Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kader arkadaşlarım bende 22 yıllık evliyim 7 deneme yaptık trmmuzda nasipse tekrar demicez Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor

Merhaba kader arkadaşlarım bende 22 yıllık evliyim 7 deneme yaptık trmmuzda nasipse tekrar demicez Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor
22 yıllık mı canım yoksa 2 yıllık mı?fotoda çok gençsin maşallah sana.peki sorun olarak ne dediler sana.inşallah olur rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

22 yıl camım erken evlendim erkek sorunu malesef hareketsizlik sayı az kısmet
Ahh be gülüm nasipte ne varsa o oluyor benim eşiminde morfoloji ve hareket azdı çok kayıplar yaşadım ama eşiminki arttı çok şükür.siz bizden daha deneyimlisinizdir bu konuda eminim herşeyi kullanmışsınızdır.klomen artmed ve impryl tavsiye ederim tabi bi de E vit

Aynen denemediğimiz kalmadı inş bu sefer olur 7. De tutururuz

Aynen denemediğimiz kalmadı inş bu sefer olur 7. De tutururuz
İnşallah.Bu 22 yılda ne yaşadığınızı çok iyi anlayabiliyorum rabbim kimseyi darda bırakmasın.Siz kendi tecnübelerinizi bize anlatırsanız çok daha faydalı olur bizim içinde.şu an kaç yumurtanız toplandı kalite durumları nasıl

Bizi kimse anlayamaz dışardan üzülüyorlar ama çeken bilir 18 yumurta toplandı 14 ü donduruldu 1 . Kalitedeydi ama eşimde. Dolayı malesef olmadı temmuzda tekrar denicez dualarınızı esirgemeyin inş hepimizin iyi haberleri olur

Bilmediğimden soruyorum 1.kaliteye ulaşmış yumurta eğer hız bu kadar sorun olsa birinci kalite olur muydu?mesela benim yumurtalar toplandı ama hiç 5.güne ulaşmadı sperm ve yumurta kalitesizliğinden denildi.ben hep doğal yoldan hamile kaldım

İnşallah tutar canım Allah yardımcın olsun tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah amin

Siz yumurta kaç tane dediniz ona cvp yazdım embriyo spermle yumurtanın döllenmesi onun kalitesi iyi değildi

Anladım canım benim.inşallah bu kez olacak.Ben inanıyorum bizler de anne olacağız hem de en iyi annelerden olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…