- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.461
Yazarım canım aralarda gerçi orda bile ballarım yalnız birakmiyo ya çok özledim ponciklerimiSenin yarın iş başı dimi. İhmal etme bizi fırsat buldukça yaz
Aynen dün saat 1 di yatağa girdim 3 te uyumadan namaza kalktım 6 da uyudumValla şöyle en geç 12 de uyuyup sabah erken kalkmak istiyorum ama bir türlü beceremiyorum
En güzeli canımBen bugünden itibaren erken uyur erken kalkarımen gec 12 de uyurum
Aynı ben aynıAynen dün saat 1 di yatağa girdim 3 te uyumadan namaza kalktım 6 da uyudum
Yok canım daha iki gün var gelmesin hamileyim diye söylerim burdan Çarşamba günü
Ahh inşallah canım bende onu bekliyorm zaten hadi bakalımYok canım daha iki gün var gelmesin hamileyim diye söylerim burdan Çarşamba günü
Bende bekliyorum senden de hamileyim bize burdan bildirirsinAhh inşallah canım bende onu bekliyorm zaten hadi bakalım
İnşAllah canım ben hiç sanmıyorumBende bekliyorum senden de hamileyim bize burdan bildirirsin
Benim âdet belirtilerim çaktirmıyorumİnşAllah canım ben hiç sanmıyorumadet belirtilerim bunlar benim
Olsun sen iyiyi düşün yineBenim âdet belirtilerim çaktirmıyorum
İçimden bı sevinç var ama pizirifimBenim âdet belirtilerim çaktirmıyorum
İnşAllah canım zaten hamile olan hissedermiş demek ki hamilesinİçimden bı sevinç var ama pizirifim
Haziran ayı bizim ayımız olacak en 4 kişi hamileyim bennn diyip sevinirizOlsun sen iyiyi düşün yine
İnşAllah canım çokca aminHaziran ayı bizim ayımız olacak en 4 kişi hamileyim bennn diyip seviniriz
TV izliyorum canım sen napyosunKızlar napıyorsunuz
Boş boş telefona bakıyorumTV izliyorum canım sen napyosun
Ayy inşallah canım Allah im insalllaaaah bizi bebeklerimize yakinlastirmistirHaziran ayı bizim ayımız olacak en 4 kişi hamileyim bennn diyip seviniriz
Oyum oynaBoş boş telefona bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?