- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
Gençlik demişsinSıkıldım yedigim onumde yemedigim arkamda cok sukur.. asksiz tadi yok gencligin
Ben asik olamayacagim birdaha ve mantik evliligine zorlanacagim diye korkuyorum.. ki 35 e kadar hala evlenmezsem mecbur kabul ederim taliplerden birinibaşınızdan nişan geçtiği alnınızda mı yazıyor? sevgililiğin bir tık üstü işte abartacak bir şey yok
Hakkaten ya bi ayağın çukurda valla sol gözün mezara bakıyor
Kaçırdığın aşk değil, ahiret treniydi
Unutmuşlar seni
ben o bahsettiğiniz yaşlardayım. asla daha mantıkla işim olmaz. aşık olmadığın bir adamın koynuna nasıl gireceksin de nasıl ondan çocuk doğuracaksın? bu fikirle işin zorBen asik olamayacagim birdaha ve mantik evliligine zorlanacagim diye korkuyorum.. ki 35 e kadar hala evlenmezsem mecbur kabul ederim taliplerden birini
Allahim sen ne olur bizleri dunyada yalniz birakma amin :)ben o bahsettiğiniz yaşlardayım. asla daha mantıkla işim olmaz. aşık olmadığın bir adamın koynuna nasıl gireceksin de nasıl ondan çocuk doğuracaksın? bu fikirle işin zor
Asik olayim beklemicem benim 1 gunum kayip :)))27de aşık oldum 30da evlendim.
Saçmalıyorsun yani.
Aşkın ne zaman geleceği hiç belli olmaz.
Bu olumsuzlukla gerçi güzel şeyleri yakalayamazsın da. Olumsuz elektrikle imkanı yok zaten her şeyi itiyor elektriğin şu an.
Asik olayim beklemicem benim 1 gunum kayip :)))
28 yaşında geçti benden demeyin yahu ....:/evet cok sükür ki aklima eks nisanlimla olan hayallerim gelmiyor gelinle damata bakinca oh be ne buyuk huzur (coksevdigimkuzenim cok guZel gelin oldu)
Ama ben treni kacirdim 28 yasindayim aski da meskife gencler yasadi bitirde kalmadi bana.. cok üzülüyorum ya benim ne günahim vardı bende mutlu olsaydim.. kim alir beni birdaha basimdam nisan gecmis evlilik yasim gecmis :/
He olur olmasina ama Mantik evliligi olur bundan sonra bnim payima dusen kader boyleynisyani beni en cok uzende bu oldu bi dugunde belli etmesemfr kimse kiskaniom asıklari :/
Gecti benden hic boyle hayal etmiyordum
Sen bunları annene söylediğinde ağzına terlikle vurmuyor mu
Ah ah asik olmak istemek bile benim icim yasam belirtisi demek kizlar eski konularimi bilen bilir..
Canim munecim :) gercekten haklisin tabiki dunyanin sonu degil tabiki.. benim ki azıcık kıskanclik iste aslinda kiskanclikla degil özenmek.. insanin bu yaslarda asık olmak evlenmek gelin olmayi istemekten dogal neyi olabilir is guc kariyer ve hatta dünya turu hepsi tamam..O anne terliğini ben vuracağım en sonundayaş sanki 28 değilde 82 hoş 82 yaşında bile insanlar 2. bahar deyip evleniyor, hayatı doyasıya yaşıyor ya neyse.
Kim alırmış, başından nişan geçmiş biriyle evlenilmez, üstüne toprak atın Kelebeka'nın
K Kelebeka1 yazdıklarınızı okuyor musunuz ablacım?
28 yaş nedir ki? Eskidenmiş o 18'inde evlenip 19'unda anne olmak, artık kızlar okuyor, meslek ediniyor, çalışıyor kariyer sahibi oluyor, şimdilerde 18-19 yaşında kızların evlendiğini duyunca kızıyoruz erkendi diye.
İnsanlar evlenip ayrılıyor, sonra yeniden evleniyor, bunlar o kadar doğal ki, siz kalkmışsınız nişandan ayrılmışı kim alır diyorsunuz, ki almak kelimesi de bence hoş değil, biz kadınların adı yok mu? Bakılıp alınası bir nesne miyiz?
Benim akrabam ki kendisi hemcinsimiz olur, evlendiğinde 32 yaşındaydı, aşk evliliği yaptı, bir komşumun yeğeni evlendiğinde yine 30'lu yaşlardaydı çünkü önce kariyer dedi.
20'li yaşlarda evlenmeyince ölünmüyor, vallahi kızıyorum artık şu depresif halinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?