- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.381
Çok yedim ya yine Allah affetsinHuhuuuuu
Sen neyapiyosun belirti var farklı bı belirti hemdeÇok yedim ya yine Allah affetsin
Dans edip yakarsın şimdiÇok yedim ya yine Allah affetsin
Nasıl bir belirti.Sen neyapiyosun belirti var farklı bı belirti hemde
Sol kasığımda dolgunluk ve hafif batmalar var adetten önce böyle olmaz normaldeNasıl bir belirti.iyiyim bende çay içiyorum
Ay hadi İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsinSol kasığımda dolgunluk ve hafif batmalar var adetten önce böyle olmaz normalde
İnsalah canımAy hadi İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin
Sen degerlendirebildin mi yumurtlama döneminiİnsalah canım
Hadi inşallahSol kasığımda dolgunluk ve hafif batmalar var adetten önce böyle olmaz normalde
Ayy inşallah canım hamileyim derim sizlere burdanHadi inşallah
İnşAllah amin canım hayırlısı olsunAyy inşallah canım hamileyim derim sizlere burdan
Amin inşallahİnşAllah amin canım hayırlısı olsun
Yok canım ben büyük ihtimalle adet olacağımAmin inşallahcanım sen ne durumdasın var mı belirti
Yok hamilesin canım sendeYok canım ben büyük ihtimalle adet olacağım
Gögüs ucunda kararma falan oluyormuş hiç öyle bir şey yok bendeAmin inşallahcanım sen ne durumdasın var mı belirti
Bilmiyorm ki kuzum ya hayırlı artıkFYok hamilesin canım sende
Ben de de yok öyle bişey ama tek farklı belirtim sol kasık dolgunluk ve hafif ve ara ara batma olmasiGögüs ucunda kararma falan oluyormuş hiç öyle bir şey yok bende
Canım inşallah hayırdırBen de de yok öyle bişey ama tek farklı belirtim sol kasık dolgunluk ve hafif ve ara ara batma olmasi
İnşallah çok amin Allah yüzümüzü güldürsünCanım inşallah hayırdır
Amin canım inşallah az kaldı stres de yapmak istemiyorum bi de adet durduk yere geçer falanİnşallah çok amin Allah yüzümüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?