- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.401
Aynen canım öyle kendimizi dinlemeyelim kafamızı dagitalimAmin canım inşallah az kaldı stres de yapmak istemiyorum bi de adet durduk yere geçer falan
Evet canım kalk bi dans etAynen canım öyle kendimizi dinlemeyelim kafamızı dagitalim
Ayy bugün dans etmedim hiç hafif baş dönmem var tırstımm azıcıkEvet canım kalk bi dans et
Çaksır denediniz miSelâm kizlar bende. 8senedir evlat hasretiyle yanip tutusanlardanim 1dusuk yasadim 2 asilama oldum ilac tedavisi gordum hayit otu denedim 1 ay gecen ayda clife macun kullandim hicbiri beni asretime yakinlastiramadi
Yok canim clife macun denedim 2ayÇaksır denediniz mi
Çok zor süreç. Allah yardımcınız olsun. Evinizi sirke ile sürekli silin .Yok canim clife macun denedim 2ay
Hadi güzel haberler ver artık ya bir kişiden alalım bir müjdeAyy bugün dans etmedim hiç hafif baş dönmem var tırstımm azıcık
Aynn canim rabbim siniyor biliyorum nasip edicek ama zamani varÇok zor süreç. Allah yardımcınız olsun. Evinizi sirke ile sürekli silin .
Ayy inşallah canım inşallahHadi güzel haberler ver artık ya bir kişiden alalım bir müjde
Allah sevdiği kulunu sınarmışAynn canim rabbim siniyor biliyorum nasip edicek ama zamani var
AminAyy inşallah canım inşallahAllah hepimizin yardımcısı olsun bizlere saglikli hayırlı sevgi dolu uzun ömürlü sağ salim evlat nasip etsin inşallah amin
Aynn canim rabbim benim gibi isyeyen herkese nasipetsin cok sukur bikere yasadim o duyguyu ama 16gun sürdü kısmet değilmişAllah sevdiği kulunu sınarmış
Amin inşallah canım o kadar çok istiyorum ki anne olmayı inşallah tadariz o duyguları hepimizAynn canim rabbim benim gibi isyeyen herkese nasipetsin cok sukur bikere yasadim o duyguyu ama 16gun sürdü kısmet değilmiş
Inşaallah bitanemAmin inşallah canım o kadar çok istiyorum ki anne olmayı inşallah tadariz o duyguları hepimiz
Canım sen çakışır denedin mi bende duymuştum çok iyi dediler ama hiç kullanmadımÇaksır denediniz mi
Ben çakşırı karaciğer enzimlerine baktırmadan kullanmayın derim ama tabi siz bilirsinizCanım sen çakışır denedin mi bende duymuştum çok iyi dediler ama hiç kullanmadım
Allah size bağışlasın canım senin adına sevindimAh kızlar insallah tez zamanda mucizeniz gelir
Sizi çok iyi anlıyorum bende birkaç ay öncesine kadar burdaki her Bebek formunda bana Moral olacak bişeyler arıyordum,yada yazıyordum
Bizde eşimle hiç bir sorubumuz olmadığı halde 15 ay bekledikçok şükür şuan kızımı bekliyoruz
Size gerçekten söylüyorum şu kafandan at olur diyenler gerçekten haklıbend nasıl atılır diyordum hep aklımda diyordum ama akıldan çıkınca oluyormus cidden 15 ay boyunca birsürü şey denedim, ovulasyon kullandım ama hamile kalamadim eşimle artık uğraşmayalim birikim yapar yaza tedavi başlarız dedik, o dönem kafamdan attim ve olmuş o ay hamile kalmışım
Söylediklerinde inanmıyordum ama bend artık isteyen herkese takmayın diyorum
Vaktinden önce gelmiyor maalesef insallah Allah'ım çok bekletmez sağlıklı hayırlı evlatlar verir tüm isteyenlere❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?