Yine ben ama bu baya canımı sıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Araba modelini yukseltecekmis beyefendi. Çok lazımdı. Normalde de tutumlu ama yeni öğrendim çok menfaatci biriymis. Benden de bi menfaati vardır kesin bencil yaratık

Çok üzücü bir durum.
Hem de aşırı.

Güzel karısının canını sıkmaya bir anne babayi zorda koymaya değer mi.

Ah bu olgunlasamamislik. Bütün hepimizde.
Bir öğrenemiyoruz.

İyi insan olmayı, darda olana yardıma koşmayı, kalp kirmamayi, alttan almayi beceremiyoruz.

Diyecek bir şey bulamıyorum çünkü yarın benim başıma da aynısı gelebilir.
Ne denir ki. İnsan üzülüp tükeniyor iste.

Nasıl unutacaksın şimdi bunu? Hic düşünmüyor.
Eve gelecek aynı gülümsemeyi bekleyecek. Onunla ilgilenmeni falan. Ah bilse bir ne çok soğudun ondan.

2 milyar be. Bir aylık maaş. Çok bir miktar değil. Adamin daha fazla ihtiyacı vardır size 2 bin demiştir. Doğru da düşünmüş. Bak o 2 bine bile damat! Sorun yarattı.

Babanızı üzmeyin bari. Arkadaşına borç verdiğini falan söyleyin.

Cidden boşardım.

Nasıl bir eş bu ya

Kendi adınıza kredi kartınız varsa bankanızla bi görüşün
2bin lira kredi verirler size
Şuan çalışmıyor olmanız sorun değil
Ödemeler düzenliyse zaten miktar da düşükmüş
Babanızı üzmeyin hiç yansıtmamaya çalışın bu durumu
Yapabilirseniz önce eşinizi ikna edin tabi

Benim de çok zoruma giderdi. Ama bence babana bir yolunu bul farklı anlat. Ama kocanin burnundan getir bu durumu. Babam senin için 25 bin verdi sen değmezmişsin felan de. Anlasın ayip ettiğini.

Alırken her şey çok güzel. Ama gün gelip vermeye gelince yan çizmiş. Çok ayıp ya!
Her şeyden önce onun da ailesi sayılıyor. Durumu olmasa neyse diyeceğim, hem parası var hem de geçmişte onlar sıkıntısında yanında olmuşken bu yaptığı çok berbat.
Ben yerinde olsam birikmişim, gizli param falan varsa bulur buluşturur babama yollarım. Eğer bir daha kendi ailesine, yakınına borç para vermek isterse de verdirmem verirse de boşardım net!

Kafkam çok canım acıyor. Imkanim varken babama yalan söylemeyi kaldiramiyorum. Biz onların yanına gittigimizde adam parcalaniyor ne yapacağını nasıl agirlayacagini şaşırıyor. Şimdi ben ne Deyim

Inşallah ailesine 1 kuruş gonderir !

Varken vermemesi cok garip üstelik geçmişin hatrına
Yerinde olsam bende cok üzülürdüm bide babaya bahane bulmak var
İnş üzüldüğüne kıyamazda gelir yanına verelim diye

Varken vermemesi cok garip üstelik geçmişin hatrına
Yerinde olsam bende cok üzülürdüm bide babaya bahane bulmak var
İnş üzüldüğüne kıyamazda gelir yanına verelim diye

Gelir mi hiç o acıma duygusu kalmamış onda.

Kafkam çok canım acıyor. Imkanim varken babama yalan söylemeyi kaldiramiyorum. Biz onların yanına gittigimizde adam parcalaniyor ne yapacağını nasıl agirlayacagini şaşırıyor. Şimdi ben ne Deyim

Yavrum ya anlıyorum. Anlamaya çalışıyorum. Çok can sıkıcı. Hadi babana bir şekilde dersin, baban da o parayı bir şekilde bulur ama insanın hayat yoldaşının bu şekilde davranması nasıl kırıcı ya. Bu erkekler niye böyle allah aşkına. Ne bu vefasızlık. Hem de kendisi zor durumdayken istediği paranın kaç katını vermiş bir babaya. Of. Ben bile sıkıldım şuan.
İçini ferah tut. Belki vardır bir hayır güzelim. Sakince konuşmayı dene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…