- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.421
Günaydın canımLife light Larka Mucizemm222 canlar sizlere günaydın öpücüğü bırakıyorum ben uyuyorum tabi sana da AyTerapisii
Günaydın canimLife light Larka Mucizemm222 canlar sizlere günaydın öpücüğü bırakıyorum ben uyuyorum tabi sana da AyTerapisii
Günaydın canımLife light Larka Mucizemm222 canlar sizlere günaydın öpücüğü bırakıyorum ben uyuyorum tabi sana da AyTerapisii
Günaydın canım
Günaydın canimO saate kadar neden uyumadınki
Niye bilmiyorum gece olunca belim ağrımaya başlıyor kızlarGünaydın canımkız ssabahi yapmışsın ya
Geçmiş olsun canım mekik falan cekiyosan ondandr dikkat et kendineNiye bilmiyorum gece olunca belim ağrımaya başlıyor kızlaruyudum uyandım sürekli. Napıyorsunuz nasılsınız
Günaydın bendeyeni uyandım. Ramazan geçti haal uykun düzene girmedi yaLife light Larka Mucizemm222 canlar sizlere günaydın öpücüğü bırakıyorum ben uyuyorum tabi sana da AyTerapisii
Canım çok ağır bişeyler kaldırma.çok yoruluyorsan gün içinde yatakta bel ve bacakların ağrısı çok hissediliyor.Niye bilmiyorum gece olunca belim ağrımaya başlıyor kızlaruyudum uyandım sürekli. Napıyorsunuz nasılsınız
Canım işte bel fıtığı var zaten demek ki yaptıklarım da tetikliyorGeçmiş olsun canım mekik falan cekiyosan ondandr dikkat et kendine
Valla şöyle en geç 12 de uyuyup sabah erken kalkmak istiyorum ama bir türlü beceremiyorumGünaydın bendeyeni uyandım. Ramazan geçti haal uykun düzene girmedi ya
Evet gerçekten çok hissediyorum canım yatak bana batıyormuş gibi hissediyorumCanım çok ağır bişeyler kaldırma.çok yoruluyorsan gün içinde yatakta bel ve bacakların ağrısı çok hissediliyor.
Bel fıtığı kötü yaa dikkat etmek lazım. Çok geçmiş olsun. Var mı kremin fln.Canım işte bel fıtığı var zaten demek ki yaptıklarım da tetikliyor
Aslında ilk aklıma gelen başka bişeydiEvet gerçekten çok hissediyorum canım yatak bana batıyormuş gibi hissediyorum
Krem var ilaç var var yani canımBel fıtığı kötü yaa dikkat etmek lazım. Çok geçmiş olsun. Var mı kremin fln.
Ah keşke ama yok kuzum yok adet olacağım belli halimdenAslında ilk aklıma gelen başka bişeydi
Eşin masaj yaparak sürse belki iyi gelirKrem var ilaç var var yani canım
Çünkü gece uyutmayan kasık ve bel ağrısı okumuştum. Allah büyükAh keşke ama yok kuzum yok adet olacağım belli halimden
Sürüyor canım sağolsun bak şuan İyiym gec3 olunca geliyorEşin masaj yaparak sürse belki iyi gelir
Adetine kaç gün kaldı canımSürüyor canım sağolsun bak şuan İyiym gec3 olunca geliyor
Öyle mi dersin bilemedimÇünkü gece uyutmayan kasık ve bel ağrısı okumuştum. Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?