- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Bu kk'da herkes regl sanırım. Süreyya Ayhan durumları hic bitmiyorNe maksatla yazdınız iyi niyetli mi kötü niyetli mi yazdınız anlamadım ama çok yapmışlığım var benim kocama etki ediyor .Beğenmek zorunda değilsiniz.Evet naif ruhluyum ama sinirlendiğimde de gözüm hiçbirşeyi görmez.
Ağız bükmek değil ki. O ne bicim laf öyle? Hic kafaniza takmayin. Ben veya ailem ne fark eder? Basimiz sıkışınca esimizden istemeyeceksek kimden isteyeceğiz? Alaaddin Çakıcı'dan mı?Son durum:
Eşim 5 milyar göndermiş sabah 10 da dekontun fotoğrafını attı. Ben ona altın vs bozdurucam dememistim. Hatta lafını bile yapmadim paranın. Kendisi sabah babamın hesabina havale yapmış. Fotoğrafı atıp altına da artık yüzün gülsün canımı yakiyorsun yazmış. Ben de parayi gonderdin diye seni affedicegimi dusunduysen yanilmissin yazdım.
Babam aradı 12 buçuk civarı 3 milyarı tekrar yatirdim damadin hesabina 2 bin yeter kızım bana gerisini hallettim dedi. Bide kavga falan etmedin inşallah dedi. Yok baba olur mu öyle şey ya aslında dün yatiracakti ama musait olamadı sana da telefonda soyleyecektim dedim. Tamam kızım 1 ay sonra yollarım 2 milyarı da dedi. Yok sakin yollama baba dedim. Ama biliyorum yollar.
Şimdi yorumları okudum ama bir yorum var ki 2 bin için el oğluna babamı ağız egdirmem diye.
Önceki yorumlarimda belirttim eşimin böyle bir cevap vereceğini bilseydim zaten hiç soylemezdim diye. Borç bulur yine yatiririm diyenler olmuş ama biz farklı açıdan bir konudayiz şu an anlatabildim mi ?
Bazı üyeler de kendi kocalarini anlatmış aferin kocalariniza. Ne denir başka
Konuyu ve yorumları tam okumadan cevap yazınca böyle oluyor işte.
Eşimden bu tepkiyi beklemedigim için ona söyledim dedim mi dedim. Böyle cevap vereceğini bilseydim söylemezdim dedim mi dedim. Kenarda tabiki param var ama ummadigim bi cevap karşısında dumura uğradım. Sizin babanız istemeyebilir ama benim ki istedi napalım şimdi
eşin vefasız bir nankörmüş kesin arkadaşından alamaz o 8 bini ama sesi çıkmazVar bileziklerimi satıp gondericem yarın. O bilezikleri de dar günüm olur diye saklamistim demekki kısmet buguneymis. Babam için bütün altinimi satarim gerekirse. Hatta 2 değil 5 milyar gondericem. Onun buruk kalmasına asla dayanamam.
senin o hayırsız kocan araba derdine düşeceğine senin öğrenim kredini ödesinBabamla şimdi konuştuk.
Ben konuyu acamadim tabi. Biraz konustuktan sonra kendisi söyledi. Aramadigina göre vermeyecek herhalde dedi. Yok baba aslında öyle değil dedim. Olsun kızım üstüne gitme huzurunu kaçırma benim için ben bulurum bi şekilde dedi. Sakın arani bozma canı sağolsun dedi. Tarlanin bişeyi oluyormuş golgelik mi ne tam anlayamadim onu satarim. Birazini ihtiyacima kalanı da senin öğrenim kredine yatiririm. Eve kagit geldi yapilandirmislar. Onu da kapatiyim da ileride başın agrimasin ölürüm kalırım mahçup olma dedi.
Gozyaslarima hakim olamıyorum şuan.
Valla bizde olaylar tam tersi isledi. Babam tokiden ev alacakmis, pesinat lazimmis. Taksitlerle ihtiyac kredisini birlikte odeyemezmis ve bu fırsatı da kaciramazmis. Bizden pesinat icin kredi cekmemizi istedi. Ve daha yeni evliydik. Ben istemedim. Hatta hem kizdim hem utandim bunu yapmasina. Borcumuz var diyelim , ki yalan degildi , vermeyelim dedim.Ama esim taş kemiririm yine de veririm, baba isteyince hayir demek olmaz dedi. Ha bu arada babamin bize bes kurus faydasi olmadi, esimi damat olarak kabul etmedi, daha tanimadan ne hakaretlerle esimi ve ailesini reddetti... benim koca yurekli kocam simdi ikina sikina borc ödüyoruz giki cikmiyor. Ben borç diyerek verdim diye benle gunlerce konusmadi, neden borc diyorsun ayiptir babadan para geri alinir mi diye. Bildigin kocca ev pesinatini kredi cekti karsiliksiz yani! Gelelim senin mevzuya. Her nekadar benim durumda ben esime mahcup olmus olsamda senin yerinde olsam, kenarda duran paradan esim babama vermeseydi ne yapardim bilmiyorum ama dehşet bozulurdum.
evet calisiyorum.MaşaAllah eşinize
Siz çalışıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?