Yine ben

Tamam kiz almaya gitmemis ama foto filan da atip fikir de mi almamis. ben olsam istemezdim sanirim ya esyalar ne hayallerle aliniyor. Durumu yoksa koltuk takimlarini satsin sadece 1 takim alin yatak odasini da degistirin ustune biraz para verirsiniz.

işin içinde iş var bencede.

2 senedir kira ödeniyo kimsenin oturmadığı eve öyle mi? en zengin insanın bile zoruna gider kimse kusura bakmasın. çok saçma
Bana da garip geldi, yeni eşya almaya parası yok ama 2 sene boş yere kira vermeye var. Çok enteresan.

Bence dogru soylemiyor. Bu kadar her seye he demez bi insan. Kafasina gore alip bunu aldim mi demis. Kizi birakmiyorlarsa kiz anne ve babasiyla giderdi esya almaya. Sonucta kizin duygulari var kiz kose yastigi degilki hicbir fikir sunmamis. Bence masraf yapmamak icin sana dogru soylemiyor.

Ben eş adayınızın dürüstlüğüne inanmadım açıkcası.
Kızın görmediğine yani.Kız görmüştür.
Aile tutucu ise,eşya bakmaya yalnız göndermemişlerse beraberinde gitmişlerdir.O eşyaları sadece adam aldı ve koydu eve öyle mi?
Saçma...Tutuculukla alakası yok,yalan bu.
2 senedir dayalı döşeli evi bekletmek,oraya kira vermek de hiç mantıklı değil.
Bunlar hiç akla yatkın değil.
Sırf siz kabul edin diye uydurulmuş şeyler gibi geldi bana.

Velevki doğru söylüyor olsun.
Bu sefer de şuna inanmayın.
2 sene sonra filan değiştirmez.
Evlenin bak,öyle gereksinimler olacak ki eşyaya sıra gelmez.
Eskimedi der değiştirmez,buraya yazıyorum.

Bence yatak odasını elden çıkarmasını saglayın,yeni bi yatak odası alın geriye kalanı kullanın gitsin

Bana da çok mantıksız geldi kızın görmemiş olması. Annesiyle, kardeşiyle gidip öyle seçmiştir eşyaları bence.
Ayrıca evin 2 senedir boş olduğuna da inanmadım. Bence sevgiliniz o evi kullanıyordu ama eşyaların kullanılmış olduğunu düşünüp kabul etmezsiniz diye söylemedi. Hatta bu 2 sene içinde sevgilisi arkadaşını falan bile getirmiştir o eve. Kimse boş yere 2 sene kira ödemez.

çocuk zaten ev tutmuş diye evleniyo olmasın :) 2 yılda çoktan o evi boşaltıp eşyaları dağıtması gerekmez miydi? ben olsam acaba ben mi eve gelin gidiyorum yoksa ev var diye mi gelin oluyorum diye düşünürdüm

destek olun nisanliniza, eşyaya harcanacak olan parayla tatile çıkarsınız ya da birikim yaparsıniz bir 5 yıl sonra da değiştirirsiniz ben olsam sorun yapmazdim

Ben kızın mobilyaları görmediğine inanmadım açıkçası , beraber beğenmişlerdir hatta daha çok kızın zevkidir çünkü erkeklerin büyük çoğunluğu varaklı avangart denen türden mobilyalardan nefret ediyor.Ben olsam komple değiştirirdim.Satmakla uğraşmak istemiyor gibi geldi bana nişanlınız.İş çıkmasın istiyor bence.

Ben de eşyaları kız ile secmedigine inanmıyorum.Ote yandan 2 sene eşyaları muhafaza için kira odedigine de inanmıyorum.Erkekler genelde ayrıldıkları an surukleye surukleye annelerinin evine taşırlar o eşyaları ...boşanma durumunda bile esyalari alip annelerine kullandiran çok kişi gördüm

Normal şartlar altında oturun neden takiyorsunuz aman derdim ama bu adamda tuhaflık var
Ne demek emek verdim diyip 2 sene kira ödemek
Ben olsam lanet olsun der hemen herşeyi elden cikarirdim
Kira çok ücra bir anadolu ilcesinde bile olsa 500 falandır,24 ile çarpınca yeniden alınacak eşyaların parası gayet cikiyor
Adama inanmadim ya da iki senedir haldir huldur masraf boşa gitmesin diye kız arıyor iki ihtimal de cirkin.

Bence kullanılabilir yani hepsi sıfır eşya sayılır. Durumunuzu toparlayinca yenisi alınır. Ama yatak odasını ben asla kabul etmezdim.

Düğünden önce yaptırdın yaptırdım istediğini düğünden sonra en az 10 sene beklersin. Zevkime uymayan bi evde zamanla daral gelir bana. En azından koltuk takımı ve yatak odası mobilyasını değiştirebilirsin. Bide erkeğin ailesi yok eski nişanlısı ile düzenlemişti bu evi sana kısmetmiş diyip zırt zırt kafana kakmazlar umarım.

Ben inanmıyorum eşaları secmeye gitmedine sonucta o evde yaşıcaklardı kendi başına yollamazlarsa bile yanında mutlaka biri vardır gitti böyle kimsenin ailesi kabul etmes o evde o eşalarla hızurlu olucanızı tahmin etmiyorum cünki size değil bir başkasını düşünerek alınmış eşalar o eşalar evde oldukca herzaman aranızda eski nişanlızı olucak hep acabada kalıcaksınız ve iki sene bir isan oturmadı eve niye kira ödesin acba umut mu ediyordu eski nişamlısınla devam etmeyi sakın yanlış anlamayın sizi üzmek icin yazmıyorum asla bunları bu soru işaretleri oluştu kafamda ve cogu arkadaşda bu olaya takılmış benim gibi 2sene parayı camdan atmış gibi bir eşya yüzüneyse annesinin evinede yerleştirp kulanırlardı

Herşeyi attım yeniden aldım hatırlamamak için

Benim bi arkadaşımın eşi de önceden nisanlanmis ve düğünden dönüldügu için tüm eşyalar alınmış. Evet durumu olmadığı için tekrar eşya alamadilar ama arkadasim hala şimdi ki aklım olsa kabul etmezdim bu eşyaları. O hayal edilerek aldı der. Kimi ne göre zor kimine göre normal bir durum. Ama sanırım bende olsam kabul etmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…