Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu
Burada kullandığımız kürleri ettiğimiz dualarida yazalım umut olalım birbirimize

Kızlar bende. 4 aydır çocuk istiyorum (rabbim isteyen herkese nasip etsin) geçen ay bu sayfaya denk geldim şimdi ben geçen ay şöyle söyleyeyim kullandığım şeyleri geçen ay soğan kürüne başladım arkadaslar...
yarım yarım şeklinde yapıp içiyordum soğanın yarısını kesiyordum mesela bugün diğer yarısını öbür gün yapıyordum bu şekilde içtim her gününde yanında bir tane havuç yedim o da yumurta çatlatma de yardımcı oluyor havucun da normalde kürü var ama kür şeklinde yapmadım sade şekilde tükettim bide yine bu sayfada okudugum yakıyı denedim yakı yapıştırdım yumurtlama zamanından 3 gün önce ve yumurtlama gününde şuan takılı hatta... Daha neler neler herşeyi yaptım sanırım
dün yumurtlama günümdü bekliyorum adetime 12 gün falan kaldı eğer olumlu olursa size kullandığım her şeyi tek tek detaylı bir şekilde yazacağım

Ayy inşallah olumlu olur canım bizim gibi çok bekletmeden Rabbim saglikli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…