Yine ben ama bu baya canımı sıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle

Şimdi eski kullanici adını buraya yazmanın mantığı ne acaba ? Hala duruyor o konu eski konunuzu okudum deseniz kafiydi
Mantığı şu; yanlış bir şey soylememek. Haricten gazel sallamamak. Eski konularini da su anda okumadim. Profil foton dikkatimi çekmişti çağrışım yaptı. Allah aşkına baska ne gibi bir niyetim olabilir? Kaldı ki ben buna kizacagini nereden bileyim? Tamam sinirlisin bende konuyu dün okuyunca kizdim ama kızman gereken kişi biz değiliz???

Allahım ya gel deşifre et sonra da bana fırça et. Hayret biseysiniz. Kızmam gereken kişiye de kızdım. Demekki iyi okumamissiniz

Bütün sayfaları da yorumları da okudum. Gayet de konuya hakim yazdım mesajı... Sonuna kadar da arkasındayım...
Hafifletici sebep aramaya gerek yok... Bir evlilik için absorbe edilmesi güç bir durum.... Hiç aklınızdan çıkmayacak... Allah yardımcınız olsun...

Allahım ya gel deşifre et sonra da bana fırça et. Hayret biseysiniz. Kızmam gereken kişiye de kızdım. Demekki iyi okumamissiniz
Sen yazdıktan sonra yazdığımı duzenlemeye calistim ama maalesef süre geçtiği için duzenleyemedim. İkincisi deşifre ettin demissin. Bir kere daha yazayım kasten yaz ma dimmmmm yazdığımı. Üçüncüsü seni fircalamadim. Niye fircalayayim? Sadece sen soru sordun ben cevap verdim. Konuyu okudum gayette iyi yapmışsın bence. Ben olsam daha fazla tepki verirdim sanırım. Babana da ayrıca hayran oldum. Tam bir baba gibi davranmis.

Ya o zaman esine cok da çektirme bence. Demekki adamın ters anına denk gelmis. Büyük ihtimalle sana nazi geçti o yüzden sinirini sana bosalttı.

Stresli de bir işi varsa eğer bu ihtimali düşün. Zaten sonra bence o da hatasını anlamıstır. Babanızı sevmedigini ya da nefret ettigini düşünmedim ben. O anlik bosluga gelmis bence.

Babaniz icin degil de kendiniz icin bile sorsanz aynı tepkiyi verirdi muhtemelen.

Simdilik biraz naz kapris yapin kapatın konuyu bence. :)

Eşin bir daha yaparsa sonu kötü olur.Babanında isteyeceğini zannetmiyorum hissetmiştir ses tonundan.Eli öpülesi baş üstünde taşınası bir adam ,mecbur kalmasa istemezdi zaten.

Kahve kokulu senin biraz ayağını yere vurma zamanın gelmiş eşin bu kadar mırın kırın etmeden sabaha kadar seni ağlatmadan vermeliydi.

O para sizin ortak paranız bunu üstüne basa basa söylemelisin .

Birde sadece ben üzüldüğüm için değil de babamıda kendi ailen gibi görmeni isterdim ,
o bize hiç düşünmeden destek oldu bizde öyle olmalıydık bekletmemeliydik beni ve babamı üzmeye ne hakkın var ne kötülüğünü gördün demelisin.

ne kadar neyse bir şey demeyeceğim eşinize..sırf babanız tak diye verip eşiniz pislik yaptığı için...yuttum.Allah yardımcınız olsun.

benzer şeyi 9sene önce yaşadım . içime oturmuştu. çok ağladım . zaten çalışıyordum sadece haberi olsun diye babama 540tl para vereceğimi ev taşınmaları için eksik kaldığını söyledim . izin vermedi veremesin falan dedi . ha bide benim ailem bize yardım için para verecek biz senin ailene mi yardım edelim gibi bir şeyler demişti geçmiş zaman .o zaman bende şimşekler çaktı .onun karakterini anladım . hep gizli param olurdu. çokta yardım ettim Aileme fazlasını bile verdim . ama hakketti . babama 10 senede evime 10kere gelmeyen babama et pişirdim diye laf etmiş ağlatmıştı sabaha kadar ağlatmıştı. çalışan ben eti alıp getiren ben pişiren ben . neymiş babama özel yemek yapamazmışım .
kansız kocamdan nefret ettiğimi söylemişmiydim . ondan iğreniyorum . günahım kadar sevmiyorum .merhametsiz cimri gaddar.
içimde kalmasın dedim . konu sahibi kusura bakmasın . araya girdim gibi oldu

sonuna kadar haklısın benim başıma gelse eşimi kovardım evden cok cıddıyım.arkadasa verıp babamdan esırgerse o eve adım atamaz...naşş !!!

Merakımı mazur görün, hala evli misiniz?

babanız aldıgı paraları odemıyor mu ? oyle mı demek ıstemıs gerı odeyecekse verırım gıbı

Merakımı mazur görün, hala evli misiniz?
maalesef ama maalesef hala evliyim . ama er yada geç ayrılacağım . şimdiki şartlardan mecburiyetten ev arkadaşlığımız devam ediyor diyelim .
konu sahibine de söyle diyeyim eşin pişman olmuş belli . bu da bir şans lütfen iyi kocaların da iyi olduklarını benim gibi örneklerle görelim . şükür edelim kıymet verelim . gerçekten iyinin iyisi varda . kötünün de kötüsü var

Allah Hakkı'nızda hayırlısını versin
İnşallah Mutlu olursunuz

Şimdi gördüm son durumu.

Bence baban adam gibi adam akşam baya üzüldüm eşin hatasını anlamış olabilir ama çektireceğini düşünüyorum ki bende bu kırgınlığın acısını çıkarırdım büyük ihtimalle.
Umarım baban 3 bini geri yatırınca utanmıştır.

Inanin yatirmasi içime su serpmedi çok kırıldım hala çok ofkeliyim yüzünü görmeye tahammulum yok
erkeklerin arada git gelleri olur boyle bosuna erkeklere hala buyumemis çocuklar demeyiz. bence olayi kavgaya dönüştürme bak 5 milyar yatirmis. bemce seni denemek icin yapti. ileri bir zamanda olay biraz soğudugunda sakin sakin konus ne kadar cok kırıldığıni anlat

para verdıyse baban bende taksıt taksıt odedım demıs ya esın
zaten odemesı gerek ustelık taksıt taksıt degıl nasıl aldıysa oyle

cok ayıp etmıs esın acıkcası
sen babana baba durumumuz bızımde cok sıkısıkmıs yapabılecegım keske bırsey olsa dıye cok samımı bı sekılde konus
esınlede bu yuzden kavga etme cunku kavga ettıgınle kalırsın esının ıcınde bu konularda hassasıyet oncelık yok

ınsallah babanız bı an evvel zor donemı atlatır

Eşine ilk başta çok kızmıştım. Ama hatasını anlamış, gülsün yüzün artık kahve hanım:) bence kocanla aranı düzelt artık. O pişman olmuş belli ki. Affetmek erdemdir. Şimdilik üstünü kapat. Yeniden benzer olay yaşanmaz ama olur da yaşanırsa açarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…