- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.241
Canım özel okul bizim açıldıCanım haber izleyemedim bugün hiç.okul mu açılıyormuş
Aynen benimde canım kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor adet olacağım yaniEvet canım çok güzelnasılsın benim dün gece belim ağrımaya başladı adet belirtisi bide akıntım da başladı pöff
Hayırlı olsun bizimki eylüle kaldı yine.Canım özel okul bizim açıldı
Birbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu
Burada kullandığımız kürleri ettiğimiz dualarida yazalım umut olalım birbirimize
Ayy inşallah olumlu olur canım bizim gibi çok bekletmeden Rabbim saglikli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallahKızlar bende. 4 aydır çocuk istiyorum (rabbim isteyen herkese nasip etsin) geçen ay bu sayfaya denk geldim şimdi ben geçen ay şöyle söyleyeyim kullandığım şeyleri geçen ay soğan kürüne başladım arkadaslar...
yarım yarım şeklinde yapıp içiyordum soğanın yarısını kesiyordum mesela bugün diğer yarısını öbür gün yapıyordum bu şekilde içtim her gününde yanında bir tane havuç yedim o da yumurta çatlatma de yardımcı oluyor havucun da normalde kürü var ama kür şeklinde yapmadım sade şekilde tükettim bide yine bu sayfada okudugum yakıyı denedim yakı yapıştırdım yumurtlama zamanından 3 gün önce ve yumurtlama gününde şuan takılı hatta... Daha neler nelerherşeyi yaptım sanırım
dün yumurtlama günümdü bekliyorum adetime 12 gün falan kaldı eğer olumlu olursa size kullandığım her şeyi tek tek detaylı bir şekilde yazacağım
Sağol canımHayırlı olsun bizimki eylüle kaldı yine.
Peki enerjik misin ben çok enerjiyigimAynen benimde canım kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor adet olacağım yani
Gözünaydın canımBen geldimpazartesi okulumuz açılacak yaşasın ayy patladım evde
Teşekkür ederim canımGözünaydın canım
Yok ben değilim canımPeki enerjik misin ben çok enerjiyigim
Sıkıntıdan mıYa kaç gundur dans ediyorum
Evet hemde enerjigim az önce mutfağı klorakla sildim bı güzel sora da yine dans ettimSıkıntıdan mı
Kız maşallahEvet hemde enerjigim az önce mutfağı klorakla sildim bı güzel sora da yine dans ettim
Ohh valla en güzeliYa kaç gundur dans ediyorum
Ay ilahiiKız maşallahAcaba böyle bir hamilelik belirtisi var mı
Naber canimmmSana kimsecikler yok bugün nereyesunuz bakem kizçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?