- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Konularınızda kendiniz cekincelerinizi ifade etmişsiniz zaten, benim iddiam değil ki bu. "Git desem kocasına söyler, şöyle yapsam eşim kızar" tarzı ifadeleriniz var...
Esinizle tartışıp durmak çözüm odaklı bir davranış değil zaten.
Gitmesi için ne yapabilirim?
Duş almış şampuanı banyoda bırakmış..
Nebiliym daha ilk günden yatakta yatıp tersten bakıp konuşuyordu benimle buzdolabını açıp takılıyor..
..
Evdeki misafir kovulmaz diyo adam napayım bu kadın yüzünden eşimi mi boşayım
Evdeki misafir kovulmaz diyo adam napayım bu kadın yüzünden eşimi mi boşayım
Dalga mı geçiyorsunuz? Günlerdir insanlar size "şöyle de böyle de ki gelmesin" diye onlarca tavsiye verdi de hangisini yaptınız? Kaynananızın dükkanıyla alakalı da 1597346 konu açtınız hepsi aynı içerikli, bence burada ilgi çekmek hoşunuza gidiyor.
Kovma rahatsız et mesela.yarin hemen temizliğe başla ucundan ona tuttur sonra yemek bulaşık getir önüne bir dünya çamaşır koy ütülesin ben hiç beceremiyorum ütüyü de daha güzel fikirler çıkacaktır arkadaslardan
yerde yatıp masadan bir şeyler yemek.. 404 not found
canlandıramadım gözümde valla allah kolaylık versin..
Kız yaptır bari temizlik çıksın aradanKadın yabancı iş yapar zaten süpürge yapıyordum bana da iş ver dedi geçen. Şarteri indirip elektrik kesilmiş deyip markete çıktım yine de sıkılmıyor
Size boşanın dediğimi sanmıyorum. Eşinizden beklediginiz şeyi yapmaya sizin de cesaretiniz yok, o yüzden sikayetlenip durmak yerine idare edin diyorum.
Ayrıca verilebilecek her tavsiye önceki konularınızda verildi zaten.
Kız yaptır bari temizlik çıksın aradan
Eeeee sende bişey beğenmiyorsun yaaa huzur verme rahat batsın çıksın gitsinKadın hamile ya günah :)
168 boylarında 78 kilo çekik gözlü siyah saçlı güzel değil kiloluKadin güzel mı,kilolu mu,zayıf mı niyeyse çok merak ettim bu kadını.
Ahahahahahahha yaaaa alemsiniz vallaKadin güzel mı,kilolu mu,zayıf mı niyeyse çok merak ettim bu kadını.
Şarteri indirip elektrik kesilmiş deyip markete çıktım yine de sıkılmıyor :)Eeeee sende bişey beğenmiyorsun yaaa huzur verme rahat batsın çıksın gitsin
Kız onu yaptın diye mi gidecek kadinŞarteri indirip elektrik kesilmiş deyip markete çıktım yine de sıkılmıyor :)
Sıkılır belki dedim ayakkabısına tuz dökme diye bişey varmış internette gördüm denedim :) öyle şeylere de pek inanmam ama sz duydunuz mu hiçKız onu yaptın diye mi gidecek kadin
Ahahahahahahha hiç duymadım valla niye yapılırmış istenmeyen misafiremiSıkılır belki dedim ayakkabısına tuz dökme diye bişey varmış internette gördüm denedim :) öyle şeylere de pek inanmam ama sz duydunuz mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?