Yine ben... Çıldırıyorum..

Mesela ben bı misafirliğe gittigimde,orda yatılı kalmam sevmiyorum yatılı kalmayi,rahat edemiyorum,belki ev sahipleri rahat edemiyodur diye huzursuz oluyorum. Bu sebepten ben yatılı kalmam yatılı kalanlarda anlamam,nasıl rahat ediyorlar hele bi hafta kalanlar var sözüm sana degil yanlış anlama,aklım almiyor. Hele ki tanımadığı etmediği bir evde yatarken tersten bakanlar var Allah muhafaza etsin onlardan diyin anlamazsa,ölü taklidi yapın bi hafta.

Ahahahahahahha kız sen ne alemsin vallahi kanım kaynadı sana yaaaa görmeden sevdim

Ya kadin hamile. Beli agriyordur sert yer iyi geliyordur uerde yatiyordur. Acikiyordur aseriyordur dolabi kurcaliyordur. Zaten deliler gibi yaniyoruz, ates basmistir klimayi acmistir. Ayiptir. Her konunda soyluyorum hic bu tarz yorumlari takmiyorsun. Misafir ya o. Amma buyuttun. 1 tabak fazla koyucaksin alt taragi. Kadin o haliyle yinede sana yardim etmeye calismis. Sarteli indirmek ne demek ya?

Kadın kaç aylık hamile? Bende yerde yatardım belim ağrırdı. Tamam fazlaca rahat tavırları var ama demekki huyu bu. Boşver görmezden gelmeye çalış, misafir sonuçta. Canını sıkman bişeyi değiştirmeyecek, üzüldüğünle kalacaksın.
Eşinden dolayı kıskanıyorsan ve bişey olur diye endişelerin varsa bu kadar rahat tavırları olan ve kültür farkı olan bir kadının eşinin hoşuna gideceğini sanmam.

Kadın 3 aylık hamile kıskanmıyorum fakat rahatsız oluyorum...
Gitmesini istiyorum biran önce.. Bütün Gün odadan çıkmasam öğlen anlar mı ki

Kadın 3 aylık hamile kıskanmıyorum fakat rahatsız oluyorum...
Gitmesini istiyorum biran önce.. Bütün Gün odadan çıkmasam öğlen anlar mı ki
Fazlaca rahat ve yüzsüz, anlayacağını sanmıyorum. Her söylediğinizi eşine anlatıyormuş baksanıza. İnşallah bir an önce gider ama sizde misafirdir deyip takmamaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…