Yine ben ama bu baya canımı sıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kredi kartınız varsa, nakite taksit diye para çekip taksit taksit ödeyebileceğiniz bir imkan olabiliyor.
Siz anlattıkça benim burdan içim yandı.
Bunu nankör eşinizin burnundan getirin ve asla unutmayın.

Kesinlikle unutmucam ve bunu hem ondan hem ailesinden cikarticam. gorumcem sınava hazirlanirken burdan kitap vs ne gerekiyorsa almistim. Hatta çalışırken özel ders bile aldirmistim yeter ki okusun diye. Üstüme vazife olmayan şeylere niye karisirim acaba. Böyle g.t gibi bırakır işte elin oğlu. Çok pardon ya

Sakince konusmadim Kafka bildiğin sövdüm ağzıma ne geliyorsa. Tutamıyorum kendini. Kendi acinacak hale düşecek birgün biliyorum ama inşallah ona yardım eden babam olmaz

Vefasızlık ama bunun adı ..
Yerinde olsam ben de çok kızardım.

Ne yapıp edip ise giriyorum ve babama gönderiyorum o parayı. Sana söylemem hataydı sen simdi bana harcadiklarina da kıyarken zorlaniyorsundur kendi parami kazanayim diye lafımı da sokardım.

Son düzenleme:
Yangına körükle gitmek değil niyetim ama benim için boşanma sebebi. Merhametsiz insanla yapamam.
Eşinizin yaptığını hala aklım almıyor.
Sizin hiçbir şekilde ayarlama şansınız yok mu?

Yangına körükle gitmek değil niyetim ama benim için boşanma sebebi. Merhametsiz insanla yapamam.
Eşinizin yaptığını hala aklım almıyor.
Sizin hiçbir şekilde ayarlama şansınız yok mu?

Var bileziklerimi satıp gondericem yarın. O bilezikleri de dar günüm olur diye saklamistim demekki kısmet buguneymis. Babam için bütün altinimi satarim gerekirse. Hatta 2 değil 5 milyar gondericem. Onun buruk kalmasına asla dayanamam.

Araba modelini yukseltecekmis beyefendi. Çok lazımdı. Normalde de tutumlu ama yeni öğrendim çok menfaatci biriymis. Benden de bi menfaati vardır kesin bencil yaratık
Ayıp ya o arabanın hayrını görür mü acaba sizi daha fazla üzmek için söylemiyorum ama sizin ailenizi dış kapının mandalı olarak görüyo zaar sürün şerrinizi

Altinimi bozdurucam yarın. Bu konuda bi ağzını açar inşallah

Öyle oluyor canım öyle. .

Benim gerizekalı eşim de parayla oynayan cimri babası varken kardeşim zorluk çekmesin diye girtlagina kadar borç içinde bile gorumcemin üstünden elini çekmemis insan..

Ev döşerken bana uygun alalım zaten doğuda yipranacak eşya diye ucuz eşya aldirip görümcem için 1800 tl harcamıştı okul masrafı diye.

Şimdi ne mi oluyor?

O uğruna kıçını yırttigi kardeşi mesleğe başladı çok iyi maaş alıyor. Abisini düze çıkarmak için 500 tl ödüyor her ay da batıyor.

O zamanlar abi ben senin hakkını nasıl öderim diye ağlıyordu..

Ama anlatamazsin beyinsizlere.. aynı mallığı yaparlar. .

çok ayıp etmiş eşin. benm babam 2 bin istedi çok skıştık die eşim birikmiş paramz olmadığı halde 3 bin gönderdi olsn önemli deil dedi ve geride istemedi. herşeyden önce o senin ailen. onunda ailesi sayılır.

Gerçekten vefasizlik bunun adi.Babandan once sana yaptigi yanlis.

İmkani varken hayat arkadasinin ricasini niye yerine getirmez ki insan!

İki milyar dusuk fiyatli arabalara baksin ne olur.Seni bu kadar uzmeye değer mi?

Babanla konusmadan once bir daha konus esin ile belki biraz dusununce fikri değiş mistir.

Bunun kendi kardeşi bile buna çıkarıp para vermedi ailesinden kimse 1 kuruş yollamadi zamanında. Yine benim babam elini tuttu.

Şunu anladım ki yemeyenin malını çok iyi yiyorlarmis. Bundan sonra yarinini düşünen kahveyi rüyasında görür o beyinsiz

Canim benim.. kiyamam su anki duygularini o kadar iyi anliyorum ki. Hos bir durum olmamis tabiki esinin yaptigi. Sukur ki altinin varmis hemen satip yolla canim . Sen de mumkunse bir an once bir is bulup calismaya basla ve maddi ozgurlugunu eline al.

Daha agzimi acmam bitti kapandı bu konu benim için. O zaten davranış bicimimden anlayacak

Ah ya nasıl üzüldüm sen nasıl uzuldun kimbilir büyütmüş bu yasa getirmiş emeği var elinde avucunda olsa kendi verecek olan insana nasıl yardım edilmez hem de parası varken yazık yazık inanın babanızın yardım etmesi bile gerekmzdi böyle bir durumda ben olsam eşimi ikna etmeye çalışır huyuna giderim oda eşim için değil sırf babam için insan gıcık oluyorum ve soğuyor anlıyorum ama babama yardım edebilmek varsa alsın sonucunda dene canım zaten yapıyorsun dur eminim

Siz de calisiyorsunuz, o parada sizin de birikiminiz var ama soz hakkiniz yok. Parcalarim ben o adami. Bi daha da maasimdan tek kurus vermem.

Iki bin lira çok büyük mebla'da değil..Yaptığı ayıp..oğlu sayılır.tavrınızı belli edin.Seni oğlu gibi görmese zaten tenezzül etmezdi diyin.Babamın hatrı yoksa;karın olarak da benimde mi yoktu diye söyleyin.

Eşiniz çok bencilce hareket etmiş. Aile arasında heleki bir baba evladından borç istiyorsa asla şüphe duyulamaz. Bugünün yarını da var. Varsa elinizde altın vs bozdurmakta bir seçenek olabilir şu an en acilinden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…