- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.361
Evet canım bende mekik şınav ip atlama yapıyordumAslında hamileykende spor yapılıyor. Bide yapacağın spora bağlı. Yürüyüş yaparsan bişey olmaz bence. Ya da squat. Belki ilk zamanlar cardio yapılamazen iyisi 45-60 dk arası yürüyüş
Sağol canim sen nasılsınDikkat et canım kendine dinlen biraz
İyiyim canım bir yaramazlık yok. Sen nasıl oldunSağol canim sen nasılsın
İyiyim bende canım Allah a şükürİyiyim canım bir yaramazlık yok. Sen nasıl oldun
GünaydınGünaydın kızlar
Gayet ideal ve sağlıklı 5 kilo haftada vermek.ben bı ara iştahsız olurum haftada 4 kilo veriyorum ve belimden kyafetlerim düserAhsen555 canım eşim tam 1 kg vermiş 1 haftada ay ortalaması 4-5 kg olur inşallah 97ydi 96 çıkıyor şimdi
Gayet ideal ve sağlıklı 5 kilo haftada vermek.ben bı ara iştahsız olurum haftada 4 kilo veriyorum ve belimden kyafetlerim düser
Havalar birden soğudu sürekli yağmurlu buralardaGünaydınbugün ara ara titreme geliyo üşüyorum sora geciyo garip bı durum ama eşimde üsuyo ev serin sanırım
Böyle havaları seviyorum çok sıcak oluyo buralar bunaltiyo ama çiftçileri kötü etkiliyor kardeşimin sebzeleri hep yanmisHavalar birden soğudu sürekli yağmurlu buralarda
Oo maşallah canım zaten sağlıklı olan ayda en fazla 5 kilo imişAhsen555 canım eşim tam 1 kg vermiş 1 haftada ay ortalaması 4-5 kg olur inşallah 97ydi 96 çıkıyor şimdi
Yaa üzüldümBöyle havaları seviyorum çok sıcak oluyo buralar bunaltiyo ama çiftçileri kötü etkiliyor kardeşimin sebzeleri hep yanmis
Sen ne alemdesin kaç gün var bata
3 gün var dahaSen ne alemdesin kaç gün var bata
Belirti var mı3 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?