benim eşimle ailesi biraz mesafeli bunu düzeltiyorum şimdi,kayınvalidem de kayınpederim de allah senden razı olsun,oğlumu sen adam ettin eskiden bu kadar yumuşakbaşlı davranmazdı diyorlar,benim eşim gece hayatı çok fazla olan her türlü şeyi yaşamış bir insandı biz tanışmadan önce,mükemmel bir eş ve mükemmel bir gelinim. araları iyi olsun bizimle yeminederim aklıma bile gelmez böyle şeyler.kayınvalidem hasta şu an eşimle biraz daha araları iyi olunca ben evimde bakıcam.
ben bu kadar iyiniyetli davranmasaydım onlara karşı eminim eşim de bana bu kadar sadık ve bağlı olmazdı... annelik haklarından bahsetmek ne zamandır bayağı, duygu sömürüsü oluyor,bir çocuk kendi kendine büyümüyor.eşimin ilk doğduğu zaman çekilmiş annesinin kucağında fotoğrafı var ona baktıkça kendi oğlumla ben nasıl olmak istiyorsam,eşimi de annesine doğru öyle yöneltmeliyim diye düşünüyorum.
valla abim veya oğlum evlenecekse de abim mümkünse incinin kızkardeşiyle oğlum da mümkünse incinin kızı olacaksa onunla evlensin.iyi büyütülmüş kadınlar iyi çocuk büyütürler çünkü.
(bu arada araba parası/benzin parası /su yakmıyor meselesine de bilerek girmedim,çünkü bu kadar küçük şeylerin lafının edilmesi bile iğrenç geliyor bana)
hanımefendi siz ilkönce benim hangi yorumumu ayıp buldunuz bunu söyleyniz.
Ayrıca ben genel konuştum.
Anneler evlâtlarını önce karnında,
sonra kucağında, sonra sırtında ve daha sonra da kalbinde taşırken,
evlâtlar annelerini bir defaya mahsus olmak üzere omuzunda taşır.O da kısmet olursa...
İnşallah en kısa zamanda o mesafeler aşılır ve çok samimi olursunuz da sevgili kayınvalideciğinizi hergün biryerlere götürürsünüz. Mesafeli olduunuz için yani bunu yaşmadığınız için kolay konuşuyorsunuz. Sizinle aynı şekilde düşünen herkes iyi büyütülmüş oluyor ayrıca sizde ensest serbest sanırım. İnci hanımla mutluluklar.
Gerçi konu sahibesi zengin sayılır yani bir evde iki araba. Aam benzin de çok pahalı beyaa :)
BENCE BUKADARDA SORUN EDİLCEK BİR DURUM DEİLLL sorun haline getirmek bana çok itici geldiii
onlar eşinizin ilk ailesi ana babası büyütmüşler onuu vesile olmuşlar hayata atamışlar alt üstü 4tekerlekli teneke kutusu arabaa dediginizz binsiner eşinizz sorun çıkarmıyosa dır dır etmiyosaa bence sesiz kalmanız çok daha üslüplu olur fikrimcee
yakında sizde anee olursunuz aynı şeyi evladınız yaparsa ozamn anlarsınızz belkii !!!!
Acıtasyona bak ne alaka ya
konu nereden nereye geldi sayenizde
Duyanda dünyanın bir ucuna götürdü annesini sanacak.
Kaç dakika sürecek ya.Yanında istiyormuşmuşmuş.
Yaw bırakın bunları.
Siz böyle düşündükçe hiç mutlu olamayacaksınız.Olmayında zaten.
Seni tebrik ederim canım yorumundan dolayı.
Sizin gibi taş yürekler anlamaz ki
benim eşimle ailesi biraz mesafeli bunu düzeltiyorum şimdi,kayınvalidem de kayınpederim de allah senden razı olsun,oğlumu sen adam ettin eskiden bu kadar yumuşakbaşlı davranmazdı diyorlar,benim eşim gece hayatı çok fazla olan her türlü şeyi yaşamış bir insandı biz tanışmadan önce,mükemmel bir eş ve mükemmel bir gelinim. araları iyi olsun bizimle yeminederim aklıma bile gelmez böyle şeyler.kayınvalidem hasta şu an eşimle biraz daha araları iyi olunca ben evimde bakıcam.
ben bu kadar iyiniyetli davranmasaydım onlara karşı eminim eşim de bana bu kadar sadık ve bağlı olmazdı... annelik haklarından bahsetmek ne zamandır bayağı, duygu sömürüsü oluyor,bir çocuk kendi kendine büyümüyor.eşimin ilk doğduğu zaman çekilmiş annesinin kucağında fotoğrafı var ona baktıkça kendi oğlumla ben nasıl olmak istiyorsam,eşimi de annesine doğru öyle yöneltmeliyim diye düşünüyorum.
valla abim veya oğlum evlenecekse de abim mümkünse incinin kızkardeşiyle oğlum da mümkünse incinin kızı olacaksa onunla evlensin.iyi büyütülmüş kadınlar iyi çocuk büyütürler çünkü.
(bu arada araba parası/benzin parası /su yakmıyor meselesine de bilerek girmedim,çünkü bu kadar küçük şeylerin lafının edilmesi bile iğrenç geliyor bana)
ayy gözlerim yaşardı yaa
bir tek sizsiniz değil mi annesini babasını düşünen onları seven biz burada ne diyoruz siz ne diyorsunuz herkesin ne yaşadığını ancak kendisi bilebilir
tamam anne baba başımızın tacı diyoruz allah korusun acil bir şey olur tamam amenna ama benim özel yaşantıma müdahele edecekse orada hop derim
işte..herkesinde kendine ait bir yaşamı var artık
siz 24 saat annenizle babanızla mı geçiriyorsunuz vaktinizi
yaw kızlar burda hepimiz hem cinsiz.Anlıyorum siizin ne demek istediklerinizi.
Bende diyorum ki bu kadar sorun etmesek, bu ömür nasıl geçecek.
Öyle böyle bu hayatı tamamlıcaz.
Rica etmiş düğüne götürmüş.
Bak oğlu götürüyor itiraz etmiyor annesi için gidiyor.
Bu geline niye bu kadar dert oluyor?
Kıskançlığın bir başka göstergesi mi?
Eşinin merkezi kendisiinin olmasını istiyor.
Dünya kimsenin etrafında dönmüyor malesef.
evet düşüncesizler iyi yapmışsın
burdaki bazı insanları hiç anlamıyorum
doğurdular büyüttüler diye kölesi mi olmak zorunda yani kocası
doğurduysalar bi zahmet büyütmek zorundalar zaten
adam evlenmiş barklanmış artık onun ailesi karısı çocukları
ne demek her istediğinde koşmak
acile filan götürse neyse yine gayet de keyiflerinden gezmeye gidiyorlar
gayet de gençlermiş ayrıca benim annem bu yaşlarda ve hala çalışıyor yani
Sizin gibi düşünmediğimiz için mi mutlu olamayalım...Çok garip...
benim vicdanım o kadar rahat ki.
Beni el üstünde tutuyorlar çok şükür böyle bir ailem var.
Siz böyle zıt gittikçe daha çok buraya konu açarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?