Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canım devam et bozma. Alışınca ayarlarsın saatleri. Benim baya ödem tutuyor adet zamanı vucudum. Yarın eşimi tartıp vermiş mi söylerim sana adetten sonrada ben tartılırım. Belki şevklendirir seni
Kesin haber ver canım valla şuan sadece çilek yiyorum bırakacağım

Slm kizlar. Hamile kalma süreçlerinden en zoru yakınlarınızın hamile kalmasıdır. Ne yapacağınızı nasıl davranacaginizi bilemezsiniz. Bir yaniniz neden benim çocuğum yok der. Diğer yaniniz ben kiskanmiyorum ama benimde olsun der. Başka bir yaniniz benim yok ama herkesin var der. Der de der. İçinizde bu anlamsız tartışmalar sürerken, bir de dışarıya bunu belli etmeme çabalarınız başlar. Herkesten çok sevinmek herkesten çok ilgilenmek zorunda hissedersiniz kendinizi. Birinin çocuğu olunca kendime hep derdim simdi sevsem aaa yazık bak kendinin yok der acirlar. Sevmesem bak kendinin yok kıskandı derler. Ne tükenmez ikilem. Rabbim tez vakitte kucaklariniza hayırlı Salih Saliha evlatlarla doldursun ins.

Valla çok güzel açıklamışsınız Amin inşallah

Hayirli aksamlar hanimlar:) bizde bir bucuk yıldır uğraşıyoruz ama malesef bugüne kadar olmadi. Doğum kontrol hapını biraktiktan sonra adetim cok duzensiz geldi 30 ile 37 gün arasinda. Kasım ayın sonunda düşük yaptim ve ondan beri vücudum allak bullak oldu. Adetim 3 ay gelmedi, doktor ilac verdi öyle geldi anca. Sonra babami kaybettim biraz ara verdik. Ve 49 gün sonra yine adet oldum. Doktorumun yaptigi en son test'de prolaktin degerlerim gereğinden yüksek çıktı ve bugün bana ilaç verdi. 2 ay boyunca haftada bir hap almam gerekiyor. Cok üzülüyorum bende. Hatta bu aralar bi arkadasim icin bebek partisi hazirliyoruz ve bu durumda üzülüyorum neden benimde olmuyor diye (asla kiskanmiyorum, rabbim herkese nasip etsin). Rabbim tüm isteyelere nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…