Kredi kartınız varsa, nakite taksit diye para çekip taksit taksit ödeyebileceğiniz bir imkan olabiliyor.
Siz anlattıkça benim burdan içim yandı.
Bunu nankör eşinizin burnundan getirin ve asla unutmayın.
Yavrum ya anlıyorum. Anlamaya çalışıyorum. Çok can sıkıcı. Hadi babana bir şekilde dersin, baban da o parayı bir şekilde bulur ama insanın hayat yoldaşının bu şekilde davranması nasıl kırıcı ya. Bu erkekler niye böyle allah aşkına. Ne bu vefasızlık. Hem de kendisi zor durumdayken istediği paranın kaç katını vermiş bir babaya. Of. Ben bile sıkıldım şuan.
İçini ferah tut. Belki vardır bir hayır güzelim. Sakince konuşmayı dene
Yangına körükle gitmek değil niyetim ama benim için boşanma sebebi. Merhametsiz insanla yapamam.Kesinlikle unutmucam ve bunu hem ondan hem ailesinden cikarticam. gorumcem sınava hazirlanirken burdan kitap vs ne gerekiyorsa almistim. Hatta çalışırken özel ders bile aldirmistim yeter ki okusun diye. Üstüme vazife olmayan şeylere niye karisirim acaba. Böyle g.t gibi bırakır işte elin oğlu. Çok pardon ya
Yangına körükle gitmek değil niyetim ama benim için boşanma sebebi. Merhametsiz insanla yapamam.
Eşinizin yaptığını hala aklım almıyor.
Sizin hiçbir şekilde ayarlama şansınız yok mu?
Ayıp ya o arabanın hayrını görür mü acaba sizi daha fazla üzmek için söylemiyorum ama sizin ailenizi dış kapının mandalı olarak görüyo zaar sürün şerriniziAraba modelini yukseltecekmis beyefendi. Çok lazımdı. Normalde de tutumlu ama yeni öğrendim çok menfaatci biriymis. Benden de bi menfaati vardır kesin bencil yaratık
Arkadaslarınızdan isteseniz? Onlara peyderpey ödersiniz olmaz mi?
Ve en kısa zamanda siz de bir işe girin. Bu vefasıza muhtaç kalmayin bir daha.
"Ben olsam"lı bizey diyemiycem, çünkü hic hayırlı seyler söyleyemem..
Kesinlikle unutmucam ve bunu hem ondan hem ailesinden cikarticam. gorumcem sınava hazirlanirken burdan kitap vs ne gerekiyorsa almistim. Hatta çalışırken özel ders bile aldirmistim yeter ki okusun diye. Üstüme vazife olmayan şeylere niye karisirim acaba. Böyle g.t gibi bırakır işte elin oğlu. Çok pardon ya
Öyle oluyor canım öyle. .
Benim gerizekalı eşim de parayla oynayan cimri babası varken kardeşim zorluk çekmesin diye girtlagina kadar borç içinde bile gorumcemin üstünden elini çekmemis insan..
Ev döşerken bana uygun alalım zaten doğuda yipranacak eşya diye ucuz eşya aldirip görümcem için 1800 tl harcamıştı okul masrafı diye.
Şimdi ne mi oluyor?
O uğruna kıçını yırttigi kardeşi mesleğe başladı çok iyi maaş alıyor. Abisini düze çıkarmak için 500 tl ödüyor her ay da batıyor.
O zamanlar abi ben senin hakkını nasıl öderim diye ağlıyordu..
Ama anlatamazsin beyinsizlere.. aynı mallığı yaparlar. .
Var bileziklerimi satıp gondericem yarın. O bilezikleri de dar günüm olur diye saklamistim demekki kısmet buguneymis. Babam için bütün altinimi satarim gerekirse. Hatta 2 değil 5 milyar gondericem. Onun buruk kalmasına asla dayanamam.
Gerçekten vefasizlik bunun adi.Babandan once sana yaptigi yanlis.
İmkani varken hayat arkadasinin ricasini niye yerine getirmez ki insan!
İki milyar dusuk fiyatli arabalara baksin ne olur.Seni bu kadar uzmeye değer mi?
Babanla konusmadan once bir daha konus esin ile belki biraz dusununce fikri değiş mistir.
Ah ya nasıl üzüldüm sen nasıl uzuldun kimbilir büyütmüş bu yasa getirmiş emeği var elinde avucunda olsa kendi verecek olan insana nasıl yardım edilmez hem de parası varken yazık yazık inanın babanızın yardım etmesi bile gerekmzdi böyle bir durumda ben olsam eşimi ikna etmeye çalışır huyuna giderim oda eşim için değil sırf babam için insan gıcık oluyorum ve soğuyor anlıyorum ama babama yardım edebilmek varsa alsın sonucunda dene canım zaten yapıyorsun dur eminimHemen konuya geçiyorum çünkü gerçekten çok canımı sıkıyor bu konu farklı düşüncelere ihtiyacım var.
Bugün babam aradı. Kızım eşine soyleyemedim ama baya bir sıkıstık annende işten ayrıldı biliyorsun kardeşinin universite masraflari vs baya daraldim bu ay. X e sen soylesen de 2 milyar kadar para gonderse olur mu dedi. Ben de konuşurum baba dedim.
Eşime döndüm durumu anlattım. Gonderemem dedi (20 milyar hazırda birikmisi var) bende neden gonderemiyorsun babam sen daralinca tak diye 25 milyar çekip vermedimi dedim. Verdiyse taksit taksit ödedim dedi! Ödemene bişey demiyorum o an çok daralmistin sana el uzatmadimi dedim. Gonderemem kahve o paranın yeri var dedi.
Ve bundan tam 2 hafta önce sırf arkadaşı daraldı diye 8 milyar vermisligi var biliyorum. Bunu da söyledim arkadaş takımın istese tak diye verirsin dedim. Bana 10 gün sonra yatiracaksa tekrar 8 milyar ona da gondereyim dedi.
Olay büyüdü büyüdü kavga ettik baya. Hayır bu inat niye yardimci olsa ne olur.. babama asla dayanamıyorum benim imkanım olsa ben vericem ama malesef calismiyorum son 1 senedir.
Bu hareketi karşısında napmaliyim ? O para bi şekilde bulunur bulur yani babam ama yakın görmüş bizden istedi. Eşimin bu yaptığını asla unutmucam sanırım. Çok canım skldi sabahtan beri sinir stres ağlamaklı bi haldeyim.
Off Allahım Off
Canim benim.. kiyamam su anki duygularini o kadar iyi anliyorum ki. Hos bir durum olmamis tabiki esinin yaptigi. Sukur ki altinin varmis hemen satip yolla canim . Sen de mumkunse bir an once bir is bulup calismaya basla ve maddi ozgurlugunu eline al.[/QUOTE
Bakalim halledicez o işi de bi şekilde
Siz de calisiyorsunuz, o parada sizin de birikiminiz var ama soz hakkiniz yok. Parcalarim ben o adami. Bi daha da maasimdan tek kurus vermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?