- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Bir de şöyle düşünün,Aynen dediğiniz gibi o Evi yuvam olarak görüyorum diyor ailesiyle kavgalı olduğu zamanlar orada kalıyormuş
Bunların hepsini söyledim diğer nişanımdan dolayı zaten yaralıyım bu konularda ağzıma geleni söyledim ailesi herşeye razı kendisi de razı geldi senden önemli mi hayatım dedi yarın satışa çıkarıyor anaaam meğerse biraz ses çıkarmam lazımmışOnun ailesi tutucu o yüzden beraber almamışlar ama senin ailen değil elin kızına aldığı malı sana kakalayıp aklı sıra kara geçecek.
ben anlamam. düzgün tanıyıp öyle alsaymış. insan daha düzgün tanımadan hemen eşya olayına girer mi ya?
senin suçun ne?
ailenin o kadar tutucu olmaması mı?
Normalde, bu konulara çok kafa takmamak gerek sonuçta bekar evinin eşyası da olabilirdi ..derim ama sizin ilk ilişkinizin de bu konuda çıkan sorunlardan bittiğini öğrenince... yaşadığınız duyguyu -bu konunun sizde ukde kalmaması gereken bir durum olduğunu anlayıp uzulmustum.Konunun icinize sinecek sekilde cozume kavusmasina çok sevindimB
Bunların hepsini söyledim diğer nişanımdan dolayı zaten yaralıyım bu konularda ağzıma geleni söyledim ailesi herşeye razı kendisi de razı geldi senden önemli mi hayatım dedi yarın satışa çıkarıyor anaaam meğerse biraz ses çıkarmam lazımmış
Salam. Bizim ölkədə isə tamam fərqli olur. Əşyaları Mobilyalaları hamısını kız tərəfi alır. Oğlan tərəfi isə yalnız və yalnız ev bir də qıza taxmağa qızıl yəni bilersik yüzük falan alır. Bütün ağırlıq qız tərəfə düşür)Kızlar selam
Görüştüğüm bi çocuk var, sözlendik sözleneceğiz gün belirlenecek fakat
Sorun şu, daha önceden o da benim gibi nişan atmış fakat çok ileriye gitmiş bu nişan ve ev tutmuş, eşyasını almış kızla anlaşamadıkları için, kızın ailesi tutucu olduğundan izin vermediği için görüşmelerine birlikte almamışlar. kız evi,eşyaları görmeden sevdiğim çocuk nişanı atmış, herşeyin üstüne yemin ediyor görmedi diye.
Söz sana evlenelim 2 sene içinde toparlanıp ev alıp bu eşyaların hepsini bu evde bırakıp taşınacağız diyor. Durumu, işi iyi ama şu an sadece düğün yapmaya yetecek kadar var. Beyaz eşyalarını komple almış, oturma grubu komple salon takımı, yatak odası, evin bütün halılarına kadar herşeyi almış. Eve istediğin şeyi yapabilirsin diyor yapacak pek bi şey yok ki ay aman bilmiyorum işte. Sadece mobilyalar 30 bin tutmuş, gördüm de mobilyaları ağır mobilyalar fakat tamamen zevkimin dışı, goldlu, varaklı bi şeyler ama yine de fena değil. mobilyacılar da eve kurulunca geri değişim yapmamışlar.
Satarsa da zararına satacak 2 senedir evde, kiralık dairede eşyalar duruyor, kira veriyor boş yere o evde de oturmak zorundayım kapılarını yaptırmış, badana boyası güzel bi ev ama sonuçta birlikte tutmadık evi. ne yapmalıyım bilemedim, fikirlerinizi almak istiyorum
2 yıl oturulmayan eve kira. Mantıklı düşünüyorsunuz bir gariplik var. 2 yıllık kira en az 10 000- 15 000 TL yapar. @bide bele cek bir konuşun detaylıGerçekten bir gariplik var.
Nişan bozan ya da evliliğe sayılı gün kala ayrılan arkadaşlarım oldu, iade edebildikleri eşyaları iade, edemediklerini ise 2. el olarak sattılar.
Hem ayrıyeten ev kirası ödemek hem de eşyaları saklamak hiç mantıklı gelmedi nedense..
@bide bele cek
Ben normalde eşya vb maddi şeylere gerçekten değer veren biri değilim ama yine de eski nişanlı için alınanlara oturmak içime sinmezdi.
Beyaz eşyaları kullanırdım ama mobilyaları kabullenemezdim sanırım.,
Nişanlı kızın eşyaları hiççç görmeden kabul etmiş olmasına da inanamadım nedense..
Kızlar selam
Görüştüğüm bi çocuk var, sözlendik sözleneceğiz gün belirlenecek fakat
Sorun şu, daha önceden o da benim gibi nişan atmış fakat çok ileriye gitmiş bu nişan ve ev tutmuş, eşyasını almış kızla anlaşamadıkları için, kızın ailesi tutucu olduğundan izin vermediği için görüşmelerine birlikte almamışlar. kız evi,eşyaları görmeden sevdiğim çocuk nişanı atmış, herşeyin üstüne yemin ediyor görmedi diye.
Söz sana evlenelim 2 sene içinde toparlanıp ev alıp bu eşyaların hepsini bu evde bırakıp taşınacağız diyor. Durumu, işi iyi ama şu an sadece düğün yapmaya yetecek kadar var. Beyaz eşyalarını komple almış, oturma grubu komple salon takımı, yatak odası, evin bütün halılarına kadar herşeyi almış. Eve istediğin şeyi yapabilirsin diyor yapacak pek bi şey yok ki ay aman bilmiyorum işte. Sadece mobilyalar 30 bin tutmuş, gördüm de mobilyaları ağır mobilyalar fakat tamamen zevkimin dışı, goldlu, varaklı bi şeyler ama yine de fena değil. mobilyacılar da eve kurulunca geri değişim yapmamışlar.
Satarsa da zararına satacak 2 senedir evde, kiralık dairede eşyalar duruyor, kira veriyor boş yere o evde de oturmak zorundayım kapılarını yaptırmış, badana boyası güzel bi ev ama sonuçta birlikte tutmadık evi. ne yapmalıyım bilemedim, fikirlerinizi almak istiyorum
Çok saçma, biri gelsin de evleneyim diye evi bekletmiş resmen. Sevmediği kızla niye nişanlanmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?