- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.179
- 78
- 34
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Çok saçma, biri gelsin de evleneyim diye evi bekletmiş resmen. Sevmediği kızla niye nişanlanmış?Evet aynen öyle o eve emek verdim diyor
Sevgilimi seviyorum sözlerini tutacağına da inanıyorum zaten bu durumdan hoşlanmadığımı söyledim o da en kısa zamanda değiştireceğine söz verdi
çalışıyorumÇalışıyor musunuz
Perdesini fonuna kadar dayalı döşeliYa ben ufak tefek dokunuşlarla o Evi değiştireceğine inanıyorum, mesela duvar kağıdı, aksesuarlar vs gibi. Perdeyi değiştirince bile hava değişiyor evde.
Bence de neye niye neye kısmet diye bir söz var, hiç düşünmeyin eski nişanlı falan. Yeter ki niyet edip el atın bu işe siz.
Ailesinin zoruylaymışÇok saçma, biri gelsin de evleneyim diye evi bekletmiş resmen. Sevmediği kızla niye nişanlanmış?
Perdesini fonuna kadar dayalı döşeli
Evi niye boşaltmamış peki? Bari girip kendi yaşasaydı. Evlenmeyi kafasına koymuş.Ailesinin zoruylaymış
Ben de anlamadım, bekar evinde yaşamak doğru olmaz evlenmeden oturamam diyor öyle boş boş duruyor evEvi niye boşaltmamış peki? Bari girip kendi yaşasaydı. Evlenmeyi kafasına koymuş.
Bi gariplik var bu işte ama çözemedim.Ben de anlamadım, bekar evinde yaşamak doğru olmaz evlenmeden oturamam diyor öyle boş boş duruyor ev
Arada herhangi bir bağ yok yani? Öyleyse olabilir. Ama yinede evdeki mobilyaları içine sinerek almakta çok önemli. Evlendikten sonra değiştiririm falan hikaye. Eğer içine sinmediyse mutlaka değiştirin. Abim 3-4 kere ev değiştirdi. Hepsinde sıfır eşya aldı, giderken sattı. Çok iyi fiyatlara kapattı. Daha uygun bakarsınız ama en azından içine girince “evim” diyebilirsin.Ben kızı sevmiyordum ki diyor telefonla bile görüştürmüyorlarmış kendime yeni bi hayat kurmak istiyordum diyor
Mobilyaların fotoğraflarını çekip ben bunları aldım demişBen eski kızın görmediğine çok inanmadım açıkçası. Fotoğraf da mi atmamış? Mesele bu değil ama ben olsam içime sinmezdi.
Ek olarak içinize dert olacaksa satın. Atıyorum 10 tl lik eşyayı 5 tl ye mi sattınız, 5 tl lik eşya alın ama size özel olsun.
Benim için e sinmezdi acikcasi
Haklısınız her yönden düşünmeye çalışıyorum ben deYani şöyle düşünün eskiden kız da erkek tarafi da çocukluktan itibaren halisindan beyaz eşyasına mobilyasina parça parça alır evin bir odasında biriktirirmis.Ben açıkçası kendime göre almak isterdim ve öyle de yaptım ama bizim hicbirseyimiz yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?