Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerli fikirlerimizden yararlanip gidiyorlar vay hainler
Yok kızlar ben buradayım ama siz samimiyeti arttırmışsınız o yüzden beraber sohbet ediyorsunuz ben sadece okuyorum birbirlerinizi etiket yaptığınız için de ben rahatsız etmeyim diyorum.yoksa ben hep buradayım.şu an çocuk için çalışmalara başlamadım henüz ameliyatım iyileşmedi ama bir iki aya ovülasyon testiyle başlar sizinle gün sayarım ama inşallah o zamana kadar sizlerden güzel haberler alırım

Alyalta olurmu öyle şey canım hepimiz aynı hayalin peşindeyiz Rabbim yardımcın olsun

Canım ne demek rahatsız etmemek. Hepimizin derdi aynı birbirimize destek oluyoruz katıl tabi ki katılmamazlık yapma

Alyalta olurmu öyle şey canım ♥♥♥ hepimiz aynı hayalin peşindeyiz Rabbim yardımcın olsun
Amin allah hepimizin yardımcısı olsun.bugün if diyetine başladım.Aldığım kiloları vermem lazım.geçen yıl 56 kiloyla tüp bebeğe başlamıştım o zaman bile doktor kilo ver spor yap demişti şimdi gebelikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum 63 kiloyum hedefim 55.

Bende 8 gündür if yapıyorum benimde hedefim 55

Ayy inşallah her şey gönlüne göre olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…