- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
evet cok sükür ki aklima eks nisanlimla olan hayallerim gelmiyor gelinle damata bakinca oh be ne buyuk huzur (coksevdigimkuzenim cok guZel gelin oldu)
Ama ben treni kacirdim 28 yasindayim aski da meskife gencler yasadi bitirde kalmadi bana.. cok üzülüyorum ya benim ne günahim vardı bende mutlu olsaydim.. kim alir beni birdaha basimdam nisan gecmis evlilik yasim gecmis :/
He olur olmasina ama Mantik evliligi olur bundan sonra bnim payima dusen kader boyleynisyani beni en cok uzende bu oldu bi dugunde belli etmesemfr kimse kiskaniom asıklari :/
Gecti benden hic boyle hayal etmiyordum
Sanırım aşk beklerken hayatı kaçıran tiplerdensiniz.
28 yaşımdayken müthiş eğlenmekteydim. Evden çıkarken yanıma yedek giysi koyardım akşam arkadaşta kalırsam ertesi gün aynı kıyafetle işe gitmemek için. Her hafta sonu ya dağ bayırda kampta yürüyüşte, ya da farklı bir şehirde geçerdi. Hey gidi günler.
O dönemde birisi evlilik dese "Hadi len" derdim, şu anda eşim olan adamın evlenme teklifine 23ümde hayır deyip izimi kaybettirmiştim, 29umda tekrar buldu beni, bu sefer kandırdı evlilik için. O olmasa daha da evlenmezdim, prensesler gibi yaşıyordum zira.
Siz "Aşkı bulayım" kafasıyla içinde bulunduğumuz anın keyfine varamıyorsunuz, yaşınızın geçtiği huzursuzluğu vücut diliniz dahil tüm hayatınıza yansıyor büyük ihtimalle. İnanın bireyin enerjisi karşıdan hissediliyor. Biriyle tanışsanız bile akıllı adamların kaçması muhtemel bence bu durumda.
Kendinizle barışın. Kendinizi sevin, yalnız başınıza da kaliteli bir hayatınız olabileceğini fark edin.
Ve lütfen şu fikirlerinizle bir sevgiliniz olunca ani bir evlilik kararı falan almayın yaşınızı kafaya takıp, bana son derece riskli geldi ruh haliniz.
çoğu insan bu yaşta ciddi evliliği düşünüyor hem olgun olman seni daha donalımlı yaparAcimasiz zaman
Canim munecim :) gercekten haklisin tabiki dunyanin sonu degil tabiki.. benim ki azıcık kıskanclik iste aslinda kiskanclikla degil özenmek.. insanin bu yaslarda asık olmak evlenmek gelin olmayi istemekten dogal neyi olabilir is guc kariyer ve hatta dünya turu hepsi tamam..
ama sayet kaderde yoksa elbette dunyanin sonu degil :/ okuyorum yazdiklarinizi okumam mi
Yanlış düşünüyorsun.
Ben o sevgililik dönemini öyle özlüyorum ki bazen.
Kaçamak tatillerimiz gittiğimiz tatillerden daha keyifliydi sanki.
Gezer tozar eğlenir sonra ayrı evlere gider gece iyi geceler diye romantik konuşmalar yapardık.
Sevişmeler dahi daha hararetliydi arada daimi bir özlem olduğundan.
Yani her şeyin tadı farklı.
Acele edip yanlış adım atmaktansa hayatını yaşa dolu dolu. Aşkı yaşa dolu dolu.
Nişan telaşı düğün stresi ailelerin sorunlarıyla ne kadar geç boğuşursan o kadar iyi.
Öyle doğru ki dediğiniz.
Direkt evlenelim düşüncesinde gelen adam nasıl kadını kaçırıyorsa kadın da erkekleri kaçırıyor. Bana hele evleneyim modu biraz kim olursa olsun evleneceğim gibi geldiğinden kendimi özel de hissedemem o adamdan kesin kaçarım.
Biz üç sene sevgiliydik. Başlamamızdan bir kaç ay önce bir arkadaşının düğününe gitmiş sevgilim altına da bir düğünün ne kadar stres yarattığı ortada yazmış arkadaşlarıyla evlenmeyiz geyiği yapmışlar mesela. Hatta biz sevgili olunca o evlenen arkadaşı sen de evleneceksin demiş benim ki hayır dediği için de iddialaşmışlar beymen gömlek kaybetti o uğurda
Ben de aynı şekilde evlilik düşünmüyordum eğlencemdeydim. Ki bekarken ki kadar gezemiyorsun da eğlenemiyorsun da doğruya doğru.
Tatilimize de gittik eğlencemizi de yaptık. Ve üç senenin sonunda evlenelim dedik.
Adım gibi eminim ben aşk güzel de evlilik için yaş geçiyor desem sevgilim kaçardı.
Normal olan da bu. Daha sevgili olmadan acele evlenmeliyim demek çok saçma. Kim olsa istemez bunu.
Ben 28 de evlendim 31 de doğurdum çokta güzel oldu. Yakın arkadaşım 3 nişan attı 35 inde 7 ay içinde evlendi 3 ayrı düğün yapıldı bir evlendi pir evlendi hem de eşi deli gibi aşık kariyerli çok iyi ve anlayışlı. Kader kısmet işi bu nerden biliyorsun ki 6 ay sonra bekar olacağını???evet cok sükür ki aklima eks nisanlimla olan hayallerim gelmiyor gelinle damata bakinca oh be ne buyuk huzur (coksevdigimkuzenim cok guZel gelin oldu)
Ama ben treni kacirdim 28 yasindayim aski da meskife gencler yasadi bitirde kalmadi bana.. cok üzülüyorum ya benim ne günahim vardı bende mutlu olsaydim.. kim alir beni birdaha basimdam nisan gecmis evlilik yasim gecmis :/
He olur olmasina ama Mantik evliligi olur bundan sonra bnim payima dusen kader boyleynisyani beni en cok uzende bu oldu bi dugunde belli etmesemfr kimse kiskaniom asıklari :/
Ahaha. Süpersin :)))Hakkaten ya bi ayağın çukurda valla sol gözün mezara bakıyor
Kaçırdığın aşk değil, ahiret treniydi
Unutmuşlar seni
Sana en acilinden bir kismet lazim.evet cok sükür ki aklima eks nisanlimla olan hayallerim gelmiyor gelinle damata bakinca oh be ne buyuk huzur (coksevdigimkuzenim cok guZel gelin oldu)
Ay cok yasa sen emii.Hakkaten ya bi ayağın çukurda valla sol gözün mezara bakıyor
Unutmuşlar seni
Cok tatlisin ya cok guldumHakkaten ya bi ayağın çukurda valla sol gözün mezara bakıyor
Unutmuşlar seni
Benim kuzende senin durumda ama nisan yok . 32yasinda evlendirelum sizibasima bela olmus zaten
SuperHakkaten ya bi ayağın çukurda valla sol gözün mezara bakıyor
Unutmuşlar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?