Yine ben

Annesinin evinde yer yokmuş o eve emek verdi yeniden inşa etti diye bırakmamış evi

Esim evlenirken bekarligindan kalma esyalar vardi. Begenmezsen yenisini aliriz dedi. Dugunden sonra evi dizdik yalniz dizemedik. Soyle ki begenmedigimi soyledigim seylerin hicbiri degismedi. Evlenmeden istediginizi alin. Birlikte mi odersiniz kendi mi oder siz bilirsiniz. Istemediginiz hele de baska bi kadin icin alinan hicbir esyayi kabul etmeyin. Satin zararina da olsa..

Cnm sen önceki nişanlından mobilya konusunda fikrin alınmadığı için en son perde bakarken ayrılmıştın.. çok takdir etmiştim seni o zmn.. bilemiyorum hep içinde mi kalıcak bu konu?? Beyaz eşya neyse ama mobilya bilemedim

eğer herşey onun anlattığı gibiyse, adam hiç kıza sormadan ev tutuyor, kendi kafasına göre halısına perdesine varana kadar alıyor. hiç mantıklı gelmedi . yani bu bile ayrılık için yeterli sebep bence, kız oldu bittiye dayanamamış olabilir. sonuçta beraber yaşanılacaksa beraber tutulur ev, ortak zevke göre döşenir. zaten yorumlarda söylenmiş aile ne kadar tutucu olursa olsun aileyle beraber giderdi kız eşya bakmaya. bilmiyorum başka birşeyler var bu işin içinde.

Çirkin değil sadece ağır mobilyalar varaklı oymalı genç işi değil sadece

Ev ve beyaz eşya sorun değil. Varak olanların tamamını beyaza boyattırın. Daha genç işi olur.

Kırlentlere yeni, daha spor gösteren kılıflar alın.

Yatak odasında yatağın sünger kısmını zevkinize göre alın.

Zaten eve kızın değil sizin çeyiziniz gireceği için yatak örtüsü, masa örtüsü vs. bambaşka bir ev olacak. O size tüm çeyizinizi “onları eskisiyle kullanmayı aklından geçirmiştin” diyerek attırmıyor, sattırmıyor, siz de sattırmayın.

Bu ne ilginc bi hikaye. Kizi sevmiyormus, telefonla bile gorusmemis ama evlenecek ev tutulmus esyalar alinmis. Kiz esyalari bile gormemis filan. gorusmedigi kizla ne olmusta nisan atilmis
Külliyen yalan. Böyle bir adamı hiç beğenmedin bir de hiç sevmedim ki demiş. Ayrıldıklarının arkasından konuşanlar gibi

Bi de yalnız başına gidip eşya beğenip eve getiren bi erkek hiç gerçekçi değil. Bi de altın varakli filan alacak!
Adamları zorla götürüyor millet.
Eşyadan önce güven problemi var bence.

Benim annem 65 yaşında, bundan 40 sene önce yanına küçük dayımı verip eşya beğendirmeye göndermişler. Tutuculuksa hikaye alın 40 senelik hikaye

Evet aynen öyle o eve emek verdim diyor
Aile zoruyla olan evlilikte eşyayla mutlu olacağını sanması garip.

Sonra onları elden çıkarmak yerine 2 sene kira ödemesi garip.

Sevdiğiyle evlenmek isterken, eşya almaktan kaçınması garip, 2 yıldır yaşamadığı eve kira öderken hem de.

Bana hiç normal gelmiyor bunlar.

Ben çeyizini tekrardan yaptım bir iğne kalmadı nişanlımın zamanından hala daha borç ödüyorum o anılarla yaşamamak için

Madem eşya alacak gücü yok neden iki senedir boş eve kira ödüyor?
O ev neden bozulmadı eşyalar dağıtılmadı?enteresan

Ben de duyunca bu eşya olayını aynı senin gibi dedim demek ki hep içimde kalacak hiç bu şeyi yaşayamayacağım naaibimde yok diye ağladım

Ben de duyunca bu eşya olayını aynı senin gibi dedim demek ki hep içimde kalacak hiç bu şeyi yaşayamayacağım naaibimde yok diye ağladım

bu arada nişanını tam 2 yıl önce bugün atmışssın, zaman ne çabuk geçmiş hatırlıyorum seni, ne çabuk başkasını bulmuşssun dedim baktım 2 yıl olmus şaşırdım.

bu arada nişanını tam 2 yıl önce bugün atmışssın, zaman ne çabuk geçmiş hatırlıyorum seni, ne çabuk başkasını bulmuşssun dedim baktım 2 yıl olmus şaşırdım.
Aaa evet öyle gerçekten yeni hatırladım daha bu senenin başında tanıştık herşey iyi hoş ama bu ev eşya meselesi yakamı bırakmıyor

Diger kizi hayalleyerek almis esyalari. Size cok hayirli gelmeyebilir. Ama durumu yoksa kabullenmekten baska care yok gibi. Bu durum sizi daha daraltacak ama baska yol yok satip yeni uygun seyler almak disinda.

Annesinin evinde yer yokmuş o eve emek verdi yeniden inşa etti diye bırakmamış evi

Annesinin eşyaları çok mu yeni? Sırf kira vermemek için o eşyaları annesinin evine dizerdi bence. 2 senelik kira neredeyse o eşyaların parası kadar para yapar zaten. Annesi kullanırdı boşa gitmezdi.
Bilmiyorum bence biraz didiklemelisiniz bu konuyu.

Sat gitsin bence letgoda.
Madem parada pulda gözün yok evde minimum eşyanız olsun, taksitler gittikçe , eliniz bollastikca yenisini alırsınız. Bizim mesela kendi evimize taşındığımizda annem eski evdeki eşyaları istemedi, hepsini dağıttı. Ama komple yeni eşya alacak paramız da yoktu. Yatak odasına, çocuk odasına yatak aldı, bir gardolap getirdi eski evden.
Koltuksuz vs yaşadık öyle. İlk aylarda dolapları, İlk sene bitince koltukları aldılar.
daha sonra masa alındı, öncesinde gayet de yerde yemek yerdik. beş sene falan sonra bu salak zamazingolar-gumusluk, tvlik falan aldılar. Eskiden tvyi de bir sehpanin üstünden izlerdik.
Hiç de bir yerimiz eksilmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…