- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ahahahahahahha hiç duymadım valla niye yapılırmış istenmeyen misafiremi
Aklıma bu geldi direkt hahaha
AhahahahaEvt gitsin diyeymş.. Bu kadının gitmesi için ne yapsam ya
Dışarı çıktığında ankesörlü telefondan arayıp evine gelmen lazım bir dost diyin .
Ahahahahahahha kız sen ne alemsin vallahi kanım kaynadı sana yaaaa görmeden sevdimMesela ben bı misafirliğe gittigimde,orda yatılı kalmam sevmiyorum yatılı kalmayi,rahat edemiyorum,belki ev sahipleri rahat edemiyodur diye huzursuz oluyorum. Bu sebepten ben yatılı kalmam yatılı kalanlarda anlamam,nasıl rahat ediyorlar hele bi hafta kalanlar var sözüm sana degil yanlış anlama,aklım almiyor. Hele ki tanımadığı etmediği bir evde yatarken tersten bakanlar var Allah muhafaza etsin onlardan diyin anlamazsa,ölü taklidi yapın bi hafta.
Tesekkur ederim. Belki bugün tanışırız kim bilirAhahahahahahha kız sen ne alemsin vallahi kanım kaynadı sana yaaaa görmeden sevdim
Tesekkur ederim. Belki bugün tanışırız kim bilir
Kadın kaç aylık hamile? Bende yerde yatardım belim ağrırdı. Tamam fazlaca rahat tavırları var ama demekki huyu bu. Boşver görmezden gelmeye çalış, misafir sonuçta. Canını sıkman bişeyi değiştirmeyecek, üzüldüğünle kalacaksın.Kayınpederimin yeni eşi yine konu ..
Kadındsn bıktım ya.. Telefonla konuşuyor sürekli başka odaya da gitmiyor konuşurken... Televizyon kumandasını ele geçirdi sürekli kanal 7 izliyor.. Geçen kaynım geldi eşim ve onun önünde kıçını dönüp yerde yatıp tv izledi.
Sürekli yerde yatıyor uzanıyor böyle kollarını bacaklarını açıp.. Koltuğa yat diyorum yerde yatıyo... Eşim gelince de aynı yerde uzanıyor..
Bakkala gitmiştim klimanın şarterini açıp klimayı açmış.. Yerde yatarak masadan bişeyler yemeye çalışıyor..
Kuşlarını bile getrmş.. Duş almış şampuanı banyoda bırakmış.. Hiç sıkılmıyor çok rahat bu rahatlığı beni gerdi.. Sayesinde eşimle aram bozuk ben o burda kaldıkça eşime trip atıyorum aramız çok bozuk.. Kocası kolunu morartmış biri sorarsa çarptım de herkese anlatma dedim gidip kocasına söyledi işte turkuaz böle böle yap dedi dedi. Sifonu çekmiyor
Nebiliym daha ilk günden yatakta yatıp tersten bakıp konuşuyordu benimle buzdolabını açıp takılıyor..
Off çok sıkıldım ya rahatımızı bozdu.. Oturup sohbet etmiyoruz bütün gün yerde yatıyor hiç de sıkılmıyor... Kafayı yemek üzereyim... Sıkılmadın mı sen git artık desem kocasına söyler kesin..
Allah ım ben ne yapacağım...
Bu konunun fake old düşünmeye başladım.
Çünkü gerçek olmayacak kadar abartılı sahneler canlanıyor gözümde..
Kadın kaç aylık hamile? Bende yerde yatardım belim ağrırdı. Tamam fazlaca rahat tavırları var ama demekki huyu bu. Boşver görmezden gelmeye çalış, misafir sonuçta. Canını sıkman bişeyi değiştirmeyecek, üzüldüğünle kalacaksın.
Eşinden dolayı kıskanıyorsan ve bişey olur diye endişelerin varsa bu kadar rahat tavırları olan ve kültür farkı olan bir kadının eşinin hoşuna gideceğini sanmam.
Fazlaca rahat ve yüzsüz, anlayacağını sanmıyorum. Her söylediğinizi eşine anlatıyormuş baksanıza. İnşallah bir an önce gider ama sizde misafirdir deyip takmamaya çalışınKadın 3 aylık hamile kıskanmıyorum fakat rahatsız oluyorum...
Gitmesini istiyorum biran önce.. Bütün Gün odadan çıkmasam öğlen anlar mı ki
Fazlaca rahat ve yüzsüz, anlayacağını sanmıyorum. Her söylediğinizi eşine anlatıyormuş baksanıza. İnşallah bir an önce gider ama sizde misafirdir deyip takmamaya çalışın
Bir dene istersenBütün gün odadan çıkmasam anlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?