- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 53
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.481
Adet oldun mu ? Bu arada yaşın kaçtı ?Ahh inşallah canım bende onu bekliyorm zaten hadi bakalım
Adet olmadım 1 2 güne olurum yaşım 24 benimAdet oldun mu ? Bu arada yaşın kaçtı ?
İnsalah coj aminAyy inşallah canım Allah im insalllaaaah bizi bebeklerimize yakinlastirmistir
Ne gbi fatdasınu gordunuz özellikle argiinin inEvet ben de bunları 1 yıldır kullanıyorum.sadece sizden farklı olarak eşim selenyum e vit falan kullanıyor.benimkilerin markası farklı bi de.Ayrıca omega 3 ü ben de akşam yemeğinden sonra kullanıyorum.ben prowomen da kullanıyordum çok iyiydi.
Eşimin sayı ve morfolojisinde düzelme oldu bende de başta hiç bir yumurta döllenmezken bu takviyeler sonrası döllenme oldu hatta normal yoldan iki kere üst üste hamile kaldım.kesinlikle 3 ve 6 ay arası takviye kullanılmalı.tabi bunlara ek kesinlikle arı sütü propolis kullanılmalı.mucizesi kuranda bile yazıyor balın.Ne gbi fatdasınu gordunuz özellikle argiinin in
Ağustosta bende 24Adet olmadım 1 2 güne olurum yaşım 24 benim
Yeni yaşın bebek getirsin sanaAğustosta bende 24
Aynı kuzum temizlik yap oturNapıyosunuz kızlar
Kolay gelsin canım bende aynı temizlik yaptım işte yemek yapacağımSen napıyorsunAhsen555
Ellerine sağlık canım.Kolay gelsin canım bende aynı temizlik yaptım işte yemek yapacağım
Üç öğrencim gelmişti sadece koca okulda 4 çocuk vardı ama yine de guzeldi en çok sevdiğim ogrencimi öpemiyorum ama
Ne yapsınlar canım velilerde korkuyordur çocukları yollamaya allah sağlık versin de gelirler nasıl olsa.Üç öğrencim gelmişti sadece koca okulda 4 çocuk vardı ama yine de guzeldi en çok sevdiğim ogrencimi öpemiyorum amapis korona
Öyle tabiNe yapsınlar canım velilerde korkuyordur çocukları yollamaya allah sağlık versin de gelirler nasıl olsa.
Evet bir kaç kişi yazıp gidiyorÖyle tabibizim topikte kaç kisivariz bazen farklı kişiler görüyorum sora yine kayboluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?