- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.441
3 gün var canımAdetine kaç gün kaldı canım
Devlet hastaneleri dah normale dönmedi sanırım. Özeller yavaş yavaş başlamış normalleşmeyeÖyle mi dersin bilemedimdevlet hastanelerine randevu baktım bulamadım adet olduğumda tedaviye başlaycağım tekrar canım mecbur yine özele gideceğim
Canım bazı özeller hiç almıyormuş corana lı hasta zaten tabi bilmiyorum pek de bilgim yokDevlet hastaneleri dah normale dönmedi sanırım. Özeller yavaş yavaş başlamış normalleşmeye
İnşAllah canım bakalımHadi hayırlısı inşallah.hiç belli olmaz
A evet doğru duydum onu eşimde söylemişti.Canım bazı özeller hiç almıyormuş corana lı hasta zaten tabi bilmiyorum pek de bilgim yok
Yoklar canım işleri var heraldeBizim kızlar yok yine ortalarda
Temizlik bitti yemeğin sadece pişmesi kaldı bende oturdum ve geldim şükür kızlar bugün salati Tefriciye sırası bende birazdan abdest alıp niyetlenecegim sizde dualarınızı esirgemeyin inşallah dualarla kavuşuruz bebeklerimizeBizim kızlar yok yine ortalarda
Allah kabul etsin canımTemizlik bitti yemeğin sadece pişmesi kaldı bende oturdum ve geldim şükür kızlar bugün salati Tefriciye sırası bende birazdan abdest alıp niyetlenecegim sizde dualarınızı esirgemeyin inşallah dualarla kavuşuruz bebeklerimize❤
Amin inşallah canım az kaldı adetime de bekliyorum bakalım inşallah dularimiz kabul olurAllah kabul etsin canım
İnşAllah canım kaç gün kaldıAmin inşallah canım az kaldı adetime de bekliyorum bakalım inşallah dularimiz kabul olur
Her gün sizede dua ediyorum canımTemizlik bitti yemeğin sadece pişmesi kaldı bende oturdum ve geldim şükür kızlar bugün salati Tefriciye sırası bende birazdan abdest alıp niyetlenecegim sizde dualarınızı esirgemeyin inşallah dualarla kavuşuruz bebeklerimize❤
9 gün kaldı canımİnşAllah canım kaç gün kaldı
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim inşallah dualarımızı kabul ederHer gün sizede dua ediyorum canımrabbim hakkımızda hayırlısını versin
Hayrlısı olsun canım inşallah9 gün kaldı canım
Hayırlısıyla alırız inşallah bebiş haberini9 gün kaldı canım
Ben bugünden itibaren erken uyur erken kalkarımValla şöyle en geç 12 de uyuyup sabah erken kalkmak istiyorum ama bir türlü beceremiyorum
İnşallah aminBizde 2 senedir istiyoruz evleneli 4 sene olacak doktora gittik kocamda sorun çıkmadı benimde normal çıktı yumurtalık zayıf dedi ilaç verdi kullandim ama hala yok rahim filmi çektirip tuplerime baktircam inşallah rabbim isteyen herkese versin
Senin yarın iş başı dimi. İhmal etme bizi fırsat buldukça yazBen bugünden itibaren erken uyur erken kalkarımen gec 12 de uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?