Yine ben

Sevgilimi seviyorum sözlerini tutacağına da inanıyorum zaten bu durumdan hoşlanmadığımı söyledim o da en kısa zamanda değiştireceğine söz verdi

Ya ben ufak tefek dokunuşlarla o Evi değiştireceğine inanıyorum, mesela duvar kağıdı, aksesuarlar vs gibi. Perdeyi değiştirince bile hava değişiyor evde.

Bence de neye niye neye kısmet diye bir söz var, hiç düşünmeyin eski nişanlı falan. Yeter ki niyet edip el atın bu işe siz.

Perdesini fonuna kadar dayalı döşeli

Ben kızı sevmiyordum ki diyor telefonla bile görüştürmüyorlarmış kendime yeni bi hayat kurmak istiyordum diyor
Arada herhangi bir bağ yok yani? Öyleyse olabilir. Ama yinede evdeki mobilyaları içine sinerek almakta çok önemli. Evlendikten sonra değiştiririm falan hikaye. Eğer içine sinmediyse mutlaka değiştirin. Abim 3-4 kere ev değiştirdi. Hepsinde sıfır eşya aldı, giderken sattı. Çok iyi fiyatlara kapattı. Daha uygun bakarsınız ama en azından içine girince “evim” diyebilirsin.

Yank herşeye eyvallah derdim de o yatak odasını istemezdim bir başkası hayal edilerek alınmış gibi gelirdi tuhaf olurdum tercih meselesi tabii.

Yani şöyle düşünün eskiden kız da erkek tarafi da çocukluktan itibaren halisindan beyaz eşyasına mobilyasina parça parça alır evin bir odasında biriktirirmis.Ben açıkçası kendime göre almak isterdim ve öyle de yaptım ama bizim hicbirseyimiz yoktu.

Ben eski kızın görmediğine çok inanmadım açıkçası. Fotoğraf da mi atmamış? Mesele bu değil ama ben olsam içime sinmezdi.

Ek olarak içinize dert olacaksa satın. Atıyorum 10 tl lik eşyayı 5 tl ye mi sattınız, 5 tl lik eşya alın ama size özel olsun.
Benim için e sinmezdi acikcasi

Mobilyaların fotoğraflarını çekip ben bunları aldım demiş

Haklısınız her yönden düşünmeye çalışıyorum ben de

sizde nişanlanmış evlilik hazırlıklarına girmişsiniz..
o adamla yatacagınız yatagın çarşafını örtüsünü gb çeyizler hazırlamadınız mı?
ama o adam olmadı sepet havası ile gönderdiniz.
attınız mı herşeyi hayır.
olaya burdan baktım ben sorun yok bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…