Yine ben

Her şeyi geçtim de siz bu eşyaları beğenmemişsiniz sonuçta. Önemli olan da bu. Hadi beyaz eşyalar neyse de diğerlerini değiştirin bence. Başkası için alınmış sizin zevkinize hiç uymayan eşyalarla yaşamayın. Bu kadar taviz vermeye gerek yok.
Eğer sizi seviyorsa kabul eder, etmiyorsa evlenmeyi bir kere daha düşünün derim.

Hepsini sordum ağlayarak anlatıyor sürekli ben de üzülüyorum
Ağlayarak anlatmak nedir Allahaşkına?
Ben de buna takıldım. Çocuk gibi.
Erkek dediğin biraz dirayetli olur.
Ana,babası hastadır, vefat etmiştir elbette ağlanır, erkekler ağlamaz diyen grupta değilim ama ex nişanlıdan ve yaşananlardan ağlayarak bahseden bir erkeğe de mesafeli olurum doğrusu.
Bu işin içinde iş var diyen arkadaşlara katılıyorum azıcık gözünüzü, kulağınızı açın.
Bu hikayede akla mantığa sığmayan şeyler var.
Seviyorsanız da evlilik için acele etmeyin biraz ağırdan alın. Merak ettim; beyfendinin eğitim düzeyi ve mesleği nedir? Bir de yaşı?

Kesinlikle katiliyorum 3kurus eksige gitmesin diye satmadi ama bos eve 2 sene kira verdi cok cok sacma.

Bak benim erkek arkadasım daha önce evlenip bosandı ve babasının evinde oturdular. Bana dediki kabul edersen bu evde otururuz kabul etmezsen satıp baska ev alırız yada kiraya cıkarız. Tabiki kabul etmiyorum sonuçta yaşanmışlık var. Sende böyle düşün o eşyalar o kızla yaşamak için alındı o yüzden kullanma.

Ben olsam hiç dert etmezdim. O zaman başka kadın tuttu diye elini de tutmayalım adamın. Biraz rahatlayınca alırsınız yenisini.

Beğeniyor olsaydınız olabilir derdim ama iğrenç bulduğunuz mobilyayi değiştirsin bı zahmet... Eşya sizin imtihanıniz anlaşılan... Ama ben olsam zevkime uymayan mobilyayi asla kullanmam,isterse bedava versin umrumda olmaz... Ki iki sene kullanmadığı eve kira ödeyen gayet rahat eşyaları değişebilir... Salon ve yatak odasını kabul etmeyin bı kere huzursuzluk çıksın ama kafanız rahat olsun...

ya gerçekten iğrenç buluyormuşsun mobilyaları, o evde arkadaşını akrabanı ağırlayacaksın ve herkes o eşyalar senin zevkin sanacak? ya da her gelene kocanın eski nişanlısı için aldığını ve 1-2 yıla yenileceyeğini anlatacaksın (!)

ne biliyim özel bi anı fotograflayıp saklamak bile istemeyeceksin, hiç beğenmediuysen zorlama ya.

ayrıca susunca tepene biniyolar, susma konuş, olmayacaksa da yol ver gitsin boşver.

2 yıl kira verirken düşünseymiş boşa masrafı.

Kendi adıma konuşuyorum eğer kızla birlikte o evi kullanmadıysa sorun etmem zevkim olmasa da bir iki sene idare edebilirim tatlım çünkü borçla harçla evlenmek çok zor inan bana borç ödemekten evliliğin tadına varamıyor insan ev hazır işte gir otur bir kaç ay dene olmadı mı eşyaları letgo gibi yerlerde sat o gibi yerlerden idareten ikinci el şeyler al bir ev dizecek birikimin olduğunda sıfırdan gönlüne göre dizersin

Durumu yoksa zorlamayın derım ama kendımı senın yerıne koydum sureklı kafamda kurardım bunları bırlıkte secmısler anıları vardır benım zevkım degıl dıe ıstemsızce aklıma hep gecmısı gelırdı

Üniversite mezunu fakat kendi iş yeri var ticaretle uğraşıyor 28 yaşında

Durumu çok mu kötü. İkinci el satıp üste para koyulup alınabilir. O evde aklı kalmış. O evde Yaşanmamışlıkları yaşamak istiyor bence. Yoksa iki sene boşa kira verip size o eşyalar konusunda bu kadar ısrarcı olması garip.

Hiç kullanılmamışsa zerre umursamam. Ben cebimden çıkacak paraya bakarım.
Tekrar binlerce para verip refah seviyemi asla düşürmem. Eşyaya mana yüklemem.
Çul çaput her şey gözümde.
Geçen sene yenilediğim eşyalara çocuklarım zarar vermeye başladı bile...
Kullanın bir süre biraz eskisin yenilersiniz.

Aynen bende boyle dusunuyorum ve evlenirken bu kafadaydim ama burda sorun adam yalan soyluyor gibi.Durustce dese beraber aldik ama ben bi mana yuklemiyorum bosa borca girmeyelim diye kesin kullanirdim.Yok sevmiyordum yok gorusmuyorduk vs. bunlar cok ayip yani.Demek bosansan senin arkandan da baska seyler diyebilir.Dediklerinin dogru olmasi imkansiza yakin gibi geldi.

Evet altına 'adamın dürüst olduğuna inanıyorsam' diye not düşmek lazımdı.
Ama nişanlılık dönemini aynen öyle geçiren insanlar da var.
Bir alavere dalavere yoksa 15-20 bin artık ne kadarsa para tekrar harcanmaz bence.
O paradan azıyla mis gibi tur yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…