Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende varım 6 aydır çok istiyoruz hipo hipo hastasıyım 1 kez iğne tedavisi oldum olmadı nasip corona virüs çıktı hastaneye de gidemiyorum bende hayıt tohumunu kullandım az ama yine başlamayı düşünüyorum

Ah kızlar insallah tez zamanda mucizeniz gelir
Sizi çok iyi anlıyorum bende birkaç ay öncesine kadar burdaki her Bebek formunda bana Moral olacak bişeyler arıyordum,yada yazıyordum
Bizde eşimle hiç bir sorubumuz olmadığı halde 15 ay bekledik çok şükür şuan kızımı bekliyoruz
Size gerçekten söylüyorum şu kafandan at olur diyenler gerçekten haklı bend nasıl atılır diyordum hep aklımda diyordum ama akıldan çıkınca oluyormus cidden 15 ay boyunca birsürü şey denedim, ovulasyon kullandım ama hamile kalamadim eşimle artık uğraşmayalim birikim yapar yaza tedavi başlarız dedik, o dönem kafamdan attim ve olmuş o ay hamile kalmışım
Söylediklerinde inanmıyordum ama bend artık isteyen herkese takmayın diyorum
Vaktinden önce gelmiyor maalesef insallah Allah'ım çok bekletmez sağlıklı hayırlı evlatlar verir tüm isteyenlere

Allah size bağışlasın canım senin adına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…