- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Cok mantikli olabilir bu seçenekCanım merak ettim eski konularına üstün körü göz attım ve anladığım kadarıyla eşinden kayınvalidenden baya çekmişsin boşanma konusunda sonuna kadar haklısın kanunların verdiği tüm hakları da sonuna kadar al kesinlikle bir de son olarak yanlış anlamazsan bi hocaya gitsene başka şeyler dönüyo olabilir mi kayınvaliden seni istemiyo belli günahlarını almayayım ama her şey yapmış olabilirler
Yok 2.5 aydır ailemleyim ben. Aileyle hiç çekilmiyor ev tutacağım tek başımaSon durum ne peki hala beraber misin
Ya neden öyle bişet yaptın ki öyle hayat mı geçer? Ayrıca dul olmak ne demek eğer anlaşamıyosa herkes boşanır. Çalışıyor musun bilmiyorum ama Bi ev tutar geçinir gidersinBeni dul bırakma ortada bırakma istersen hiç temas kurma katlanırım diye çok ısrar ettim kabul etmiyor. Çok zor süreçmiş
Anlaşmazlık yoktu bizde temas sevmiyordu. Çalışıyorum tabiYa neden öyle bişet yaptın ki öyle hayat mı geçer? Ayrıca dul olmak ne demek eğer anlaşamıyosa herkes boşanır. Çalışıyor musun bilmiyorum ama Bi ev tutar geçinir gidersin
Neden böyle birşey yaptınız ki. Dul kalmak gostermelik evli olmaktan bin kat daha iyi eşiniz ilkinizdi ve cinsel hazzı tam bilseydiniz bi an once kurtulup yeni biri ile hayatınızı kurmaya calisirdiniz dul kalmak ayiplanacak birşey değil ayrıca siz değil o da dul kalıyor iyi ki sizi dinlememiş diceksiniz dogri kişiyi bulup cinsel deneyim yasadiginizdaBeni dul bırakma ortada bırakma istersen hiç temas kurma katlanırım diye çok ısrar ettim kabul etmiyor. Çok zor süreçmiş
Kuzum sen iyi misin sen bu adama bu sekilde neden yalvariyosun iyice onu goklere cikariyosun seni.anlayamiyorum yaa ..Beni dul bırakma ortada bırakma istersen hiç temas kurma katlanırım diye çok ısrar ettim kabul etmiyor. Çok zor süreçmiş
temas olmadan evlilik olur mu peki ve tedaviyi kabul etmiyorsaAnlaşmazlık yoktu bizde temas sevmiyordu. Çalışıyorum tabi
Töbeler olsun. Kızım sen iyi misin? Bu ne demek adam pörsümüş pipisiyle kendini iyice nimetten sayacak yaBeni dul bırakma ortada bırakma istersen hiç temas kurma katlanırım diye çok ısrar ettim kabul etmiyor. Çok zor süreçmiş
Yuhh yani Elif sana artık bişey söylemiyorum!Beni dul bırakma ortada bırakma istersen hiç temas kurma katlanırım diye çok ısrar ettim kabul etmiyor. Çok zor süreçmiş
Ne zaman söyledin bunu? Evi terk ettikten sonra mı?Beni dul bırakma ortada bırakma istersen hiç temas kurma katlanırım diye çok ısrar ettim kabul etmiyor. Çok zor süreçmiş
Anlatmak ister misin? Belki yardımcı olabilirizBayanlar haklısınız ama aileyle yaşamak çok daha zor kafayı yemek üzereyim. Eşimi evimi düzenimi çok özledim
Bunu kendinize yapmayın.Beni dul bırakma ortada bırakma istersen hiç temas kurma katlanırım diye çok ısrar ettim kabul etmiyor. Çok zor süreçmiş
Daha 2 ay olmuş baba evindeyim evlen diyip duruyorlar 11 yaşında çocuğu olan adamı bile kabul et diye ısrar ettiler. biraz geciksem hemen soru yağmuru. 28 yaşındayım aileyle zor.Anlatmak ister misin? Belki yardımcı olabiliriz
Olur mu öyle saçma şey!Daha 2 ay olmuş baba evindeyim evlen diyip duruyorlar 11 yaşında çocuğu olan adamı bile kabul et diye ısrar ettiler. biraz geciksem hemen soru yağmuru. 28 yaşındayım aileyle zor.
Çalışıyorum canım mühendisim ama tek kalmaktan korkuyorum. Çok zormuş. Ailem konuştu diye yuvam yıkıldı. Şimdi de ayrı eve çıkmak zorunda kalacağımOlur mu öyle saçma şey!
Daha resmen boşanmamışsın. Ne ayıp şey. Hem seni birileriyle görüştürüp kocan olacak sahsa koz verdirecekler.
En mantıklısı ayrı eve çıkmak. Durumun var mı canım?
Sevgisiz Bi eşle yaşayacağına ayrı yaşamak daha iyi. Zamanla mutlaka alışırsınÇalışıyorum canım mühendisim ama tek kalmaktan korkuyorum. Çok zormuş. Ailem konuştu diye yuvam yıkıldı. Şimdi de ayrı eve çıkmak zorunda kalacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?