günlügüne yazar gibi yazmıssın önceki sayfaları da okumamız gerek : )
Evet psikoloji okuyan arkadaş benimsen psikoloji okuyan arkadaş değilmisin
sana olan duygularını anlaman için bence arkadaşlık kurmayı denemen gerekiyor..
bak o yanına gelmeye cesaret ediyomuş..
sabahları günaydın falan diyerek başlıyabilirsin..
normal biri değil ki öğretim görevlisiymiş sonuçta pekala tanımadanda günaydın denebilir
Evet psikoloji okuyan arkadaş benimama gel gör ki kendime bi faydam yok annem derdi marangozun kapısı kırık olur diye doğruymuş meğer saf ediyor şu aşk insanı..
Haklısın yarın bi deneyim bakalım. daha çok yanlız kalıyım onun dediiğin gibi cesareti var sanırım.
Ama işte erkeklerin sağı solu belli olmuyor pek ..
ayy umarım yine hayal kırıklığına uğramam:18: insanları azçok anlayabiliyorum artık oturuşundan, bakışından vs ama bunla daha bir araya gelemedik çok masum geliyo bana nedense...
bişeycikolmaz canım sen öğrendiğin bilgileri kendinde uygularsın birazcık düzelir
evet yarın sabah ilk günaydınla başla sonra yanlız kal bakalım ne olucak..sonra gel olanları hemen ilet bize..
konuşma tarzını tavrını beyenmezsen de bidaha muhattap olmıyverirsin sonuçta ortada anladığım kadarıyla büyük bi aşkyok..
ama inş olucak olucak..
ayy umarım yine hayal kırıklığına uğramam:18: insanları azçok anlayabiliyorum artık oturuşundan, bakışından vs ama bunla daha bir araya gelemedik çok masum geliyo bana nedense...
belkide hayatının en önemli kişisi olucak kişi için konuşuyoruzdur şuan
sen bi ilk aynı ortamda bulunup konusmaya bak..gerisi gelir zaten..
canım hemen heveslenme bende oyle umıt verıcı seyler gormustum ama sonuc hüsran sevgılısı varmıs yanı bazı erkekler kendı egosunu tatmın etmek ıcın boyole seyler yapabılıyo azcık yakın davranıp senın ondan hoslandıgını bılmesı hosuna gıdıyo olabılır senden hoslanmasa bıle
çok heyecanlandım hayırlısı olsun inşallahpeki ben nasıl davranmalıyım ona nasıl anlayabilirim onun gerçek duygularını...:26::26::26:
bence tamamen kendin gibi davranmalısın..normal bi arkadaşınmıs gibi..ama çokta yakınmış gibi..
bi gülümseme çok şeyi değiştirebilir
ama dediğim gibi önce hali tavrı sana uygun mu onu anlamaya çalış
sana karşı mesafesi koruyosa cıvık sözlerden kaçınıyosa artı puanı alır bizden..
çok fazla samimi tavırları varsa yani konuşması falan nazik değilse..nebiliyim..bana hitap etmezdi seni bilemem hayatım..öyle
Neden???:18::18::18:sana inanamıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?