- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Kendi adıma konuşuyorum eğer kızla birlikte o evi kullanmadıysa sorun etmem zevkim olmasa da bir iki sene idare edebilirim tatlım çünkü borçla harçla evlenmek çok zor inan bana borç ödemekten evliliğin tadına varamıyor insan ev hazır işte gir otur bir kaç ay dene olmadı mı eşyaları letgo gibi yerlerde sat o gibi yerlerden idareten ikinci el şeyler al bir ev dizecek birikimin olduğunda sıfırdan gönlüne göre dizersin
Ona inanmadım ama herkes öyle diyor annesi babası hatta babasıyla seçmişler mobilyayı annesi dedi ben sana söylemeyecktim bile mobilya olduğunu, oğlum söylemiş yenisini alacaktık dedi ama gel gör ki bizimki emek verdim deyip değiştirmek istemiyor şu an yeni bitmiş zaten borçları daAynen bende boyle dusunuyorum ve evlenirken bu kafadaydim ama burda sorun adam yalan soyluyor gibi.Durustce dese beraber aldik ama ben bi mana yuklemiyorum bosa borca girmeyelim diye kesin kullanirdim.Yok sevmiyordum yok gorusmuyorduk vs. bunlar cok ayip yani.Demek bosansan senin arkandan da baska seyler diyebilir.Dediklerinin dogru olmasi imkansiza yakin gibi geldi.
Aynen dediğiniz gibi o Evi yuvam olarak görüyorum diyor ailesiyle kavgalı olduğu zamanlar orada kalıyormuşDurumu çok mu kötü. İkinci el satıp üste para koyulup alınabilir. O evde aklı kalmış. O evde Yaşanmamışlıkları yaşamak istiyor bence. Yoksa iki sene boşa kira verip size o eşyalar konusunda bu kadar ısrarcı olması garip.
Nişanlınızı en iyi tanıyan sizsiniz. Hangi konuda samimi hangi konuda değil en iyi siz bilirsiniz. Eğer kullanacaksanız geçmişi unutup önünüze bakacaksınız yoksa mutlu olamazsınız.Aynen dediğiniz gibi o Evi yuvam olarak görüyorum diyor ailesiyle kavgalı olduğu zamanlar orada kalıyormuş
Kizla zorla mi nisanlanmis peki telde gorusmuyoruz felan demis ya.Bence mobilya onemli bi konu degil ben bosandim bi daha evlensem eski esyalarimi goturcegim benim icin hatirasi felan yok hic takilma sende kullanmamislar bile.Sadece yalan mi soyluyorlar ona bak.Benim esim buyuk bir yalanciydi agzi iyi laf yapardi cok cektim.Ona inanmadım ama herkes öyle diyor annesi babası hatta babasıyla seçmişler mobilyayı annesi dedi ben sana söylemeyecktim bile mobilya olduğunu, oğlum söylemiş yenisini alacaktık dedi ama gel gör ki bizimki emek verdim deyip değiştirmek istemiyor şu an yeni bitmiş zaten borçları da
Sevgilimi seviyorum sözlerini tutacağına da inanıyorum zaten bu durumdan hoşlanmadığımı söyledim o da en kısa zamanda değiştireceğine söz verdi
Eşya onlar cnm anlam yükleme showroom gibi düşün çok harcamış zarar ettirme ilerde çocuğun olunca önemsemezsin bileKızlar selam
Görüştüğüm bi çocuk var, sözlendik sözleneceğiz gün belirlenecek fakat
Sorun şu, daha önceden o da benim gibi nişan atmış fakat çok ileriye gitmiş bu nişan ve ev tutmuş, eşyasını almış kızla anlaşamadıkları için, kızın ailesi tutucu olduğundan izin vermediği için görüşmelerine birlikte almamışlar. kız evi,eşyaları görmeden sevdiğim çocuk nişanı atmış, herşeyin üstüne yemin ediyor görmedi diye.
Söz sana evlenelim 2 sene içinde toparlanıp ev alıp bu eşyaların hepsini bu evde bırakıp taşınacağız diyor. Durumu, işi iyi ama şu an sadece düğün yapmaya yetecek kadar var. Beyaz eşyalarını komple almış, oturma grubu komple salon takımı, yatak odası, evin bütün halılarına kadar herşeyi almış. Eve istediğin şeyi yapabilirsin diyor yapacak pek bi şey yok ki ay aman bilmiyorum işte. Sadece mobilyalar 30 bin tutmuş, gördüm de mobilyaları ağır mobilyalar fakat tamamen zevkimin dışı, goldlu, varaklı bi şeyler ama yine de fena değil. mobilyacılar da eve kurulunca geri değişim yapmamışlar.
Satarsa da zararına satacak 2 senedir evde, kiralık dairede eşyalar duruyor, kira veriyor boş yere o evde de oturmak zorundayım kapılarını yaptırmış, badana boyası güzel bi ev ama sonuçta birlikte tutmadık evi. ne yapmalıyım bilemedim, fikirlerinizi almak istiyorum
Bi gariplik var bu işte ama çözemedim.
O evi kullanmadıysa ben de bir şey bilmiyorum...Gerçekten bir gariplik var.
Nişan bozan ya da evliliğe sayılı gün kala ayrılan arkadaşlarım oldu, iade edebildikleri eşyaları iade, edemediklerini ise 2. el olarak sattılar.
Hem ayrıyeten ev kirası ödemek hem de eşyaları saklamak hiç mantıklı gelmedi nedense..
@bide bele cek
Beyaz eşyaları kullanırdım ama mobilyaları kabullenemezdim sanırım
Kızlar selam
Görüştüğüm bi çocuk var, sözlendik sözleneceğiz gün belirlenecek fakat
Sorun şu, daha önceden o da benim gibi nişan atmış fakat çok ileriye gitmiş bu nişan ve ev tutmuş, eşyasını almış kızla anlaşamadıkları için, kızın ailesi tutucu olduğundan izin vermediği için görüşmelerine birlikte almamışlar. kız evi,eşyaları görmeden sevdiğim çocuk nişanı atmış, herşeyin üstüne yemin ediyor görmedi diye.
Söz sana evlenelim 2 sene içinde toparlanıp ev alıp bu eşyaların hepsini bu evde bırakıp taşınacağız diyor. Durumu, işi iyi ama şu an sadece düğün yapmaya yetecek kadar var. Beyaz eşyalarını komple almış, oturma grubu komple salon takımı, yatak odası, evin bütün halılarına kadar herşeyi almış. Eve istediğin şeyi yapabilirsin diyor yapacak pek bi şey yok ki ay aman bilmiyorum işte. Sadece mobilyalar 30 bin tutmuş, gördüm de mobilyaları ağır mobilyalar fakat tamamen zevkimin dışı, goldlu, varaklı bi şeyler ama yine de fena değil. mobilyacılar da eve kurulunca geri değişim yapmamışlar.
Satarsa da zararına satacak 2 senedir evde, kiralık dairede eşyalar duruyor, kira veriyor boş yere o evde de oturmak zorundayım kapılarını yaptırmış, badana boyası güzel bi ev ama sonuçta birlikte tutmadık evi. ne yapmalıyım bilemedim, fikirlerinizi almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?