- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.321
Evet canım öyle olur1 ayda belli olur aslında. Şimdi görmek biraz motive eder
Ye canım çilek doyurucu değil muz ye peynir ye
Canım o esnada hiç aç değildim mecburiyetten yedim orucu başlatmak için tabi şuan açıktımYe canım çilek doyurucu değil muz ye peynir ye
Ye şimdi isteCanım o esnada hiç aç değildim mecburiyetten yedim orucu başlatmak için tabi şuan açıktım
Kuzum diyet yapıyorm ya yarın saat 13.30 kadar bişey yememem gerekiyor sadece su yeşil çay şekersiz çay şekersiz kahve içebilirimYe şimdi iste
Kaç kilosun kaç fazlan varYe şimdi iste
Ciddimisin kahvaltı ya o damı yokKuzum diyet yapıyorm ya yarın saat 13.30 kadar bişey yememem gerekiyor sadece su yeşil çay şekersiz çay şekersiz kahve içebilirim
Şuan 77 küsür geliyorm 60 olmak istiyorumKaç kilosun kaç fazlan var
Yok canım dediğim gibi 18 saat sonra yemek yiyeceğim oda işte 13.30 denk geliyor. 19.30 gibi yedim çileği işteCiddimisin kahvaltı ya o damı yok
Biraz fazla boya göre ya olmalı ben yillardi çayı ve kahveyi şşşekersiz icerimŞuan 77 küsür geliyorm 60 olmak istiyorum
En güzeli canım. Yapım kilo almaya çok müsait MalesefBiraz fazla boya göre ya olmalı ben yillardi çayı ve kahveyi şşşekersiz icerim
Ama aç kalarak olmazki umarım istediğin kiloya gelirsinEn güzeli canım. Yapım kilo almaya çok müsait Malesef
Bakalım canım inşallahB
Ama aç kalarak olmazki umarım istediğin kiloya gelirsin
63 olmuşum ramazandaLife light sen kaç kilosun
Bende dikkat etmedim mi hemen kilo alıyorum.Bakalım canım inşallah
Senin Kilon iyi canım63 olmuşum ramazanda
Doğrudur canım ben nasıl çalışmayı bıraktım eve tıkıidım kilo aldımBende dikkat etmedim mi hemen kilo alıyorum.
Hareketsizlik zaten bide düşün ben düzenli spor yapıyorum ona rağmen alıyorumDoğrudur canım ben nasıl çalışmayı bıraktım eve tıkıidım kilo aldım
Bende spor yapmak istiyorum adetden sonra başlıyorum ne güzel yumurtlamadan Sonra eşim ya hamileysen ya bişey olursa yapma saçma sapan hareketler diyorHareketsizlik zaten bide düşün ben düzenli spor yapıyorum ona rağmen alıyorumşeker yemiyorum nerdeyse 1 sene olcak asitli içecek içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?