Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amib canım Allah razı olsun. AYnen öyle doktorlar hep bayanlar üzerinde duruyor

Merhaba kızlar bu aydan bebek düşünüyoruz. dün adetimin 13üncü günüydü ultrasonda yumurtama baktırdım 1tane sağlıklı yumurtam vardı. en geç cumaya kadar çatlaması lazım. doktora tekrar o zaman gitmem lazım ama ne yazıkki gidemiycem pazartesi gidicem bakması için. ama bu hafta iliıkiye devamm. inşallah tutar. ama bir sorum var ilişkiye hergün girersem sperm kalitesi çok mu düşer? illa bebek yapmak için ilişkiyi ödev haline getirmek istemiyorum. ama kocamla da nerdeyse hergün ilişkiye giriyoruz

İçinizden geliyorsa tabiki hergün olması size kalmış bşey ama yok bebek için yapıyorm diyorsan bence gün aşırı iyi yani bir gün boş bir gün dolu

Tebrik ederim inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

İnşallah canım Allah yardımcınız olsun

Sana katılıyorum şekil bozukluğu ile tüp bebek bile zor tutuyor. Bir de onun sanırım baş kuyruk gibi şeyleri varmış ona bakıyorlarmış şekil bozukluğu düzelmiyor da
Aynen canım ben 2 kere tüp bebek yaptırdım bu morfolojiden dolayı .ikisinde de transfer bile olamadım.harcadığım 25 30 bin de yanına kar kaldı.ama eşime yoğunlaştıkça tabi bunda sigarayı bırakması da etkili oldu ben gebe kalmaya başladım.o yüzden buradaki bayanlara normal bi spermiyogram değil kruger testi yaptırmasını istiyorum.

Kızlar ben 17 mayısta erken adet oldum ama lekelenme şeklınde oldu adet gibi deildı 4 gün sürdu kan verdım negatıf cıktı sımdıde sankı adet olcakmısım gibi agrı sancı oluo acaba gebelik varmıdır yoksa klomenden kaynaklı 3 cm kist var demistı ondanmı böleyım acaba bi bilginiz varmı

Şuan hamile misiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…