- 4 Ekim 2012
- 16.936
- 33.452
- 798
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Eee ne soracaksın şimdiAttım az ınce bişi sorucam sana dedim...
Yarım saat sonra "buyur" yazmış...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee ne soracaksın şimdiAttım az ınce bişi sorucam sana dedim...
Bilmiyorum ki firsat olmamistir. Kotu bir profil gelmedi gozume siz de yazmayin bekleyin ondanTamam da bunu bi mrb deyip soyleyebilirdi
Keşke o yazmadan sen yazmasaydın.Attım az ınce bişi sorucam sana dedim...
Ouv cok kotu. Bir sey derdim, salon kadini cizgimi bozmayacagim simdi :)Attım az ınce bişi sorucam sana dedim...
Eee ne soracaksın şimdi![]()
Keşke o yazmadan sen yazmasaydın.
Arabadan inerken bişi falan mı oldu dedim.
O kadar birbirimize zaman ayırdık ya dün en azından arkadaş olabiliriz falan desen de olurdu tamamen sessiz kalmak selam dahi vermemek yerine dedim...
Şunu yazmış: yoo bişi olmadı neden oyle düşündün ki...
Sonrası yok
Yazma dedim kız, boşuna bir halt sandırmayın şöyle tipleri
Sen arkadaslarının özel hayatını nerden biliyorsun ki?Kim yazıyor, benim de arkadaşlarımın çoğunun da Instagram sosyal medyası vb yok bile![]()
Artık bu işlerin kadını erkeği yok. Siz de bir açıklama yapabilirsiniz. Her şeyi erkeklerden beklediğimiz için kafamızda soru işaretleri oluşuyor. Çok tabii o da şu an sizden mesaj bekliyor olabilir.Insan olay ne , ne oldu falan die merak ediyor ya...O kadar muhabbet ettiysek, en azından bi açıklama yapılmalı
Artık bu işlerin kadını erkeği yok. Siz de bir açıklama yapabilirsiniz. Her şeyi erkeklerden beklediğimiz için kafamızda soru işaretleri oluşuyor. Çok tabii o da şu an sizden mesaj bekliyor olabilir.![]()
Tam yazma bir şey bence bekle diyecektim ki yazmışsın. Daha yazma bence , orada kalsın konuşma. Ararsa bakarsın, yazarsa cevapla, yoksa önündeki maçlara bakYazdım bak oku
Yazdım bak oku
Surda hersey ortada bence. Amacına ulaşamadığı için işi biten tipik erkek modu bu.Arabadan inerken bişi falan mı oldu dedim.
O kadar birbirimize zaman ayırdık ya dün en azından arkadaş olabiliriz falan desen de olurdu tamamen sessiz kalmak selam dahi vermemek yerine dedim...
Şunu yazmış: yoo bişi olmadı neden oyle düşündün ki...
Sonrası yok
Çok afedersiniz ama bu ima nasıl oluyor merak ediyorum. Şu an bu topicte salt seks için buluşma yapmış en çok ben varımdır herhalde. Burada bir türlü doğrusu yazılamayan fakbadi dediklerinden. Hiçbirinde önden pazarlık yapar gibi sonu yatakta mı bitecek, mutfak tezgahında mı diye konuşmadık. Nasıl normal bir buluşma yapılıyorsa o şekilde kahve içmeye çıkılır, konuşursun, sohbet güzel devam ederse elektrik alınmışsa ufak gülüşmeler olur. Evlere dağılma kısmı geldiğinde de o ayrılık anındaki enerji sevişip sevişmeyeceğini belirler. Cidden bu tarz buluşmaların e hadi şimdi seviştiğimiz kısma geçiyor muyuz diye yaşandığını mı düşünüyorsunuz. Böyle yaşayan varsa bunu romantik ilişki görmediğinden basite indirgemesin lütfen bunun bile bir adabı var çünkü.Günün sonunu yatakta bitirmek istediğine dair bişi ima bile etmedi ki oralı olmamış olayım...Yemeğe götürmesi, sex için uğraşmış mı demek oluyor her erkek için acab??
Surda hersey ortada bence. Amacına ulaşamadığı için işi biten tipik erkek modu bu.
Sen en basında dogru olanı yaptın canını sıkma..
Boyle olacağı en basından bellıydı dedıgım gıbı onun derdi baskaydı senın kararlı duruşunla kendını boyle birine kullandırtmadın bundan sonrada mesaj dahi atma şu adama.
Buyur yazmasindan belli, olmamis, ham.![]()
Tam yazma bir şey bence bekle diyecektim ki yazmışsın. Daha yazma bence , orada kalsın konuşma. Ararsa bakarsın, yazarsa cevapla, yoksa önündeki maçlara bak