Hemen konuya geçiyorum çünkü gerçekten çok canımı sıkıyor bu konu farklı düşüncelere ihtiyacım var.
Bugün babam aradı. Kızım eşine soyleyemedim ama baya bir sıkıstık annende işten ayrıldı biliyorsun kardeşinin universite masraflari vs baya daraldim bu ay. X e sen soylesen de 2 milyar kadar para gonderse olur mu dedi. Ben de konuşurum baba dedim.
Eşime döndüm durumu anlattım. Gonderemem dedi (20 milyar hazırda birikmisi var) bende neden gonderemiyorsun babam sen daralinca tak diye 25 milyar çekip vermedimi dedim. Verdiyse taksit taksit ödedim dedi! Ödemene bişey demiyorum o an çok daralmistin sana el uzatmadimi dedim. Gonderemem kahve o paranın yeri var dedi.
Ve bundan tam 2 hafta önce sırf arkadaşı daraldı diye 8 milyar vermisligi var biliyorum. Bunu da söyledim arkadaş takımın istese tak diye verirsin dedim. Bana 10 gün sonra yatiracaksa tekrar 8 milyar ona da gondereyim dedi.
Olay büyüdü büyüdü kavga ettik baya. Hayır bu inat niye yardimci olsa ne olur.. babama asla dayanamıyorum benim imkanım olsa ben vericem ama malesef calismiyorum son 1 senedir.
Bu hareketi karşısında napmaliyim ? O para bi şekilde bulunur bulur yani babam ama yakın görmüş bizden istedi. Eşimin bu yaptığını asla unutmucam sanırım. Çok canım skldi sabahtan beri sinir stres ağlamaklı bi haldeyim.
Off Allahım Off
Eşiniz bir anlık gafletle öyle davranmış ya da para yeni geldi.
Eşler arasında böyle durumlar olur. Yanlış anlaşmalar, onaylar v.s
Bozmayın aranizi derim. Hatasını telafi etmek için 5 yollamış. Demek ki ileride sizi üzmeyecek, hatasını telafi eden bir adam olacak hep karşınızda.
Bir insan gönül almasını biliyorsa o eştir.
Hepimiz insanı zaaflarimiza yeniliyoruz bazen.
Allah yuvanizin huzurunu bozmasın.
baban vermemiş olsa normal istemeyebilir derdim ama baban vermişse vefa borcu hissetmeli diye düşünüyorum eşiniz ayıp etmişHemen konuya geçiyorum çünkü gerçekten çok canımı sıkıyor bu konu farklı düşüncelere ihtiyacım var.
Bugün babam aradı. Kızım eşine soyleyemedim ama baya bir sıkıstık annende işten ayrıldı biliyorsun kardeşinin universite masraflari vs baya daraldim bu ay. X e sen soylesen de 2 milyar kadar para gonderse olur mu dedi. Ben de konuşurum baba dedim.
Eşime döndüm durumu anlattım. Gonderemem dedi (20 milyar hazırda birikmisi var) bende neden gonderemiyorsun babam sen daralinca tak diye 25 milyar çekip vermedimi dedim. Verdiyse taksit taksit ödedim dedi! Ödemene bişey demiyorum o an çok daralmistin sana el uzatmadimi dedim. Gonderemem kahve o paranın yeri var dedi.
Ve bundan tam 2 hafta önce sırf arkadaşı daraldı diye 8 milyar vermisligi var biliyorum. Bunu da söyledim arkadaş takımın istese tak diye verirsin dedim. Bana 10 gün sonra yatiracaksa tekrar 8 milyar ona da gondereyim dedi.
Olay büyüdü büyüdü kavga ettik baya. Hayır bu inat niye yardimci olsa ne olur.. babama asla dayanamıyorum benim imkanım olsa ben vericem ama malesef calismiyorum son 1 senedir.
Bu hareketi karşısında napmaliyim ? O para bi şekilde bulunur bulur yani babam ama yakın görmüş bizden istedi. Eşimin bu yaptığını asla unutmucam sanırım. Çok canım skldi sabahtan beri sinir stres ağlamaklı bi haldeyim.
Off Allahım Off
Su an hiç iyi niyetli değilim ona karşı madem yollayacaksin be adam baştan niye kavgaya sebebiyet veriyorsun. Ama yine de bu yaptığını unutmam bi yerden çıkarırım hincimi
Şuan 5 yollayan adamın başka sebebi olduğunu düşünüyorum.
Babam söz konusu olduğunda benim de icimden bir canavar çıkar muhakkak. Ki normalde herkes benim sinirli halimi merak eder öyle sakin biriyimdir.
Ama iste baba vaar baba var. Eğer iyi niyetinden şüphe edilmeyecek bir babaya sahipse insan, gözünü budaktan da sakınmıyor herkesi silmekten de korkmuyor.
Siz eşinize cektireceksiniz belli. Ne yalan söyliyim iyi de yaparsınız. Size artistlik yapmak istiyorsa bunu başka konularda yapacaktı, sanırım mantık süzgeci tıkalı eşinizin.
Ki ayrıca babanız istemekle son derece haklı, artık siz ailesiniz. Yabancıdan mı istemeliydi. Esiniz de babanızın bir evladı sayılır, zaten belli ki babanız da öyle el oğlu diyip dıslayacak bir adam değil.
Alalala cok ta duzgun bır tutum ıcersınde esın normalde. Acaba o anda başka bı sıkıntısımı vardı yada ne bılım gercekten o para yokmuydu yerınde. Farklı bir sebep vardı belki de.Asla dislamaz benim babam. Eşime oğlum derken bi oğlum daha çıkar ağzından. Bazen arar eşimi sorar görevde baba gelmedi eve derim. Cocugum benim bu saatlere kadar nasıl dayanıyor. Aman kızım corbasini yemeğini hazır tut aç gelir çocuk iki sıcak yemek geçsin boğazından der. Eşimi çok seviyor ama hakkını yemeyim eşim de ona çok saygılı yani babamın karşısında laga luga yapamaz çekinir. Babamın aradığını bile görse yatiyorsa hemen oturumuna gelip öyle açar telefonu.
@Kahve-Kokulu-Kadin eşin göndermiş parayi demiştim bak sana gönderir diye artik uzulme artik turk erkeği işte ne olacak hepsi ayni
Inanin yatirmasi içime su serpmedi çok kırıldım hala çok ofkeliyim yüzünü görmeye tahammulum yok
Alalala cok ta duzgun bır tutum ıcersınde esın normalde. Acaba o anda başka bı sıkıntısımı vardı yada ne bılım gercekten o para yokmuydu yerınde. Farklı bir sebep vardı belki de.
Senin eski kullanici adın sahmatti değil mi? Eger öyleyse ben senin eşinin ailesi ile ilgili bir konu okumuştum ve yanlış hatirlamiyorsam eşinin kendi babasi ile ilgili sorunları vardı. Acaba esin bir şekilde senin babana kendi babasının aktarimini mi yapıyor? Yani kendi babasiyla ozdeslestirip sinir mi oluyor bilincaltinda?
canım senın kalbın acımış ama fazla uzatmadan hallet bu meseleyı. Ve neden o anda hayır dedıgını anlamaya calış. Insallah sebebını soler . Bilirsin erkekler oldu bıttı ıste deyıp konu kapatmakta mukemmeldir.Bilmiyorum ama o para gerçekten yoksa Bana para yok diyemezdi.
Çok iyi anlıyorum. Dünden beri bu konu benim alakam olmadığı halde içimi acıttı. Siz yaşıyorsunuz bir de. Umarım içinize ferahlık verecek gelişmeler olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?