- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Annesinin evinde yer yokmuş o eve emek verdi yeniden inşa etti diye bırakmamış eviBen inanmıyorum eşaları secmeye gitmedine sonucta o evde yaşıcaklardı kendi başına yollamazlarsa bile yanında mutlaka biri vardır gitti böyle kimsenin ailesi kabul etmes o evde o eşalarla hızurlu olucanızı tahmin etmiyorum cünki size değil bir başkasını düşünerek alınmış eşalar o eşalar evde oldukca herzaman aranızda eski nişanlızı olucak hep acabada kalıcaksınız ve iki sene bir isan oturmadı eve niye kira ödesin acba umut mu ediyordu eski nişamlısınla devam etmeyi sakın yanlış anlamayın sizi üzmek icin yazmıyorum asla bunları bu soru işaretleri oluştu kafamda ve cogu arkadaşda bu olaya takılmış benim gibi 2sene parayı camdan atmış gibi bir eşya yüzüneyse annesinin evinede yerleştirp kulanırlardı
Annesinin evinde yer yokmuş o eve emek verdi yeniden inşa etti diye bırakmamış evi
Çirkin değil sadece ağır mobilyalar varaklı oymalı genç işi değil sadece
Külliyen yalan. Böyle bir adamı hiç beğenmedin bir de hiç sevmedim ki demiş. Ayrıldıklarının arkasından konuşanlar gibiBu ne ilginc bi hikaye. Kizi sevmiyormus, telefonla bile gorusmemis ama evlenecek ev tutulmus esyalar alinmis. Kiz esyalari bile gormemis filan.gorusmedigi kizla ne olmusta nisan atilmis
Ben yazacaktim, hazır yazılmışı varmış:)Bana da garip geldi, yeni eşya almaya parası yok ama 2 sene boş yere kira vermeye var. Çok enteresan.
Aile zoruyla olan evlilikte eşyayla mutlu olacağını sanması garip.Evet aynen öyle o eve emek verdim diyor
Ben çeyizini tekrardan yaptım bir iğne kalmadı nişanlımın zamanından hala daha borç ödüyorum o anılarla yaşamamak içinEv ve beyaz eşya sorun değil. Varak olanların tamamını beyaza boyattırın. Daha genç işi olur.
Kırlentlere yeni, daha spor gösteren kılıflar alın.
Yatak odasında yatağın sünger kısmını zevkinize göre alın.
Zaten eve kızın değil sizin çeyiziniz gireceği için yatak örtüsü, masa örtüsü vs. bambaşka bir ev olacak. O size tüm çeyizinizi “onları eskisiyle kullanmayı aklından geçirmiştin” diyerek attırmıyor, sattırmıyor, siz de sattırmayın.
Cnm sen önceki nişanlından mobilya konusunda fikrin alınmadığı için en son perde bakarken ayrılmıştın.. çok takdir etmiştim seni o zmn.. bilemiyorum hep içinde mi kalıcak bu konu?? Beyaz eşya neyse ama mobilya bilemedim
Canim yaaaBen de duyunca bu eşya olayını aynı senin gibi dedim demek ki hep içimde kalacak hiç bu şeyi yaşayamayacağım naaibimde yok diye ağladım
Ben de duyunca bu eşya olayını aynı senin gibi dedim demek ki hep içimde kalacak hiç bu şeyi yaşayamayacağım naaibimde yok diye ağladım
Aaa evet öyle gerçekten yeni hatırladım daha bu senenin başında tanıştık herşey iyi hoş ama bu ev eşya meselesi yakamı bırakmıyorbu arada nişanını tam 2 yıl önce bugün atmışssın, zaman ne çabuk geçmiş hatırlıyorum seni, ne çabuk başkasını bulmuşssun dedim baktım 2 yıl olmus şaşırdım.
Annesinin evinde yer yokmuş o eve emek verdi yeniden inşa etti diye bırakmamış evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?