Birçok insan eşinle aranı bozma diyebilir ama ben de olsam tam da senin gibi hissederdim. Eşime de soğuk davranırdım uzunca bir süre, intikam için falan değil bildiğin soğurdum.
Tabi bu söylediklerim evlatlarını maddi açıdan kullanmayan ebeveynler için geçerli.
Yeri neymiş peki paranın? Çok önemli bir ödemeniz var mı şu ara? Ailenle eşinin arası nasıl normalde?
Babanız da zor durumunda ona yardımcı olmuş, üstelik elinde hazır para varken yardımcı olmaması yakışıksız gerçekten.
Siz çalışıyor olsanız siz çekin verin diyecektim ama çalışmıyormuşsunuz.
Eğer eşinizi ikna edemiyorsanız babanıza yumuşatarak bir şekilde anlatın, bir de o gönül koymasın babanıza.
Ama bundan sonra eşiniz için kimseden yardım istemeyin bence.
Haklısınız. Ben de yediremezdim herhalde.Asla istemicem inanin bosanmayi bile düşünüyorum. Zor zamanimizda yardım etmicekse benim hayatımda neden var ? cimri adam. Alırım ama ondan bunun acısını
Ben olsam boşardım.
Ama bana uyma kahve.
2 bin lirayı baban da taksit taksit öder işte.
burayı okut eşine.
Çok vefasız. Bir gün dibe vuracak
Çok ayıp etmiş. Hep bana demiş eşiniz. Bence alttan almayın.
Ama o parada ikinizinde hakkı yok mu sonuçta?
Acaba yarın öbür gün yine böyle 25 liraya ihtiyaç duysa kimden isteyecek hiç dusunmus mu?
O 'arkadas'i çıkartıp verebilir mi
Bence ne yap ne et eşini ikna et oldu da vermedi babana durumu farklı anlat arkadasına borç vermişti falan de barı adamcağız uzulmesin
Eşine.de artık nasıl davranacağını sen daha iyi bilirsin . Çok nankör
Babamdan o 25 milyarı ben istedim sırf buna uzuldugum için. Babamın ihtiyacı olan 2 milyar değil daha fazlası biliyorum ama bana 2 milyar demiştir o zora sokmayim çocukları diye. Ama eşim olacak insan hiçbir iyiliğe degmezmis. Babam da yazık nasıl uzulmustu hemen gonderiyim kızım yeterki daralmayin demişti. Ama değer mi bu nankör değmez
Peki esin normalde eli sıkı biri mi yani araları da iyiyse, neden vermek istemiyor acaba
Geri mi odeyemez diye, ama baban da vermiş zamanında nasıl içi rahat ediyor.
Canın sıkkın daha da sıkmak istemiyorum ama bi şekilde eşine ne kadar yanlış olduğunu anlat ya , aslında seni uzmus oluyor bu durumda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?