KesinlikleBen hatasını anladığını düşünmüyorum. Sırf yüzün gülsün sırf evde artık huzursuzluk olmasın diye yapılmış bir şey gibi geldi.
Hatasını anlamış bile olsa insanı ciğerinden acıtan bazı şeylerin affı kolay olmuyor. Hatamı anladım, bak parayı da yolladım hadi eski halimize dönelimlik bir olay değil.
Mantığı şu; yanlış bir şey soylememek. Haricten gazel sallamamak. Eski konularini da su anda okumadim. Profil foton dikkatimi çekmişti çağrışım yaptı. Allah aşkına baska ne gibi bir niyetim olabilir? Kaldı ki ben buna kizacagini nereden bileyim? Tamam sinirlisin bende konuyu dün okuyunca kizdim ama kızman gereken kişi biz değiliz???Şimdi eski kullanici adını buraya yazmanın mantığı ne acaba ? Hala duruyor o konu eski konunuzu okudum deseniz kafiydi
Mantığı şu; yanlış bir şey soylememek. Haricten gazel sallamamak. Eski konularini da su anda okumadim. Profil foton dikkatimi çekmişti çağrışım yaptı. Allah aşkına baska ne gibi bir niyetim olabilir? Kaldı ki ben buna kizacagini nereden bileyim? Tamam sinirlisin bende konuyu dün okuyunca kizdim ama kızman gereken kişi biz değiliz???
Bütün sayfaları da yorumları da okudum. Gayet de konuya hakim yazdım mesajı... Sonuna kadar da arkasındayım...Konuyu ve yorumları tam okumadan cevap yazınca böyle oluyor işte.
Eşimden bu tepkiyi beklemedigim için ona söyledim dedim mi dedim. Böyle cevap vereceğini bilseydim söylemezdim dedim mi dedim. Kenarda tabiki param var ama ummadigim bi cevap karşısında dumura uğradım. Sizin babanız istemeyebilir ama benim ki istedi napalım şimdi
Sen yazdıktan sonra yazdığımı duzenlemeye calistim ama maalesef süre geçtiği için duzenleyemedim. İkincisi deşifre ettin demissin. Bir kere daha yazayım kasten yaz ma dimmmmm yazdığımı. Üçüncüsü seni fircalamadim. Niye fircalayayim? Sadece sen soru sordun ben cevap verdim. Konuyu okudum gayette iyi yapmışsın bence. Ben olsam daha fazla tepki verirdim sanırım. Babana da ayrıca hayran oldum. Tam bir baba gibi davranmis.Allahım ya gel deşifre et sonra da bana fırça et. Hayret biseysiniz. Kızmam gereken kişiye de kızdım. Demekki iyi okumamissiniz
Asla dislamaz benim babam. Eşime oğlum derken bi oğlum daha çıkar ağzından. Bazen arar eşimi sorar görevde baba gelmedi eve derim. Cocugum benim bu saatlere kadar nasıl dayanıyor. Aman kızım corbasini yemeğini hazır tut aç gelir çocuk iki sıcak yemek geçsin boğazından der. Eşimi çok seviyor ama hakkını yemeyim eşim de ona çok saygılı yani babamın karşısında laga luga yapamaz çekinir. Babamın aradığını bile görse yatiyorsa hemen oturumuna gelip öyle açar telefonu.
Mesela
ne kadar neyse bir şey demeyeceğim eşinize..sırf babanız tak diye verip eşiniz pislik yaptığı için...yuttum.Allah yardımcınız olsun.Hemen konuya geçiyorum çünkü gerçekten çok canımı sıkıyor bu konu farklı düşüncelere ihtiyacım var.
Bugün babam aradı. Kızım eşine soyleyemedim ama baya bir sıkıstık annende işten ayrıldı biliyorsun kardeşinin universite masraflari vs baya daraldim bu ay. X e sen soylesen de 2 milyar kadar para gonderse olur mu dedi. Ben de konuşurum baba dedim.
Eşime döndüm durumu anlattım. Gonderemem dedi (20 milyar hazırda birikmisi var) bende neden gonderemiyorsun babam sen daralinca tak diye 25 milyar çekip vermedimi dedim. Verdiyse taksit taksit ödedim dedi! Ödemene bişey demiyorum o an çok daralmistin sana el uzatmadimi dedim. Gonderemem kahve o paranın yeri var dedi.
Ve bundan tam 2 hafta önce sırf arkadaşı daraldı diye 8 milyar vermisligi var biliyorum. Bunu da söyledim arkadaş takımın istese tak diye verirsin dedim. Bana 10 gün sonra yatiracaksa tekrar 8 milyar ona da gondereyim dedi.
Olay büyüdü büyüdü kavga ettik baya. Hayır bu inat niye yardimci olsa ne olur.. babama asla dayanamıyorum benim imkanım olsa ben vericem ama malesef calismiyorum son 1 senedir.
Bu hareketi karşısında napmaliyim ? O para bi şekilde bulunur bulur yani babam ama yakın görmüş bizden istedi. Eşimin bu yaptığını asla unutmucam sanırım. Çok canım skldi sabahtan beri sinir stres ağlamaklı bi haldeyim.
Off Allahım Off
Hemen konuya geçiyorum çünkü gerçekten çok canımı sıkıyor bu konu farklı düşüncelere ihtiyacım var.
Bugün babam aradı. Kızım eşine soyleyemedim ama baya bir sıkıstık annende işten ayrıldı biliyorsun kardeşinin universite masraflari vs baya daraldim bu ay. X e sen soylesen de 2 milyar kadar para gonderse olur mu dedi. Ben de konuşurum baba dedim.
Eşime döndüm durumu anlattım. Gonderemem dedi (20 milyar hazırda birikmisi var) bende neden gonderemiyorsun babam sen daralinca tak diye 25 milyar çekip vermedimi dedim. Verdiyse taksit taksit ödedim dedi! Ödemene bişey demiyorum o an çok daralmistin sana el uzatmadimi dedim. Gonderemem kahve o paranın yeri var dedi.
Ve bundan tam 2 hafta önce sırf arkadaşı daraldı diye 8 milyar vermisligi var biliyorum. Bunu da söyledim arkadaş takımın istese tak diye verirsin dedim. Bana 10 gün sonra yatiracaksa tekrar 8 milyar ona da gondereyim dedi.
Olay büyüdü büyüdü kavga ettik baya. Hayır bu inat niye yardimci olsa ne olur.. babama asla dayanamıyorum benim imkanım olsa ben vericem ama malesef calismiyorum son 1 senedir.
Bu hareketi karşısında napmaliyim ? O para bi şekilde bulunur bulur yani babam ama yakın görmüş bizden istedi. Eşimin bu yaptığını asla unutmucam sanırım. Çok canım skldi sabahtan beri sinir stres ağlamaklı bi haldeyim.
Off Allahım Off
Merakımı mazur görün, hala evli misiniz?benzer şeyi 9sene önce yaşadım . içime oturmuştu. çok ağladım . zaten çalışıyordum sadece haberi olsun diye babama 540tl para vereceğimi ev taşınmaları için eksik kaldığını söyledim . izin vermedi veremesin falan dedi . ha bide benim ailem bize yardım için para verecek biz senin ailene mi yardım edelim gibi bir şeyler demişti geçmiş zaman .o zaman bende şimşekler çaktı .onun karakterini anladım . hep gizli param olurdu. çokta yardım ettim Aileme fazlasını bile verdim . ama hakketti . babama 10 senede evime 10kere gelmeyen babama et pişirdim diye laf etmiş ağlatmıştı sabaha kadar ağlatmıştı. çalışan ben eti alıp getiren ben pişiren ben . neymiş babama özel yemek yapamazmışım .
kansız kocamdan nefret ettiğimi söylemişmiydim . ondan iğreniyorum . günahım kadar sevmiyorum .merhametsiz cimri gaddar.
içimde kalmasın dedim . konu sahibi kusura bakmasın . araya girdim gibi oldu
maalesef ama maalesef hala evliyim . ama er yada geç ayrılacağım . şimdiki şartlardan mecburiyetten ev arkadaşlığımız devam ediyor diyelim .Merakımı mazur görün, hala evli misiniz?
Allah Hakkı'nızda hayırlısını versinmaalesef ama maalesef hala evliyim . ama er yada geç ayrılacağım . şimdiki şartlardan mecburiyetten ev arkadaşlığımız devam ediyor diyelim .
konu sahibine de söyle diyeyim eşin pişman olmuş belli . bu da bir şans lütfen iyi kocaların da iyi olduklarını benim gibi örneklerle görelim . şükür edelim kıymet verelim . gerçekten iyinin iyisi varda . kötünün de kötüsü var
erkeklerin arada git gelleri olur boyle bosuna erkeklere hala buyumemis çocuklar demeyiz. bence olayi kavgaya dönüştürme bak 5 milyar yatirmis. bemce seni denemek icin yapti. ileri bir zamanda olay biraz soğudugunda sakin sakin konus ne kadar cok kırıldığıni anlatInanin yatirmasi içime su serpmedi çok kırıldım hala çok ofkeliyim yüzünü görmeye tahammulum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?