yine ben mi suçluyum? siz olsanız napardınız?

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar az önce sevgilimle buluştuk.. burası küçük bi yer herkes birbirini ismen olmasa da sima olarak tanır.. bi gördüğünüzü illa bi kez daha görürsünüz.. neyse sevgilimle de buluşma planımız yoktu..benim de onun da dışarıda işlerimiz vardı... rastlaştık..dedim gel i çay içelim yarım saat,ok dedi... gittiğimiz mekanın alt katı alışveriş merkezi... tam biz girerken yanda bi kız alışveriş yapıodu... kız da burada para karşılığı erkeklerle birlikte olan bi kız... neyse benimki kızı gördü... hakkını yemeyeyim çünkü olayı kendi tarafımdan anlatmak istemiyorum ben haksızsam bileyim... neyse benimki kıza 2 saniye falan ancak bakmıştır..başını çevirdi.yürüdük gittik ama ben farkettim...sorun çıkarmak istemedim sustum... neyse i yarım saat cafede oturduk ama sevgilim neredeyse benimle hiç ilgilenmedi...camdan sışarı baktı sürekli..yolda bişey yoktu...demek istediğim insan sevdiğinin yüzüne bakarak konuşmaz mı yaa?? neyse ben de bozuldum kalk gidelim,sen sıkıldın galiba dedim.. bu da hiç böyle tripleri alttan almaz..daha beterini yapar huyu kurusun.... kalktık... daha cafenin önünde bıraktı elimi..hadi görüşürüz dedi.döndü gitmeye yeltendi..bende de film koptu.nooluo yaa.. çok mu sıkıldın benden? ne bu acelen dedim... "sen gitmek istedin" dedi... ben de cafenin girişinden itibaren benden hariç herşeye baktın bi kere yüzüme bakmadın...ama ilk gördüğün kıza baktın dedim... (bakmamış olsa hatırlamazdı ama... o hatırladı ve ne var yaa..bu da mı mesele oldu..gözümüz de mi takılamaz bi yere dedi.. yani kıza bilinçli bakmış o an... sonra ben de "baktığın kızı da sen de çok iyi biliosun ki 20 liraya herkesle birlikte olan bi kız...görmediğin insan da değil""" dedim.... ne cevap verse beğenirsiniz o kız değildi bi kere... hemen her kıza b.k atma.o kız değildi dedi... bi de bana kızı savundu yaaa şoklardayım..ellerim titrio şuan... bakmadım etmedim demio.... o kız değildi diye kızı savunuo.... sonra da beğendin mi kızı,ondan mı baktın doğru söyle dedim.... çekti gitti nolur i akıl verin yaaa... ben çok mu üstüne gittim yoksa bu adamdan bi halt olmaz mı?

Son düzenleme:

bence sevgilini kıskansan bile ona belli etmeyeceksin,o seni kıskansın,ayrıca bahsettiğin tarzda yaşam süren bir kızı hiç kıskanmamalısın, g... kaldırma oğlanın,kime bakıosa baksın hiç umursama, senin umursamadığını görünce o seni kıskanacak,beni hiç kıskanmıo beni sevmiyor mu die osenin peşinden dolansın

yaa o hiç kıskanç değil ki... dün seçimde görevliydim...sabah beni o götürdü... benimle birlikte 2adam daha görevliydi... yakışıklı adamlardı..4 tane de jandarma askeri vardı... hepimiz bi yerde gün boyu kaldık... bizimle oturdu bi yarım saat..adamlarla da arkadaş oldu..aşkım ben gidiorum... bunlar düzgün çocuklar hadi kolay gelsin dedi çıktı,gitti.... hiç sıkmaz,üzmez saolsun... ama ben öyle değilim... güzel bi kıza baktı mı aklım çıkıyor

Bazı durumlarda biz kadınlar erkeklerin aklına resmen olmayan şeyleri sokarız.
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi birşey bu.
Bende yaparım. Ama keşke fevri davranmasaydınız. Belki de bir sıkıntısı vardı işle ilgili o sebeple size yansıtmamak için dışarıya bakıyordu.

bir kere tartışma esnasında birini yermek için ya da güzel bir anında kendini yüceltmek için hem cinsin hakkında bilsen dahi bu şekilde konuşma. O öyleyse senin öyle olmaman artı bir puan değildir bence, olması gerekendir. Bu şekilde konuşmuş olman senin acizliğini gösterir nokta.

seviuorsan git konus bence:)

:) mesele gitmesi değil..ayrılmadık zaten... döndü gitti,akşama gelir...ondan sıkıntım yok..benim derdim... ben mi büyütüorum... bu çocuğu yok yere mi üzüorum... yaptığı beni çok üzüo orası kesin de...biraz takıntılı bi tip olduğumu kabul ederek...suçum varsa telafi edeyim diorum.... ama ettiği laf laf mı yaa

valla sabırlı ol derim,benim eşimde (sevgiliyken) hiç kıskanmaz sanırdım ama deli gibi kıskanıyormuş da belli etmiyormuş,bir gün delirtmiştim aynı zamanda delirmiştim de ama sonuında dayanamadı çok kıskanıyorum dedi, o günden sonra ne o ne ben kıskandırma giibi şeylere kafa yormadık ve sonunda evlendik, erkekler genelde duygularını çok açığa vurmaz, bir de sana tavsiyem duygularını sende çok belli etme,ona aşırı güven duygusu vermişsin ki adam rahat, evlilik muhabbeti falan geçiyorsa aranızda hemen atlama kısmet gibi yuvarlak konuş her zaman...

Evet yine siz suçlusunuzÇok fazla yani insanı bunaltır bu durum yüzünüze bakmadıysa tatlı dille sorsaydınız bir derdi vardır belki sustum başta diyorsunuz da gözünün çarptığı kız için ne yapmış ne etmiş o cümleye karıştırmışsınız bence kıskançsanız da çaktırmayın çok bunaltır bu kadar kavga tartışma kıskançlık yüzünden

Son düzenleme:
Geçen sefer de yine basit bir konudan kıskançlık krizine girip burada konu açmıştın. Yine abartıp abartmadığını soruyordun.
Yine aynı olaylar.. yine aynı sen.

kızın 20 liraya birileriyle olduğunu nerden biliyorsun.ordan burdan duyduğunuz dedikoduları gerçekmiş gibi anlatmayın.

canım çok üzgünüm ama evet yine sen suçlusun. kıskançlığın başedemeyeceğin boyuta ulaşmış neden gidip tedavi olmamakta ısrarcısın bu şekilde yaşamak hoşuna mı gidiyor. o çocuk iyi bile dayanıyor bak söyliyim böyle devam edersen yapayalnız kalacaksın buraya konu açıp duracağına artık silkin ve kendine gel

kızın 20 liraya birileriyle olduğunu nerden biliyorsun.ordan burdan duyduğunuz dedikoduları gerçekmiş gibi anlatmayın.

çünkü burası avuç içi kadar bi yer..ve kız benim yan dairemde..ve esnaftan her gün başka bir pala bıyıklı adam...gelip kapıyı tıklatıo... kız da içeri alıo..seslerini de duyuyorum...bilmeyen de yok.... ... yok yere bi kıza sırf güzel die suç atacak değilim.

aklı başında oturup konuşmak bence daha makul
böyle trip atmak size zarar. ilişkinize zarar

kendimi gördüm şuanda sende aynılarını yapıyodum hatta bi kızla otobüsteyiz benimkide allahı var çok yakışıklı kız benmkinn dibine griyo benmkide kafayı kaldırıp bakmaz otobüsteyim ya dengesz kız çektm benimkini bu tarafa otobüsten tam inerken kızın üstüne düşer gibi yaptım ayaklarına bastım yüzünü yolar gibi yaptım ayy pardon canım dedim indim beni ilgilendirmez kıskancım bakmaz ama hem cinslerim yiyolar çocuğumu

Bravo valla insan cocugunu caktirmadan korur iste böyle

Bunu ağzına sakız etmen ne kadar doğru peki?

1. o kızın o anlattığın işi yaptığını canlı olarak görmediysen şuan günahını alıyorsun, günaha giriyorsun, vebal işliyorsun. üstelik öyle bile olsa o kzıın senin bozuk psikolojinle ne alakası var?
2. sevgilin 2 saniye bakmış ya sen kızı gördüğünde kaç saniye baktın ona? sen de 1 saniye falan baktıysan misal sevigln de sana şunu diyebilir "niye o kıza bakıyorsun? sen de onun gibi o... mu olmak istiyorsun?" öyle desin demiyorum, senin söylediğinin emsali bu
3. sevgln yüzüne bakmadığında niye demedin "işin mi var acelen mi var, moralini mi bozuk, keyifn mi yok?"
4. erkek de düz mantık işler hiç suçlu değil ben gitmek istiyorum diyorsun sonra hemen kalkıyorsun dye kızıyorsun. bunu bana eşim yapsa, ya da ben eşime ikimiz de ötekine "bi kendine gel ya" deriz onu kendi başına bırakırz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…