- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.341
İyi akşamlar canım neyin var hayırdırİyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün pek giremedim halsizlik vardı üzerimde
Ay canım hiç bilmiyorum başım agriyor birde kalbim hızlı atıyor gibi midem de kötü usuttum sanirimİyi akşamlar canım neyin var hayırdır
Kalbin niye hızlı atıyor ki canım dikkat et sıcak tut biraz kendiniAy canım hiç bilmiyorum başım agriyor birde kalbim hızlı atıyor gibi midem de kötü usuttum sanirim
Hiç bilmiyorum dün akşam başladı başım bugün devam etti uyuyup kalmışım erkenden arkadaşım uyandırdı 10 gibiKalbin niye hızlı atıyor ki canım dikkat et sıcak tut biraz kendini
Anladım canım ne kadar kaldı adeteHiç bilmiyorum dün akşam başladı başım bugün devam etti uyuyup kalmışım erkenden arkadaşım uyandırdı 10 gibi
10 gün kaldi canım bakalım bu ay pek umudum yok ama hayirlisiAnladım canım ne kadar kaldı adete
Hayırlısı olsun canım inşallah ummadığın anda gelir10 gün kaldi canım bakalım bu ay pek umudum yok ama hayirlisi
İnşallah canım senin kaç gün kaldı belirtiler nasılHayırlısı olsun canım inşallah ummadığın anda gelir
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine canimAy canım hiç bilmiyorum başım agriyor birde kalbim hızlı atıyor gibi midem de kötü usuttum sanirim
4 günn kaldı canım kasıklarım falan ağrıyor olacak gibiyimİnşallah canım senin kaç gün kaldı belirtiler nasıl
Sağol tatlım sen nasılsınÇok geçmiş olsun dikkat et kendine canim
İnşallah bebiş ağrısıdır olmazsın meleğin gelmiştir4 günn kaldı canım kasıklarım falan ağrıyor olacak gibiyim
İnşAllah canım az kaldı hep birlikte göreceğiz var mı yok muİnşallah bebiş ağrısıdır olmazsın meleğin gelmiştir❤
İyiym bende benimkini bekliyorum uykumda var bu aralar havalar düştü dikkat et canım hirkasiz oturmaSağol tatlım sen nasılsın
Hadi hayırlısı canımİnşAllah canım az kaldı hep birlikte göreceğiz var mı yok mu
Ay vallahi canım çok soğuk havalarİyiym bende benimkini bekliyorum uykumda var bu aralar havalar düştü dikkat et canım hirkasiz oturma
Aslında hamileykende spor yapılıyor. Bide yapacağın spora bağlı. Yürüyüş yaparsan bişey olmaz bence. Ya da squat. Belki ilk zamanlar cardio yapılamazBende spor yapmak istiyorum adetden sonra başlıyorum ne güzel yumurtlamadan Sonra eşim ya hamileysen ya bişey olursa yapma saçma sapan hareketler diyor
Dikkat et canım kendine dinlen birazSağol tatlım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?