Yine ben... Çıldırıyorum..

Evdeki misafir kovulmaz diyo adam napayım bu kadın yüzünden eşimi mi boşayım

Gitmesi için ne yapabilirim?

Dalga mı geçiyorsunuz? Günlerdir insanlar size "şöyle de böyle de ki gelmesin" diye onlarca tavsiye verdi de hangisini yaptınız? Kaynananızın dükkanıyla alakalı da 1597346 konu açtınız hepsi aynı içerikli, bence burada ilgi çekmek hoşunuza gidiyor.

Size boşanın dediğimi sanmıyorum. Eşinizden beklediginiz şeyi yapmaya sizin de cesaretiniz yok, o yüzden sikayetlenip durmak yerine idare edin diyorum.

Ayrıca verilebilecek her tavsiye önceki konularınızda verildi zaten.

Kovma rahatsız et mesela.yarin hemen temizliğe başla ucundan ona tuttur sonra yemek bulaşık getir önüne bir dünya çamaşır koy ütülesin ben hiç beceremiyorum ütüyü de daha güzel fikirler çıkacaktır arkadaslardan

Kadın yabancı iş yapar zaten süpürge yapıyordum bana da iş ver dedi geçen. Şarteri indirip elektrik kesilmiş deyip markete çıktım yine de sıkılmıyor

Şarteri indirip elektrik kesilmiş deyip markete çıktım yine de sıkılmıyor kadın

Birde siz esinizede sürat asiyorsaniz,kadın sizin genel haliniz bu saniyodur. Eşinizle ve yakınında kim varsa onlara gayet güler yüzlü davranıp kadına surat asin o zaman istenmedigini anlar bence umarım insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…