuyabildim yazdıklarını inşallah en kısa zamanda yavruna kavuştursun rabbimburdayız :)
Başım ağrıyor ya yatıyorumAlesveris yaptım geldim süt kaynatıyoruzm
suanda senden nehaber
Yoğurt mu yapacaksın canımAlesveris yaptım geldim süt kaynatıyoruzm
suanda senden nehaber
Öğlen biraz işim vardı onları yaptım bende şimdi baş ağrısı çekiyorumNapıyosun canım nasılsın yazamadım bende bugun pek
Susuzlukdan olur canım yorulduysan bi DeÖğlen biraz işim vardı onları yaptım bende şimdi baş ağrısı çekiyorumaz su içtim bugun ondan mı acaba
Evet canım hep kendim yaparım yogurdumuzuYoğurt mu yapacaksın canım
Evet en iyisi canım afiyet olsunEvet canım hep kendim yaparım yogurdumuzu
Çok yorulmadım aslında diyetten değildir diye umuyorumSusuzlukdan olur canım yorulduysan bi De
Eline sağlık canım.Evet canım hep kendim yaparım yogurdumuzu
Suyu ihmal etme ondandır bencedeÖğlen biraz işim vardı onları yaptım bende şimdi baş ağrısı çekiyorumaz su içtim bugun ondan mı acaba
Ay oda olablir bak benim bişeyler yiyip oruca başlamam lazım hiç aç değilim şuan en son 2 gibi yemiştim napsam bilemedimÇok yorulmadım aslında diyetten değildir diye umuyorum
Teşekkür ederim tatlımEline sağlık canım.
Şimdi doldurdum hemen şişemiSuyu ihmal etme ondandır bencede
Bişeyler atıştır en azından meyve fln ye gece çok acıkırsın.Ay oda olablir bak benim bişeyler yiyip oruca başlamam lazım hiç aç değilim şuan en son 2 gibi yemiştim napsam bilemedim
Evet öyle olacakBişeyler atıştır en azından meyve fln ye gece çok acıkırsın.
Bir de hep aynı saatlerde yiyip aynı daatlerde oruca başlayın diyor. Daha etkili oluyormuşEvet öyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?