Yine ben ama bu baya canımı sıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eşine çok kızdım.Eşinin kendi babası isteseydi, o yoklar var olurdu eminim..

Sana da bir ton laf sayardı eğer karşı çıksaydın.

Kıyıda kenar da altının falan yok mu?? Bozdur ver,en azından.

O senin baban,böyle bir anda ne olursa olsun o parayı bulmaya bak.Gerekirse birilerinden borç iste,ve eşine tavrını lütfen koy.

Çünkü senin baban onun da babası ,öyle ya da böyle ona bunu kabullendireceksin.
Bu iş sana bakar.

Su an hiç iyi niyetli değilim ona karşı madem yollayacaksin be adam baştan niye kavgaya sebebiyet veriyorsun. Ama yine de bu yaptığını unutmam bi yerden çıkarırım hincimi

baban vermemiş olsa normal istemeyebilir derdim ama baban vermişse vefa borcu hissetmeli diye düşünüyorum eşiniz ayıp etmiş

Çok ayıp etmiş , insan uyanır 2 nedir ya 20 ye göre, kaldıki babanız tak diye 25 çıkarmış istediğinde , insan utanırda elinde olmasa bile bankadan biryerden çeker verirdi .

Asla dislamaz benim babam. Eşime oğlum derken bi oğlum daha çıkar ağzından. Bazen arar eşimi sorar görevde baba gelmedi eve derim. Cocugum benim bu saatlere kadar nasıl dayanıyor. Aman kızım corbasini yemeğini hazır tut aç gelir çocuk iki sıcak yemek geçsin boğazından der. Eşimi çok seviyor ama hakkını yemeyim eşim de ona çok saygılı yani babamın karşısında laga luga yapamaz çekinir. Babamın aradığını bile görse yatiyorsa hemen oturumuna gelip öyle açar telefonu.

Alalala cok ta duzgun bır tutum ıcersınde esın normalde. Acaba o anda başka bı sıkıntısımı vardı yada ne bılım gercekten o para yokmuydu yerınde. Farklı bir sebep vardı belki de.

Senin eski kullanici adın sahmatti değil mi? Eger öyleyse ben senin eşinin ailesi ile ilgili bir konu okumuştum ve yanlış hatirlamiyorsam eşinin kendi babasi ile ilgili sorunları vardı. Acaba esin bir şekilde senin babana kendi babasının aktarimini mi yapıyor? Yani kendi babasiyla ozdeslestirip sinir mi oluyor bilincaltinda?

Neyse hatasını anlamış ve telafi etmiş olur bazen inatlaşmalar , mühim olan hatasını anlamasıydı

Alalala cok ta duzgun bır tutum ıcersınde esın normalde. Acaba o anda başka bı sıkıntısımı vardı yada ne bılım gercekten o para yokmuydu yerınde. Farklı bir sebep vardı belki de.

Bilmiyorum ama o para gerçekten yoksa Bana para yok diyemezdi.

İnsanların bi eşref bi eşek saati olur (çok afedersiniz ) belki öyle bir anına denk gelmiştir. Acısını çıkarın ama kavgasız. Yoksa ters teper eşiniz babanıza zıtlaşabilir. Mekanizmaları değişik o cinsin

Şimdi eski kullanici adını buraya yazmanın mantığı ne acaba ? Hala duruyor o konu eski konunuzu okudum deseniz kafiydi

Bilmiyorum ama o para gerçekten yoksa Bana para yok diyemezdi.
canım senın kalbın acımış ama fazla uzatmadan hallet bu meseleyı. Ve neden o anda hayır dedıgını anlamaya calış. Insallah sebebını soler . Bilirsin erkekler oldu bıttı ıste deyıp konu kapatmakta mukemmeldir.

Çok iyi anlıyorum. Dünden beri bu konu benim alakam olmadığı halde içimi acıttı. Siz yaşıyorsunuz bir de. Umarım içinize ferahlık verecek gelişmeler olur.

Ah Sağol canım uzuntumu içinde hissettiğin için. Kolay kolay affedemem sanırım

Ben hatasını anladığını düşünmüyorum. Sırf yüzün gülsün sırf evde artık huzursuzluk olmasın diye yapılmış bir şey gibi geldi.
Hatasını anlamış bile olsa insanı ciğerinden acıtan bazı şeylerin affı kolay olmuyor. Hatamı anladım, bak parayı da yolladım hadi eski halimize dönelimlik bir olay değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…