- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.301
Doğrudur canım ben bu işi beceremedim heraldeBir de hep aynı saatlerde yiyip aynı daatlerde oruca başlayın diyor. Daha etkili oluyormuş
Niye kız.Doğrudur canım ben bu işi beceremedim heralde
Saatleri tutturamıyorumNiye kız.
tşk ederim allahım herkesin emekelrinin karşılığını veriri inşCanım şimdi okuyabildim yazdıklarını inşallah en kısa zamanda yavruna kavuştursun rabbim
Olsun canım devam et bozma. Alışınca ayarlarsın saatleri. Benim baya ödem tutuyor adet zamanı vucudum. Yarın eşimi tartıp vermiş mi söylerim sana adetten sonrada ben tartılırım. Belki şevklendirir seniSaatleri tutturamıyorum
Kesin haber ver canımOlsun canım devam et bozma. Alışınca ayarlarsın saatleri. Benim baya ödem tutuyor adet zamanı vucudum. Yarın eşimi tartıp vermiş mi söylerim sana adetten sonrada ben tartılırım. Belki şevklendirir seni
Tamam canım sabah tartılınca yazarım sanaKesin haber ver canım ❤ valla şuan sadece çilek yiyorum bırakacağım
Hadi bakalım hayır olsunTamam canım sabah tartılınca yazarım sana
Geçen pazar başlamıştık bayramın 1. GünüHadi bakalım hayır olsunsana 1 hafta oldu mu ki
Oo çok güzel kesin haber et canımGeçen pazar başlamıştık bayramın 1. Günü
Bence verdinUmarım vermişizdir
Valla çok güzel açıklamışsınız Amin inşallahSlm kizlar. Hamile kalma süreçlerinden en zoru yakınlarınızın hamile kalmasıdır. Ne yapacağınızı nasıl davranacaginizi bilemezsiniz. Bir yaniniz neden benim çocuğum yok der. Diğer yaniniz ben kiskanmiyorum ama benimde olsun der. Başka bir yaniniz benim yok ama herkesin var der. Der de der. İçinizde bu anlamsız tartışmalar sürerken, bir de dışarıya bunu belli etmeme çabalarınız başlar. Herkesten çok sevinmek herkesten çok ilgilenmek zorunda hissedersiniz kendinizi. Birinin çocuğu olunca kendime hep derdim simdi sevsem aaa yazık bak kendinin yok der acirlar. Sevmesem bak kendinin yok kıskandı derler. Ne tükenmez ikilem. Rabbim tez vakitte kucaklariniza hayırlı Salih Saliha evlatlarla doldursun ins.
Kesin haber ver canımvalla şuan sadece çilek yiyorum bırakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?