- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.261
Afiyet olsunGünaydın canım ütü yaptım şimdi kahvemi yaptım geldim. Sen napıyorsunLarka
Hangi diziyi izliyorsunAfiyet olsunben dizi izliyorum benimki uyuyor p gidince ev işi yaparim
Öyle bir geçer zamanki kanalDHangi diziyi izliyorsun
22 yıllık mı canım yoksa 2 yıllık mı?fotoda çok gençsin maşallah sana.peki sorun olarak ne dediler sana.inşallah olur rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınMerhaba kader arkadaşlarım bende 22 yıllık evliyim 7 deneme yaptık trmmuzda nasipse tekrar demicez Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor
22 yıl camım erken evlendim erkek sorunu malesef hareketsizlik sayı az kısmet22 yıllık mı canım yoksa 2 yıllık mı?fotoda çok gençsin maşallah sana.peki sorun olarak ne dediler sana.inşallah olur rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Ahh be gülüm nasipte ne varsa o oluyor benim eşiminde morfoloji ve hareket azdı çok kayıplar yaşadım ama eşiminki arttı çok şükür.siz bizden daha deneyimlisinizdir bu konuda eminim herşeyi kullanmışsınızdır.klomen artmed ve impryl tavsiye ederim tabi bi de E vit22 yıl camım erken evlendim erkek sorunu malesef hareketsizlik sayı az kısmet
Aynen denemediğimiz kalmadı inş bu sefer olur 7. De tutururuzAhh be gülüm nasipte ne varsa o oluyor benim eşiminde morfoloji ve hareket azdı çok kayıplar yaşadım ama eşiminki arttı çok şükür.siz bizden daha deneyimlisinizdir bu konuda eminim herşeyi kullanmışsınızdır.klomen artmed ve impryl tavsiye ederim tabi bi de E vit
İnşallah.Bu 22 yılda ne yaşadığınızı çok iyi anlayabiliyorum rabbim kimseyi darda bırakmasın.Siz kendi tecnübelerinizi bize anlatırsanız çok daha faydalı olur bizim içinde.şu an kaç yumurtanız toplandı kalite durumları nasılAynen denemediğimiz kalmadı inş bu sefer olur 7. De tutururuz
Bizi kimse anlayamaz dışardan üzülüyorlar ama çeken bilir 18 yumurta toplandı 14 ü donduruldu 1 . Kalitedeydi ama eşimde. Dolayı malesef olmadı temmuzda tekrar denicez dualarınızı esirgemeyin inş hepimizin iyi haberleri olurİnşallah.Bu 22 yılda ne yaşadığınızı çok iyi anlayabiliyorum rabbim kimseyi darda bırakmasın.Siz kendi tecnübelerinizi bize anlatırsanız çok daha faydalı olur bizim içinde.şu an kaç yumurtanız toplandı kalite durumları nasıl
Bilmediğimden soruyorum 1.kaliteye ulaşmış yumurta eğer hız bu kadar sorun olsa birinci kalite olur muydu?mesela benim yumurtalar toplandı ama hiç 5.güne ulaşmadı sperm ve yumurta kalitesizliğinden denildi.ben hep doğal yoldan hamile kaldımBizi kimse anlayamaz dışardan üzülüyorlar ama çeken bilir 18 yumurta toplandı 14 ü donduruldu 1 . Kalitedeydi ama eşimde. Dolayı malesef olmadı temmuzda tekrar denicez dualarınızı esirgemeyin inş hepimizin iyi haberleri olur
Siz yumurta kaç tane dediniz ona cvp yazdım embriyo spermle yumurtanın döllenmesi onun kalitesi iyi değildiBilmediğimden soruyorum 1.kaliteye ulaşmış yumurta eğer hız bu kadar sorun olsa birinci kalite olur muydu?mesela benim yumurtalar toplandı ama hiç 5.güne ulaşmadı sperm ve yumurta kalitesizliğinden denildi.ben hep doğal yoldan hamile kaldım
Aminnnnnİnşallah tutar canım Allah yardımcın olsun tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallahamin
Ay şimdi gördüm mesajı iyiyim canım dizi izligorum sen neler yapiyosunNaber canimmm
Ağzın bal yesinAnladım canım benim.inşallah bu kez olacak.Ben inanıyorum bizler de anne olacağız hem de en iyi annelerden olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?