- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.521
İyi geceler canımİyi geceler kızlar Allah rahatlık versin sizlere
Sıcak tut ayaklarını canımKarnım ağrıyor pek keyfim yok canım ondan yazamadım
Sanırım benim o yüzden karnım çok ağrıyorSıcak tut ayaklarını canım
Amin cümle isteyene nasip etsin RABBIMYeni yaşın bebek getirsin sana
Allah yardımcımız olsun.aşılama değil de tüp bebeğe yönelin bence.çünkü aşılamanın şans oranı düşük.hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba kızlar bende 2 sene olacak evleneli 2 senedir deniyoruz ama olmadı 1 aşılama yaptık oda tutmadı hastane açılınca tekrar devam edecez rabbim yüzümüzü güldürsüninşallah
Amin canımMerhaba kızlar bende 2 sene olacak evleneli 2 senedir deniyoruz ama olmadı 1 aşılama yaptık oda tutmadı hastane açılınca tekrar devam edecez rabbim yüzümüzü güldürsüninşallah
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla değerleriniz katlansın inşallahKızlar merhaba. Ben folik asit her gün aç karnına 1 tane alıyorum sabahları. Her gün sabah akşam Hünnap pekmezi yiyorum bir yemek kaşığı. Meyve yiyorum. Daha çok et tüketiyorum. Muzu doğrayıp üstüne bal döküp yiyorum. Kuruyemiş aldım yiyorum. İçindekiler;
-Antep fıstığı
-Yer fıstığı
-Fındık
-Ceviz
- Kaju
-Badem var. Ayrıca günde 1-2 tane Medine hurması da yiyorum. Ayrıca ovülasyon testimi her iki adet arası ( adet bitti başlayana kadar) devam ettiriyorum. Yumurtlama gününe kadar 2 güne 1 ilişki , yumurtlama döneminde 3 gün sürekli sabah akşam değerlendiriyoruz eşimle. Teste devam ediyorum tabi. Sonra 2 güne 1 yine devam ediyoruz. İlişkiden sonra ayaklarımı yatak başladığına diktim ve 30 dk bekledim. (Geçen ay uyuyakalmışım 2 saat ayaklar havada kalmış :)) ) 30 dk sonra kalkmadan dönmeye çalıştım ve kalçamın altına yastık koyup yattım. Sürekli her ilişki de tekrarladım. Sabaha kadar kalkmadım ama. Ovülasyonu devam ederken çift çizgi görmeye başladım adetime 3 gün vardı. merakıma yenilip normal gebelik testi yaptım elimde o vardı. İkinci çizgiyi silik gördüm ve dün beta hcg için kan verdim. Betam 46.0 çıktı. Yarın Yine vereceğim. Normalde yarın ya da ertesi gün adet olmam lazım. İnşallah yarın betam 2 katına çıkar. Sizlere yardımcı olurum belki diye yazmak istedim. Lütfen benim için de dua ederseniz çok memnun olurum
Tabi ben bu dediklerimi yaptım ve Allah ıma bıraktım gerisini. Rabbim ne isterse o olur
Tünaydın canımGünaydın kızlar hava ne kadar soğuk üşüyorum
Amin amin aminÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla değerleriniz katlansın inşallahsağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah verdiğiniz bilgiler süper çok teşekkürler birde esinizde ya da sizde bı sorun var mıydı ve nekadardir deniyodunuz
Bir sorun var mı canım yoksa sebebsiz miMerhaba kızlar bende 2 sene olacak evleneli 2 senedir deniyoruz ama olmadı 1 aşılama yaptık oda tutmadı hastane açılınca tekrar devam edecez rabbim yüzümüzü güldürsüninşallah
Ne zmandır düşünüyordun canımKızlar merhaba. Ben folik asit her gün aç karnına 1 tane alıyorum sabahları. Her gün sabah akşam Hünnap pekmezi yiyorum bir yemek kaşığı. Meyve yiyorum. Daha çok et tüketiyorum. Muzu doğrayıp üstüne bal döküp yiyorum. Kuruyemiş aldım yiyorum. İçindekiler;
-Antep fıstığı
-Yer fıstığı
-Fındık
-Ceviz
- Kaju
-Badem var. Ayrıca günde 1-2 tane Medine hurması da yiyorum. Ayrıca ovülasyon testimi her iki adet arası ( adet bitti başlayana kadar) devam ettiriyorum. Yumurtlama gününe kadar 2 güne 1 ilişki , yumurtlama döneminde 3 gün sürekli sabah akşam değerlendiriyoruz eşimle. Teste devam ediyorum tabi. Sonra 2 güne 1 yine devam ediyoruz. İlişkiden sonra ayaklarımı yatak başladığına diktim ve 30 dk bekledim. (Geçen ay uyuyakalmışım 2 saat ayaklar havada kalmış :)) ) 30 dk sonra kalkmadan dönmeye çalıştım ve kalçamın altına yastık koyup yattım. Sürekli her ilişki de tekrarladım. Sabaha kadar kalkmadım ama. Ovülasyonu devam ederken çift çizgi görmeye başladım adetime 3 gün vardı. merakıma yenilip normal gebelik testi yaptım elimde o vardı. İkinci çizgiyi silik gördüm ve dün beta hcg için kan verdim. Betam 46.0 çıktı. Yarın Yine vereceğim. Normalde yarın ya da ertesi gün adet olmam lazım. İnşallah yarın betam 2 katına çıkar. Sizlere yardımcı olurum belki diye yazmak istedim. Lütfen benim için de dua ederseniz çok memnun olurum
Tabi ben bu dediklerimi yaptım ve Allah ıma bıraktım gerisini. Rabbim ne isterse o olur
Napıyosun nasıldıGünaydın canım
Havalar soğuk ondan heralde canımTünaydın canım♥bende dün gece çok üşüdüm hala ceketleyim sınıfta
Ben zaten bu doktorların tutarsızlığını hiç anlamıyorum.ben onlar yüzünden 1 buçuk yıl kaybettim hep doktorlar benim üzerimde durdu hiç eşimi irdeleyen olmadı.bak arkadaşım aslında o şekil bozukluğu o kadar önemli birşey ki biz bunu ne yazık ki çok kötü bir şekilde tecrübe ettik.evet gebelik zor olmuyor bu şekilde ama yine de baya uğraştırıyor.inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu.Amin amin aminduaların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim sana ve isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah eşimi bir yıl önce götürmüştük sipermiyogram testi vermişti. Şekil bozukluğu varmış fakat doktor birşey yok demişti. 1 sene geçti bende tahliller verdim hsg çektirdim hiçbir şey çıkmadı. Benim doktorum eşimin sonucuna bakmak istedi ama bir yıl geçtiği için yenisini yaptırın dedi. Yenisini yaptırdık 38 milyon sperm vardı. Ve sanırım %60 ın üzerinde hepsi hareketli sağlam olandı. Bende sadece enfeksiyon vardı fitil ve ağızdan alınan birçok ilaç kullanmıştım. Klomen filan ne varsa aşılama ya gelmiştik. Virüs çıktı vazgeçtik eşimle. Ovülasyon denemeye başladım. İnşallah bu ay olmuştur bebeğim Yarın beta verince biraz daha anlamış olacağız inşallah değerler yüksek çıkar
Sana katılıyorum şekil bozukluğu ile tüp bebek bile zor tutuyor. Bir de onun sanırım baş kuyruk gibi şeyleri varmış ona bakıyorlarmış şekil bozukluğu düzelmiyor daBen zaten bu doktorların tutarsızlığını hiç anlamıyorum.ben onlar yüzünden 1 buçuk yıl kaybettim hep doktorlar benim üzerimde durdu hiç eşimi irdeleyen olmadı.bak arkadaşım aslında o şekil bozukluğu o kadar önemli birşey ki biz bunu ne yazık ki çok kötü bir şekilde tecrübe ettik.evet gebelik zor olmuyor bu şekilde ama yine de baya uğraştırıyor.inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu.
1.5 senedirNe zmandır düşünüyordun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?