Yine ben ama bu baya canımı sıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
17.141
29.095
798
Hemen konuya geçiyorum çünkü gerçekten çok canımı sıkıyor bu konu farklı düşüncelere ihtiyacım var.

Bugün babam aradı. Kızım eşine soyleyemedim ama baya bir sıkıstık annende işten ayrıldı biliyorsun kardeşinin universite masraflari vs baya daraldim bu ay. X e sen soylesen de 2 milyar kadar para gonderse olur mu dedi. Ben de konuşurum baba dedim.

Eşime döndüm durumu anlattım. Gonderemem dedi (20 milyar hazırda birikmisi var) bende neden gonderemiyorsun babam sen daralinca tak diye 25 milyar çekip vermedimi dedim. Verdiyse taksit taksit ödedim dedi! Ödemene bişey demiyorum o an çok daralmistin sana el uzatmadimi dedim. Gonderemem kahve o paranın yeri var dedi.

Ve bundan tam 2 hafta önce sırf arkadaşı daraldı diye 8 milyar vermisligi var biliyorum. Bunu da söyledim arkadaş takımın istese tak diye verirsin dedim. Bana 10 gün sonra yatiracaksa tekrar 8 milyar ona da gondereyim dedi.

Olay büyüdü büyüdü kavga ettik baya. Hayır bu inat niye yardimci olsa ne olur.. babama asla dayanamıyorum benim imkanım olsa ben vericem ama malesef calismiyorum son 1 senedir.

Bu hareketi karşısında napmaliyim ? O para bi şekilde bulunur bulur yani babam ama yakın görmüş bizden istedi. Eşimin bu yaptığını asla unutmucam sanırım. Çok canım skldi sabahtan beri sinir stres ağlamaklı bi haldeyim.

Off Allahım Off

Birçok insan eşinle aranı bozma diyebilir ama ben de olsam tam da senin gibi hissederdim. Eşime de soğuk davranırdım uzunca bir süre, intikam için falan değil bildiğin soğurdum.

Tabi bu söylediklerim evlatlarını maddi açıdan kullanmayan ebeveynler için geçerli.

Yeri neymiş peki paranın? Çok önemli bir ödemeniz var mı şu ara? Ailenle eşinin arası nasıl normalde?

Ailemle eşimin arası iyidir. Babam 3 sene önce eşim çok daraldı diye 25 milyarı verdi eline ne zaman geçerse o zaman verirsin demişti. Gerçekten çok sogudum ve kesinlikle unutmucam bu hareketini asla. Odememiz gereken bi yer yok bildiğim kadarıyla

Babanız da zor durumunda ona yardımcı olmuş, üstelik elinde hazır para varken yardımcı olmaması yakışıksız gerçekten.
Siz çalışıyor olsanız siz çekin verin diyecektim ama çalışmıyormuşsunuz.

Eğer eşinizi ikna edemiyorsanız babanıza yumuşatarak bir şekilde anlatın, bir de o gönül koymasın babanıza.

Ama bundan sonra eşiniz için kimseden yardım istemeyin bence.

Asla istemicem inanin bosanmayi bile düşünüyorum. Zor zamanimizda yardım etmicekse benim hayatımda neden var ? cimri adam. Alırım ama ondan bunun acısını

Asla istemicem inanin bosanmayi bile düşünüyorum. Zor zamanimizda yardım etmicekse benim hayatımda neden var ? cimri adam. Alırım ama ondan bunun acısını
Haklısınız. Ben de yediremezdim herhalde.

Elinde parası olmasa veya paranın önemli bir yeri olsa tamam ama böyle keyfi bir şekilde vermemesi ayıp.

Ben olsam boşardım.
Ama bana uyma kahve.

2 bin lirayı baban da taksit taksit öder işte.
burayı okut eşine.
Çok vefasız. Bir gün dibe vuracak

Babama hiç dayanamıyorum ki gerçekten çok daralmasa asla böyle bişey istemez biliyorum. Kendimi durdaramiyorum aglamadan yapamıyorum. Çok canımı acitti.

Çok ayıp etmiş. Hep bana demiş eşiniz. Bence alttan almayın.

Yüzünü görmeye tahammulum yok babam benim canım kanım beni onunla arasında seçim yapmak zorunda bırakmaz inşallah

Acaba yarın öbür gün yine böyle 25 liraya ihtiyaç duysa kimden isteyecek hiç dusunmus mu?

O 'arkadas'i çıkartıp verebilir mi

Bence ne yap ne et eşini ikna et oldu da vermedi babana durumu farklı anlat arkadasına borç vermişti falan de barı adamcağız uzulmesin

Eşine.de artık nasıl davranacağını sen daha iyi bilirsin . Çok nankör

Ama o parada ikinizinde hakkı yok mu sonuçta?

Bana göre var tabiki. Benim kızdigim nokta varken yok demesi. Esiminde böyle bir cevap vereceğini bilsem hiç agzimi acmazdim. Adam gonderemem dedi ya şaka gibi

Babamdan o 25 milyarı ben istedim sırf buna uzuldugum için. Babamın ihtiyacı olan 2 milyar değil daha fazlası biliyorum ama bana 2 milyar demiştir o zora sokmayim çocukları diye. Ama eşim olacak insan hiçbir iyiliğe degmezmis. Babam da yazık nasıl uzulmustu hemen gonderiyim kızım yeterki daralmayin demişti. Ama değer mi bu nankör değmez

Peki esin normalde eli sıkı biri mi yani araları da iyiyse, neden vermek istemiyor acaba

Geri mi odeyemez diye, ama baban da vermiş zamanında nasıl içi rahat ediyor.

Canın sıkkın daha da sıkmak istemiyorum ama bi şekilde eşine ne kadar yanlış olduğunu anlat ya , aslında seni uzmus oluyor bu durumda .

Evlilikte her şeyin ortak olması gerekmiyor mu? Siz çalışmıyorsunuz diye kendini evin bankası ilan etmiş anlaşılan bu yüzden tek otorite kendini tanıyor ya da klasik türk erkeği ev benim ben erkeğim benim borum her şey benim kontrolümde hesabı... Vallahi pek iyi bi tavsiye olacak mı bilmiyorum ama gerekiyorsa kavga gürültüyü büyütün beş karış suratla gezin huzursuzluktan bunalırsa belki yola gelir ama dediğim gibi ne kadar doğru bilmiyorum edepsizlik etmiş

Asla geri odememezlik yapmaz babam. Mutlaka geri verirdi. Sırf gicikligina vermiyor biliyorum ama bundan sonra görür o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…