Yine bir dügündeyim

Sıkıldım yedigim onumde yemedigim arkamda cok sukur.. asksiz tadi yok gencligin
Gençlik demişsin
İşte farkındasın hala yolun başındasın,
Ay bu kadar arabesk olma nolur
Allah benden alıp sana versin yakışıklı talipleri
Diye dua edesim geldi, ama bana da kalsın

başınızdan nişan geçtiği alnınızda mı yazıyor? sevgililiğin bir tık üstü işte abartacak bir şey yok

başınızdan nişan geçtiği alnınızda mı yazıyor? sevgililiğin bir tık üstü işte abartacak bir şey yok
Ben asik olamayacagim birdaha ve mantik evliligine zorlanacagim diye korkuyorum.. ki 35 e kadar hala evlenmezsem mecbur kabul ederim taliplerden birini

27de aşık oldum 30da evlendim.
Saçmalıyorsun yani.
Aşkın ne zaman geleceği hiç belli olmaz.
Bu olumsuzlukla gerçi güzel şeyleri yakalayamazsın da. Olumsuz elektrikle imkanı yok zaten her şeyi itiyor elektriğin şu an.

Ben asik olamayacagim birdaha ve mantik evliligine zorlanacagim diye korkuyorum.. ki 35 e kadar hala evlenmezsem mecbur kabul ederim taliplerden birini
ben o bahsettiğiniz yaşlardayım. asla daha mantıkla işim olmaz. aşık olmadığın bir adamın koynuna nasıl gireceksin de nasıl ondan çocuk doğuracaksın? bu fikirle işin zor

ben o bahsettiğiniz yaşlardayım. asla daha mantıkla işim olmaz. aşık olmadığın bir adamın koynuna nasıl gireceksin de nasıl ondan çocuk doğuracaksın? bu fikirle işin zor
Allahim sen ne olur bizleri dunyada yalniz birakma amin :)

Asik olayim beklemicem benim 1 gunum kayip :)))

Öööfff
32 yaşımda aşkla evlendim.
Hiç de istemiyordum evlenmeyi falan.
Nedir sizi bu yaşta böyle karamsarlığa düşüren anlamadım hiç.
Azıcık kendi hayatınızı yaşayın gözünüz doysun her şeye sonra başkası ile paylaşırsınız hayatınızı.

Demeyin öyle yahu, korkuyorum, 28' e 3 kaldı benim :) Bu ara biraz tahminen kısa sürecek sendroma girecekmiş gibi hissediyorum da :)
Bence çok gereksiz sıkıntı yapıyorsunuz kendinize, hayırlısı olacaktır ve en güzelidir. Biraz çevre de etkili sanırım.
Hani ister ve geciktiği için düşünür insan tamam ama siz fazla büyütüyorsunuz bence, kim alır beni falan...

Asik olayim beklemicem benim 1 gunum kayip :)))

Yanlış düşünüyorsun.
Ben o sevgililik dönemini öyle özlüyorum ki bazen.
Kaçamak tatillerimiz gittiğimiz tatillerden daha keyifliydi sanki.
Gezer tozar eğlenir sonra ayrı evlere gider gece iyi geceler diye romantik konuşmalar yapardık.
Sevişmeler dahi daha hararetliydi arada daimi bir özlem olduğundan.
Yani her şeyin tadı farklı.
Acele edip yanlış adım atmaktansa hayatını yaşa dolu dolu. Aşkı yaşa dolu dolu.
Nişan telaşı düğün stresi ailelerin sorunlarıyla ne kadar geç boğuşursan o kadar iyi.

kim alir beni basimdan nisan gecmis ne demek ya kendinizi niye boyle eziyorsunuz ki ortada birseyde yok bende nisandan donmustum.sonra evlendim 27 yasinda beni alan yasadi digerleri kaybetti hayata boyle bakin

28 yaşında geçti benden demeyin yahu ....:/

Ah ah asik olmak istemek bile benim icim yasam belirtisi demek kizlar eski konularimi bilen bilir..

Sen bunları annene söylediğinde ağzına terlikle vurmuyor mu

O anne terliğini ben vuracağım en sonunda yaş sanki 28 değilde 82 hoş 82 yaşında bile insanlar 2. bahar deyip evleniyor, hayatı doyasıya yaşıyor ya neyse.
Kim alırmış, başından nişan geçmiş biriyle evlenilmez, üstüne toprak atın Kelebeka'nın

K Kelebeka1 yazdıklarınızı okuyor musunuz ablacım?
28 yaş nedir ki? Eskidenmiş o 18'inde evlenip 19'unda anne olmak, artık kızlar okuyor, meslek ediniyor, çalışıyor kariyer sahibi oluyor, şimdilerde 18-19 yaşında kızların evlendiğini duyunca kızıyoruz erkendi diye.
İnsanlar evlenip ayrılıyor, sonra yeniden evleniyor, bunlar o kadar doğal ki, siz kalkmışsınız nişandan ayrılmışı kim alır diyorsunuz, ki almak kelimesi de bence hoş değil, biz kadınların adı yok mu? Bakılıp alınası bir nesne miyiz?

Benim akrabam ki kendisi hemcinsimiz olur, evlendiğinde 32 yaşındaydı, aşk evliliği yaptı, bir komşumun yeğeni evlendiğinde yine 30'lu yaşlardaydı çünkü önce kariyer dedi.

20'li yaşlarda evlenmeyince ölünmüyor, vallahi kızıyorum artık şu depresif halinize

Canim munecim :) gercekten haklisin tabiki dunyanin sonu degil tabiki.. benim ki azıcık kıskanclik iste aslinda kiskanclikla degil özenmek.. insanin bu yaslarda asık olmak evlenmek gelin olmayi istemekten dogal neyi olabilir is guc kariyer ve hatta dünya turu hepsi tamam..
ama sayet kaderde yoksa elbette dunyanin sonu degil :/ okuyorum yazdiklarinizi okumam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…