Evlilikte her şeyin ortak olması gerekmiyor mu? Siz çalışmıyorsunuz diye kendini evin bankası ilan etmiş anlaşılan bu yüzden tek otorite kendini tanıyor ya da klasik türk erkeği ev benim ben erkeğim benim borum her şey benim kontrolümde hesabı... Vallahi pek iyi bi tavsiye olacak mı bilmiyorum ama gerekiyorsa kavga gürültüyü büyütün beş karış suratla gezin huzursuzluktan bunalırsa belki yola gelir ama dediğim gibi ne kadar doğru bilmiyorum edepsizlik etmiş
Besle yetimi diyorum ben bu olaya
Çok üzücü bir durum.
Hem de aşırı.
Güzel karısının canını sıkmaya bir anne babayi zorda koymaya değer mi.
Ah bu olgunlasamamislik. Bütün hepimizde.
Bir öğrenemiyoruz.
İyi insan olmayı, darda olana yardıma koşmayı, kalp kirmamayi, alttan almayi beceremiyoruz.
Diyecek bir şey bulamıyorum çünkü yarın benim başıma da aynısı gelebilir.
Ne denir ki. İnsan üzülüp tükeniyor iste.
Nasıl unutacaksın şimdi bunu? Hic düşünmüyor.
Eve gelecek aynı gülümsemeyi bekleyecek. Onunla ilgilenmeni falan. Ah bilse bir ne çok soğudun ondan.
2 milyar be. Bir aylık maaş. Çok bir miktar değil. Adamin daha fazla ihtiyacı vardır size 2 bin demiştir. Doğru da düşünmüş. Bak o 2 bine bile damat! Sorun yarattı.
Babanızı üzmeyin bari. Arkadaşına borç verdiğini falan söyleyin.
Bak bence ilk usteleme iki üç günü verir kendini birsey zannediyor ondan alttan alıyor cok can sıkıcı bir durumAsla geri odememezlik yapmaz babam. Mutlaka geri verirdi. Sırf gicikligina vermiyor biliyorum ama bundan sonra görür o
Alırken her şey çok güzel. Ama gün gelip vermeye gelince yan çizmiş. Çok ayıp ya!
Her şeyden önce onun da ailesi sayılıyor. Durumu olmasa neyse diyeceğim, hem parası var hem de geçmişte onlar sıkıntısında yanında olmuşken bu yaptığı çok berbat.
Ben yerinde olsam birikmişim, gizli param falan varsa bulur buluşturur babama yollarım. Eğer bir daha kendi ailesine, yakınına borç para vermek isterse de verdirmem verirse de boşardım net!
Bak bence ilk usteleme iki üç günü verir kendini birsey zannediyor ondan alttan alıyor cok can sıkıcı bir durum
Hmm niye sebebi neymis acaba, bileziginiz falan varsa bozduracam deyinGondermez biliyorum.
Varken vermemesi cok garip üstelik geçmişin hatrına
Yerinde olsam bende cok üzülürdüm bide babaya bahane bulmak var
İnş üzüldüğüne kıyamazda gelir yanına verelim diye
Hmm niye sebebi neymis acaba, bileziginiz falan varsa bozduracam deyin
Kafkam çok canım acıyor. Imkanim varken babama yalan söylemeyi kaldiramiyorum. Biz onların yanına gittigimizde adam parcalaniyor ne yapacağını nasıl agirlayacagini şaşırıyor. Şimdi ben ne Deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?