- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.501
Değerli fikirlerimizden yararlanip gidiyorlar vay hainlerEvet bir kaç kişi yazıp gidiyor
Değerli fikirlerimizden yararlanip gidiyorlar vay hainler
Evet yaBı hamileyim diyelim bak nasıl gelirler bu kez de biz almaylambunlar kendilerine bir çare bulamamış kaçalım diyorlar bence
Adetine az kaldı dimiEvet yaBı hamileyim diyelim bak nasıl gelirler bu kez de biz almaylam
Yok kızlar ben buradayım ama siz samimiyeti arttırmışsınız o yüzden beraber sohbet ediyorsunuz ben sadece okuyorumDeğerli fikirlerimizden yararlanip gidiyorlar vay hainler
Evet Çarşamba günü dün gece alt karnıma kramp gibi bı ağrı girdi uyandım hatta ağrıdan bugün hiç ağrım yok bilemedimAdetine az kaldı dimi
olurmu öyle şey canımYok kızlar ben buradayım ama siz samimiyeti arttırmışsınız o yüzden beraber sohbet ediyorsunuz ben sadece okuyorumbirbirlerinizi etiket yaptığınız için de ben rahatsız etmeyim diyorum.yoksa ben hep buradayım.şu an çocuk için çalışmalara başlamadım henüz ameliyatım iyileşmedi ama bir iki aya ovülasyon testiyle başlar sizinle gün sayarım ama inşallah o zamana kadar sizlerden güzel haberler alırım
Canım ne demek rahatsız etmemek. Hepimizin derdi aynı birbirimize destek oluyoruz katıl tabi kiYok kızlar ben buradayım ama siz samimiyeti arttırmışsınız o yüzden beraber sohbet ediyorsunuz ben sadece okuyorumbirbirlerinizi etiket yaptığınız için de ben rahatsız etmeyim diyorum.yoksa ben hep buradayım.şu an çocuk için çalışmalara başlamadım henüz ameliyatım iyileşmedi ama bir iki aya ovülasyon testiyle başlar sizinle gün sayarım ama inşallah o zamana kadar sizlerden güzel haberler alırım
Amin allah hepimizin yardımcısı olsun.bugün if diyetine başladım.Aldığım kiloları vermem lazım.geçen yıl 56 kiloyla tüp bebeğe başlamıştım o zaman bile doktor kilo ver spor yap demişti şimdi gebelikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum 63 kiloyum hedefim 55.Alyalta olurmu öyle şey canım ♥♥♥ hepimiz aynı hayalin peşindeyiz Rabbim yardımcın olsun
Ayy hadi kız inşallahEvet Çarşamba günü dün gece alt karnıma kramp gibi bı ağrı girdi uyandım hatta ağrıdan bugün hiç ağrım yok bilemedim
Teşekkürler canımCanım ne demek rahatsız etmemek. Hepimizin derdi aynı birbirimize destek oluyoruz katıl tabi kikatılmamazlık yapma
Bende 8 gündür if yapıyorum benimde hedefim 55Amin allah hepimizin yardımcısı olsun.bugün if diyetine başladım.Aldığım kiloları vermem lazım.geçen yıl 56 kiloyla tüp bebeğe başlamıştım o zaman bile doktor kilo ver spor yap demişti şimdi gebelikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum 63 kiloyum hedefim 55.
İnşallah ineriz o kiloya.ben normalde de iki öğün besleniyordum ama meyveyi kuruyemişi bazende tatlıyı çok kaçırıyordum akşamları.onu hallettim mi tamamdır.Bende 8 gündür if yapıyorum benimde hedefim 55
Bende çok zorlanmadım acıkmıyorum. Bakalım 1 ay sonra belli olur işe yarayıp yaramadığıİnşallah ineriz o kiloya.ben normalde de iki öğün besleniyordum ama meyveyi kuruyemişi bazende tatlıyı çok kaçırıyordum akşamları.onu hallettim mi tamamdır.
Ayy inşallah her şey gönlüne göre olur canımAmin allah hepimizin yardımcısı olsun.bugün if diyetine başladım.Aldığım kiloları vermem lazım.geçen yıl 56 kiloyla tüp bebeğe başlamıştım o zaman bile doktor kilo ver spor yap demişti şimdi gebelikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum 63 kiloyum hedefim 55.
İnşallah canımAyy hadi kız inşallahsendn ve ahsenden çok umutluyum valla
Anladım canım heveslenmiyorum zaten adet olacağımı biliyorm olur bir kaç güneEllerine sağlık canım.if adette gecikme yapabiliyormuş bir kaç gün aklında bulunsun.
Karnım ağrıyor pek keyfim yok canım ondan yazamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?