- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Ağlayarak anlatmak nedir Allahaşkına?Hepsini sordum ağlayarak anlatıyor sürekli ben de üzülüyorum
Kesinlikle katiliyorum 3kurus eksige gitmesin diye satmadi ama bos eve 2 sene kira verdi cok cok sacma.Normal şartlar altında oturun neden takiyorsunuz aman derdim ama bu adamda tuhaflık var
Ne demek emek verdim diyip 2 sene kira ödemek
Ben olsam lanet olsun der hemen herşeyi elden cikarirdim
Kira çok ücra bir anadolu ilcesinde bile olsa 500 falandır,24 ile çarpınca yeniden alınacak eşyaların parası gayet cikiyor
Adama inanmadim ya da iki senedir haldir huldur masraf boşa gitmesin diye kız arıyor iki ihtimal de cirkin.
Ben olsam hiç dert etmezdim. O zaman başka kadın tuttu diye elini de tutmayalım adamın. Biraz rahatlayınca alırsınız yenisini.Kızlar selam
Görüştüğüm bi çocuk var, sözlendik sözleneceğiz gün belirlenecek fakat
Sorun şu, daha önceden o da benim gibi nişan atmış fakat çok ileriye gitmiş bu nişan ve ev tutmuş, eşyasını almış kızla anlaşamadıkları için, kızın ailesi tutucu olduğundan izin vermediği için görüşmelerine birlikte almamışlar. kız evi,eşyaları görmeden sevdiğim çocuk nişanı atmış, herşeyin üstüne yemin ediyor görmedi diye.
Söz sana evlenelim 2 sene içinde toparlanıp ev alıp bu eşyaların hepsini bu evde bırakıp taşınacağız diyor. Durumu, işi iyi ama şu an sadece düğün yapmaya yetecek kadar var. Beyaz eşyalarını komple almış, oturma grubu komple salon takımı, yatak odası, evin bütün halılarına kadar herşeyi almış. Eve istediğin şeyi yapabilirsin diyor yapacak pek bi şey yok ki ay aman bilmiyorum işte. Sadece mobilyalar 30 bin tutmuş, gördüm de mobilyaları ağır mobilyalar fakat tamamen zevkimin dışı, goldlu, varaklı bi şeyler ama yine de fena değil. mobilyacılar da eve kurulunca geri değişim yapmamışlar.
Satarsa da zararına satacak 2 senedir evde, kiralık dairede eşyalar duruyor, kira veriyor boş yere o evde de oturmak zorundayım kapılarını yaptırmış, badana boyası güzel bi ev ama sonuçta birlikte tutmadık evi. ne yapmalıyım bilemedim, fikirlerinizi almak istiyorum
Adamı sevebilir,eşyaları da benimsemeli mi mutlakaBen olsam hiç dert etmezdim. O zaman başka kadın tuttu diye elini de tutmayalım adamın. Biraz rahatlayınca alırsınız yenisini.
Kendi adıma konuşuyorum eğer kızla birlikte o evi kullanmadıysa sorun etmem zevkim olmasa da bir iki sene idare edebilirim tatlım çünkü borçla harçla evlenmek çok zor inan bana borç ödemekten evliliğin tadına varamıyor insan ev hazır işte gir otur bir kaç ay dene olmadı mı eşyaları letgo gibi yerlerde sat o gibi yerlerden idareten ikinci el şeyler al bir ev dizecek birikimin olduğunda sıfırdan gönlüne göre dizersinKızlar selam
Sorun şu, daha önceden o da benim gibi nişan atmış fakat çok ileriye gitmiş bu nişan ve ev tutmuş, eşyasını almış kızla anlaşamadıkları için, kızın ailesi tutucu olduğundan izin vermediği için görüşmelerine birlikte almamışlar. kız evi,eşyaları görmeden sevdiğim çocuk nişanı atmış, herşeyin üstüne yemin ediyor görmedi diye.
Söz sana evlenelim 2 sene içinde toparlanıp ev alıp bu eşyaların hepsini bu evde bırakıp taşınacağız diyor. Durumu, işi iyi ama şu an sadece düğün yapmaya yetecek kadar var. Beyaz eşyalarını komple almış, oturma grubu komple salon takımı, yatak odası, evin bütün halılarına kadar herşeyi almış. Eve istediğin şeyi yapabilirsin diyor yapacak pek bi şey yok ki ay aman bilmiyorum işte. Sadece mobilyalar 30 bin tutmuş, gördüm de mobilyaları ağır mobilyalar fakat tamamen zevkimin dışı, goldlu, varaklı bi şeyler ama yine de fena değil. mobilyacılar da eve kurulunca geri değişim yapmamışlar.
Satarsa da zararına satacak 2 senedir evde, kiralık dairede eşyalar duruyor, kira veriyor boş yere o evde de oturmak zorundayım kapılarını yaptırmış, badana boyası güzel bi ev ama sonuçta birlikte tutmadık evi. ne yapmalıyım bilemedim, fikirlerinizi almak istiyorum
Durumu yoksa zorlamayın derım ama kendımı senın yerıne koydum sureklı kafamda kurardım bunları bırlıkte secmısler anıları vardır benım zevkım degıl dıe ıstemsızce aklıma hep gecmısı gelırdıKızlar selam
Üniversite mezunu fakat kendi iş yeri var ticaretle uğraşıyor 28 yaşındaAğlayarak anlatmak nedir Allahaşkına?
Ben de buna takıldım. Çocuk gibi.
Erkek dediğin biraz dirayetli olur.
Ana,babası hastadır, vefat etmiştir elbette ağlanır, erkekler ağlamaz diyen grupta değilim ama ex nişanlıdan ve yaşananlardan ağlayarak bahseden bir erkeğe de mesafeli olurum doğrusu.
Bu işin içinde iş var diyen arkadaşlara katılıyorum azıcık gözünüzü, kulağınızı açın.
Bu hikayede akla mantığa sığmayan şeyler var.
Seviyorsanız da evlilik için acele etmeyin biraz ağırdan alın. Merak ettim; beyfendinin eğitim düzeyi ve mesleği nedir? Bir de yaşı?
Aynen bende boyle dusunuyorum ve evlenirken bu kafadaydim ama burda sorun adam yalan soyluyor gibi.Durustce dese beraber aldik ama ben bi mana yuklemiyorum bosa borca girmeyelim diye kesin kullanirdim.Yok sevmiyordum yok gorusmuyorduk vs. bunlar cok ayip yani.Demek bosansan senin arkandan da baska seyler diyebilir.Dediklerinin dogru olmasi imkansiza yakin gibi geldi.Hiç kullanılmamışsa zerre umursamam. Ben cebimden çıkacak paraya bakarım.
Tekrar binlerce para verip refah seviyemi asla düşürmem. Eşyaya mana yüklemem.
Çul çaput her şey gözümde.
Geçen sene yenilediğim eşyalara çocuklarım zarar vermeye başladı bile...
Kullanın bir süre biraz eskisin yenilersiniz.
Elbette hayır... Ama adamı seven ve dürüst olduğuna inanan kadın eşya için sorun çıkarmaz. Eşyadır nihayetinde eski nişanlının ruhu sinecek değil ki.Adamı sevebilir,eşyaları da benimsemeli mi mutlaka
Evet altına 'adamın dürüst olduğuna inanıyorsam' diye not düşmek lazımdı.Aynen bende boyle dusunuyorum ve evlenirken bu kafadaydim ama burda sorun adam yalan soyluyor gibi.Durustce dese beraber aldik ama ben bi mana yuklemiyorum bosa borca girmeyelim diye kesin kullanirdim.Yok sevmiyordum yok gorusmuyorduk vs. bunlar cok ayip yani.Demek bosansan senin arkandan da baska seyler diyebilir.Dediklerinin dogru olmasi imkansiza yakin gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?