- 26 Temmuz 2016
- 93
- 77
- 88
evet cok sükür ki aklima eks nisanlimla olan hayallerim gelmiyor gelinle damata bakinca oh be ne buyuk huzur (coksevdigimkuzenim cok guZel gelin oldu)
Ama ben treni kacirdim 28 yasindayim aski da meskife gencler yasadi bitirde kalmadi bana.. cok üzülüyorum ya benim ne günahim vardı bende mutlu olsaydim.. kim alir beni birdaha basimdam nisan gecmis evlilik yasim gecmis :/
He olur olmasina ama Mantik evliligi olur bundan sonra bnim payima dusen kader boyleynisyani beni en cok uzende bu oldu bi dugunde belli etmesemfr kimse kiskaniom asıklari :/
Gecti benden hic boyle hayal etmiyordum
Yüzde 1500 katılıyorum. Ne güzel gezdik ne tatillere çıktık ailelere bin bir yalan söyleyip :)
Hey allahım yaa ne alaka geçti benden falan hem nişan attıysan ne olmuş evlenseydin dul olucaktın iyi tarafından bak neyse yaşın geç falan deyil ayol insanlan 40 tan sonra aşık olup evleniyo sen 28 de yorgan diye kefeni çekmişsin üstüne tövbe yarabbim yaaa çık biyerlere sosyalleş arkadaş ortamlarına gir bırak sosyal ağları orda olsan olsan sanal aktif olursun gez dolaş bak öbür yarında seni arıyo bekletme adamcağızı daha fazla bi bilse senin vazgeçtiğini ohooo atar kendini köprüden şaka bir yanada bacım bazı söylediklerimi kulak arkası yapma gençsin daha kız ben 32 yaşındayım yaşlı hissetmiyorum sana ne oluyo hee bide 53 yaşında çıtır bi teyzem var valla senide benide cebinden çıkarır at kız şu ölü toprağını üstünden aaaaaaevet cok sükür ki aklima eks nisanlimla olan hayallerim gelmiyor gelinle damata bakinca oh be ne buyuk huzur (coksevdigimkuzenim cok guZel gelin oldu)
Ama ben treni kacirdim 28 yasindayim aski da meskife gencler yasadi bitirde kalmadi bana.. cok üzülüyorum ya benim ne günahim vardı bende mutlu olsaydim.. kim alir beni birdaha basimdam nisan gecmis evlilik yasim gecmis :/
He olur olmasina ama Mantik evliligi olur bundan sonra bnim payima dusen kader boyleynisyani beni en cok uzende bu oldu bi dugunde belli etmesemfr kimse kiskaniom asıklari :/
Anlayamazsınız :)))Sana en acilinden bir kismet lazim.
Baska turlu bu cozum yok senin icin:)
Yoksa yiyip bitircen kendini.
Bu kadar evlilik takintili olmani cok garipsiyorum ya kusura bakma.
Asık oldugum biri olsa varsin erteleyelim de 30 dan sonra evleneyim ama ben biktik tek basina tatil yapmaktanDeğil mi??
Ay bir de ne cesaretle biz o kacamaklardan birini kuzenlerin yaşadığı yazlık yere yapmıştık benim memlekete
Ya ne eğlenceli zamanlar hakikaten. O tatillerini tadi şimdi yok. Bekarken gezmek en güzeli cidden
Alinmayin bana ne olur ama sizin gibi bir arkadasim vardi bende bekarim surekli o evlendi bu evlendi biz evlenemedik
Zamaninda olsaydi simdiye 5 yasinda cocugumuz olmustu yedi beni yedi gorusmeyi kestim oyle bir sogukluk geldi
Konularinizi okurkende ayni seyi hissediyorum buz oluyorum
Yahu dogum olum evlilik kaderdir bir kabul edin artik yaradan yazmamissa k...ni yirtsaniz olmaz
Bunun guzellikle beceriyle boyla posla kariyerle vb alakasi yok
Hakkinizda hayirlisini isteyin yazilmissa vakti saati gelince olur
Yazilmamissa ne fayda niye hayati zindan ediyorsunuz kendinize hakkinizda hayirlisini isteyip hayatinizi yasayin
evet cok sükür ki aklima eks nisanlimla olan hayallerim gelmiyor gelinle damata bakinca oh be ne buyuk huzur (coksevdigimkuzenim cok guZel gelin oldu)
Hakkaten ya bi ayağın çukurda valla sol gözün mezara bakıyor
Kaçırdığın aşk değil, ahiret treniydi
Unutmuşlar seni
Sen bunları annene söylediğinde ağzına terlikle vurmuyor mu
hahaaaaAnlayamazsınız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?